Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ei riittänyt yritys loppuun asti

 
Ei riittänyt yritys loppuun asti

FBT Porin keskiviikkoillan salibandyottelu Tapanilan Erää vastaan Mosahallissa oli alkuun kelpo esitys joukkueen kyvystä pelata ennakkoon laaditun suunnitelman mukaisesti, mutta loppua kohti Erä meni menojaan eikä suunnitelmat enää pitäneet kutiaan. Loppulukemat Erän hyväksi 9 – 4 ( 1 – 0, 4 – 3, 4 – 1 ).

Ensimmäinen erä lähti hyvin käyntiin ja joukkue jaksoi puolustaa kurinalaisesti sekä keskittyä omiin hyökkäysiin riittävästi vältellen tyhmiä ja hätiköityjä ratkaisuja. Erän pelikirjaa oli luettu huolella ja pudotukset sekä poikkarit saatiin pelattua pois. Hyökkäyspäässä saatiin luotua tilanteita, mutta viimeistely ontui eikä tulosta saatuaikaiseksi kahdesta ylivoimapelistä huolimatta. Ainoan maalin teki Erä. Juhana Särkelän laukaus muutti suuntaa omasta pelaajasta eikä Mikko Vuorisella ollut mahdollisuuksia torjua sitä.

Toinen erä oli vauhdikkaampaa palloilua kuin ensimmäinen ja tilanteita syntyi molemmille maaleille kummankin joukkueen nopean pallonliikuttelun ja hyvän liikkeen ansiosta. Kun vauhti lisääntyy, myös paikkoja syntyy. Jani Vettenrannan ensimmäinen liigamaali toi FBT Porin tasoihin. Maali syntyi etukäteen harjoitellulla vapaalyöntikuviolla. Syötön maaliin antoi Ville Vahtera. Pari minuuttia myöhemmin Erä siirtyi uudelleen johtoon illan parhaan pelaajan Lauri Kapasen erinomaisen suorituksen jälkeen. Kymmenkunta minuuttia myöhemmin FBT Pori pääsi pelaamaan ylivoimaa ja se tuotti tulosta Lasse Salmisen lämmätessä pallon maaliin Teijo Vienolan syötöstä. Vajaan minuutin kuluttua Erä siirtyi uudelleen johtoon Tom Strömstenin laukauksen yllätettyä Vuorisen. Runsas puoli minuuttia myöhemmin Vuorinen paikkasi edellistä ja heitti Ville Vahteran läpiajoon. Ville ei epäonnistunut ja peli jälleen tasoissa. Tosin illan ottelu loppui Vahteran osalta siihen vanhan vamman uusiuduttua. Erä meni kuitenkin uudelleen johtoon vain 12 sekuntia myöhemmin oman pään merkkausvirheen seurauksena. Sama toistui erän loppupuolella ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista 5 – 3.

Kolmannessa erässa Erä jatkoi samalla vauhdilla kuin toisessakin erässä, mutta vieraiden peli passivoitui ja liike hidastui. Erä teki neljä maalia tasaiseen tahtiin ja hallitsi ottelua. FBT Pori yritti sinnitellä mukana , mutta ei pysynyt kyydissä. Ottelu oli jo lähellä loppua, kunnes FBT Pori sai rangaistuslaukauksen neljä sekuntia ennen loppua. Salminen suorittamaan ja pallo reppuun. Loppulukemat siis 9 – 4.

Yritys, mitä kahden ensimmäisen aikana nähtiin, lupailee hyvää perjantai-illan koitokseen jyväskyläläistä Happeeta vastaan. Viimeistelyyn kaipaisi vielä kohennusta, sillä edelleenkin yhtä maalia kohden joudutaan luomaan aivan liikaa tilanteita.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää