Hanat kiinni

Porin Palloilijat ei pystynyt varmistamaan Futsal-Liigan pudotuspelipaikkaa keskiviikkona. Vaasan Ruutupaidat taisteli Porista 1-1 -tasapelin.

PoPa - Ruutupaidat 1-1 (1-0)
15.36 Mikko Viitakoski (Timo Laurila) 1-0
25.13 Pekka Liukkonen (Miikka Tuovila) 1-1.
Yleisöä: 250.
Parhaat pelaajat:
PoPa: Juha Ojanperä.
Ruutupaidat: Peter Kauppi.

PoPa jatkoi heti ottelun alussa pelillisesti siitä, mihin se VALO-murskajaisissa jäi. Liikkuva hyökkäyspeli oli täyttä myrkkyä vaasalaisille.

Ensimmäisen viiden peliminuutin aikana Sinimyrsky loi peräti kahdeksan superpaikkaa. Popalaiset vyöryivät oikealta ja vasemmalta kohti Peter Kaupin vartiomaa maalia, mutta pömpeli pysyi kiinni kuin noiduttuna.

VALOa viidellä maalilla riepotellut Vesa Lamminen pääsi yrittämään metrin päästä puttia, mutta Kaupin jalka tuli kuin tyhjästä tielle. Sama mies pääsi junttaamaan parista metristä volleystä, tällä kertaa Kaupin käsiin.

Avopaikat osuivat myös Sami Rantalalle, Mikko Viitakoskelle, Petteri Pitkäselle ja ylärimaan kolauttaneelle Jaakko Laitiselle.

Timo Laurila pääsi laukomaan kohti tyhjää maalia, kun Kauppi oli pelattu jo ulos. Ruutupaita-pakki syöksyi pallon alakulmasta kiinni. Ei pilkkua, ei punaista, pelkkä kulma.

Kyseisestä kulmasta vihainen Sinimyrsky rankaisi. Timo Laurila heitti luupin ja Mikko Viitakoski veti upean volleyn lähes kymmenestä metristä. Kauden komein kaappi!

Jakson lopulla PoPa jatkoi painostamista, mutta hanat eivät auenneet edes Viidan upeasta esimerkillä.

Kaikkien yllätykseksi PoPan hieno vire unohtui pukukoppiin. Kotijoukkueen aktiiivinen liike hiipui ja kokenut vieras pääsi peliin mukaan.

Erityisesti vaarallinen ja vahva target Arto Saranpää aiheutti popalaisille päänvaivaa.

Tasoituksensa RP iski vastaiskusta. Pekka Liukkonen laukoi pallon rysään pienestä kulmasta.

1-1 -tilanteessa PoPa tuskastui ja peli meni junttaamiseksi. Ratkaisuja haettiin väkisin, mistä ei seurannut kuin lisää vastaiskuja vaasalaisille.

- Ensimmäinen puoliaika oli meiltä loistavaa peliä. Se kertoo, että oikealla tiellä ollaan, PoPan päävalmentaja Teemu Eskola kehui.

- Toinen puoliaika, tulos ja viimeistelymme eivät kuitenkaan tyydytä. Joten parannettavaa jäi paljon.

PoPan parhaita pelaajia olivat kovassa painissa hienosti pärjänneet pohjapelaajat Mikko Viitakoski ja Petteri Pitkänen. He olivat vahvasti mukana myös hyökkäyspelissä.

- Lauantaina on kiva mennä Espooseen, kun pelissä on kunnolla panosta. Viime vuoden helmikuu on hyvin joukkueen muistissa. Siitä haetaan voimaa, kun lähdemme hakemaan pisteitä, Eskola painotti.

PoPan on otettava runkosarjan viimeisestä ottelusta vähintään piste, jotta pelit jatkuvat pudotuspeleissä. PoPa kohtaa tulevana lauantaina Espoon GFT:n kello 15.15 Leppävaarassa.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com

Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.