Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ei riittänyt yritys loppuun asti

 
Ei riittänyt yritys loppuun asti

FBT Porin keskiviikkoillan salibandyottelu Tapanilan Erää vastaan Mosahallissa oli alkuun kelpo esitys joukkueen kyvystä pelata ennakkoon laaditun suunnitelman mukaisesti, mutta loppua kohti Erä meni menojaan eikä suunnitelmat enää pitäneet kutiaan. Loppulukemat Erän hyväksi 9 – 4 ( 1 – 0, 4 – 3, 4 – 1 ).

Ensimmäinen erä lähti hyvin käyntiin ja joukkue jaksoi puolustaa kurinalaisesti sekä keskittyä omiin hyökkäysiin riittävästi vältellen tyhmiä ja hätiköityjä ratkaisuja. Erän pelikirjaa oli luettu huolella ja pudotukset sekä poikkarit saatiin pelattua pois. Hyökkäyspäässä saatiin luotua tilanteita, mutta viimeistely ontui eikä tulosta saatuaikaiseksi kahdesta ylivoimapelistä huolimatta. Ainoan maalin teki Erä. Juhana Särkelän laukaus muutti suuntaa omasta pelaajasta eikä Mikko Vuorisella ollut mahdollisuuksia torjua sitä.

Toinen erä oli vauhdikkaampaa palloilua kuin ensimmäinen ja tilanteita syntyi molemmille maaleille kummankin joukkueen nopean pallonliikuttelun ja hyvän liikkeen ansiosta. Kun vauhti lisääntyy, myös paikkoja syntyy. Jani Vettenrannan ensimmäinen liigamaali toi FBT Porin tasoihin. Maali syntyi etukäteen harjoitellulla vapaalyöntikuviolla. Syötön maaliin antoi Ville Vahtera. Pari minuuttia myöhemmin Erä siirtyi uudelleen johtoon illan parhaan pelaajan Lauri Kapasen erinomaisen suorituksen jälkeen. Kymmenkunta minuuttia myöhemmin FBT Pori pääsi pelaamaan ylivoimaa ja se tuotti tulosta Lasse Salmisen lämmätessä pallon maaliin Teijo Vienolan syötöstä. Vajaan minuutin kuluttua Erä siirtyi uudelleen johtoon Tom Strömstenin laukauksen yllätettyä Vuorisen. Runsas puoli minuuttia myöhemmin Vuorinen paikkasi edellistä ja heitti Ville Vahteran läpiajoon. Ville ei epäonnistunut ja peli jälleen tasoissa. Tosin illan ottelu loppui Vahteran osalta siihen vanhan vamman uusiuduttua. Erä meni kuitenkin uudelleen johtoon vain 12 sekuntia myöhemmin oman pään merkkausvirheen seurauksena. Sama toistui erän loppupuolella ja kolmanteen erään lähdettiin lukemista 5 – 3.

Kolmannessa erässa Erä jatkoi samalla vauhdilla kuin toisessakin erässä, mutta vieraiden peli passivoitui ja liike hidastui. Erä teki neljä maalia tasaiseen tahtiin ja hallitsi ottelua. FBT Pori yritti sinnitellä mukana , mutta ei pysynyt kyydissä. Ottelu oli jo lähellä loppua, kunnes FBT Pori sai rangaistuslaukauksen neljä sekuntia ennen loppua. Salminen suorittamaan ja pallo reppuun. Loppulukemat siis 9 – 4.

Yritys, mitä kahden ensimmäisen aikana nähtiin, lupailee hyvää perjantai-illan koitokseen jyväskyläläistä Happeeta vastaan. Viimeistelyyn kaipaisi vielä kohennusta, sillä edelleenkin yhtä maalia kohden joudutaan luomaan aivan liikaa tilanteita.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää