Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ei riittänyt yritys loppuun asti

 
Ei riittänyt yritys loppuun asti

FBT Porin keskiviikkoillan salibandyottelu Tapanilan Erää vastaan Mosahallissa oli alkuun kelpo esitys joukkueen kyvystä pelata ennakkoon laaditun suunnitelman mukaisesti, mutta loppua kohti Erä meni menojaan eikä suunnitelmat enää pitäneet kutiaan. Loppulukemat Erän hyväksi 9 – 4 ( 1 – 0, 4 – 3, 4 – 1 ).

Ensimmäinen erä lähti hyvin käyntiin ja joukkue jaksoi puolustaa kurinalaisesti sekä keskittyä omiin hyökkäysiin riittävästi vältellen tyhmiä ja hätiköityjä ratkaisuja. Erän pelikirjaa oli luettu huolella ja pudotukset sekä poikkarit saatiin pelattua pois. Hyökkäyspäässä saatiin luotua tilanteita, mutta viimeistely ontui eikä tulosta saatuaikaiseksi kahdesta ylivoimapelistä huolimatta. Ainoan maalin teki Erä. Juhana Särkelän laukaus muutti suuntaa omasta pelaajasta eikä Mikko Vuorisella ollut mahdollisuuksia torjua sitä.

Toinen erä oli vauhdikkaampaa palloilua kuin ensimmäinen ja tilanteita syntyi molemmille maaleille kummankin joukkueen nopean pallonliikuttelun ja hyvän liikkeen ansiosta. Kun vauhti lisääntyy, myös paikkoja syntyy. Jani Vettenrannan ensimmäinen liigamaali toi FBT Porin tasoihin. Maali syntyi etukäteen harjoitellulla vapaalyöntikuviolla. Syötön maaliin antoi Ville Vahtera. Pari minuuttia myöhemmin Erä siirtyi uudelleen johtoon illan parhaan pelaajan Lauri Kapasen erinomaisen suorituksen jälkeen. Kymmenkunta minuuttia myöhemmin FBT Pori pääsi pelaamaan ylivoimaa ja se tuotti tulosta Lasse Salmisen lämmätessä pallon maaliin Teijo Vienolan syötöstä. Vajaan minuutin kuluttua Erä siirtyi uudelleen johtoon Tom Strömstenin laukauksen yllätettyä Vuorisen. Runsas puoli minuuttia myöhemmin Vuorinen paikkasi edellistä ja heitti Ville Vahteran läpiajoon. Ville ei epäonnistunut ja peli jälleen tasoissa. Tosin illan ottelu loppui Vahteran osalta siihen vanhan vamman uusiuduttua. Erä meni kuitenkin uudelleen johtoon vain 12 sekuntia myöhemmin oman pään merkkausvirheen seurauksena. Sama toistui erän loppupuolella ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista 5 – 3.

Kolmannessa erässa Erä jatkoi samalla vauhdilla kuin toisessakin erässä, mutta vieraiden peli passivoitui ja liike hidastui. Erä teki neljä maalia tasaiseen tahtiin ja hallitsi ottelua. FBT Pori yritti sinnitellä mukana , mutta ei pysynyt kyydissä. Ottelu oli jo lähellä loppua, kunnes FBT Pori sai rangaistuslaukauksen neljä sekuntia ennen loppua. Salminen suorittamaan ja pallo reppuun. Loppulukemat siis 9 – 4.

Yritys, mitä kahden ensimmäisen aikana nähtiin, lupailee hyvää perjantai-illan koitokseen jyväskyläläistä Happeeta vastaan. Viimeistelyyn kaipaisi vielä kohennusta, sillä edelleenkin yhtä maalia kohden joudutaan luomaan aivan liikaa tilanteita.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää