Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät varmisti runkosarjan viidennen sijan

 
Ässillä kolmen pisteen ilta

Matt Nickerson,Ässät
Ässät väänsi pisteet kotiin mitäänsanomattomassa tiistai-matsissa.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com

Ässät oli tänään Isomäen jäähallilla JYP:iä parempi lukemin 3-1. Samalla Ässät varmisti viidennen sijan runkosarjan lopullisissa tuloksissa. Vastaavaan suoritukseen porilaiset ovat yltäneet viimeksi vuonna 1994, jolloin joukkue sijoittui runkosarjan kakkoseksi.

Runkosarjan viimeisestä kotiottelusta jäi sekavahko mielikuva. Toisaalta voitto ja kolme pistettä on lopputuloksena hyvä, mutta pelillisesti Ässät ei esittänyt parastaan. Ottelu olisi yhtä hyvin voinut kääntyä JYP:in nimiin. Etenkin ensimmäinen erä oli varsin hidastempoista ja mitäänsanomatonta peliä. JYP:illä oli ensimmäisessä erässä etsikkoaikansa, mutta Juuso Riksman oli jälleen kerran varmana maalinsuulla. Ensimmäisen maalin pelissä teki kuitenkin juuri JYP:in Tuomas Mikkonen. Lopuista maaleista vastasikin sitten Ässät. Toisessa erässä porilaisista maalasivat Jesse Joensuu ja Matti Kaipainen. Kolmannessa erässä Marko Kivenmäki viimeisteli vielä loppulukemat 3-1 tyhjään maaliin.

Seuraavaksi Isomäen jäähallissa pelataankin playoffien alkaessa. Tämän päiväisellä esityksellä Ässät eivät jatkopeleissä pitkään juhli. Nähtäväksi jää sytyttävätkö playoffit patalauman yhtä hurjaan liekkiin, mikä on jo siivittänyt joukkueen tämän vuosituhannen parhaimpaan kauteensa.

Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2005-2006 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2005-2006

Ottelut kaudella 2005-2006

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JesseJoensuu

Jesse Joensuu

5.10.1987 Pori
Tiedot

MattiKaipainen

Matti Kaipainen

21.2.1972 Tampere
Tiedot

MarkoKivenmäki

Marko Kivenmäki

20.7.1975 Turku
Tiedot

JuusoRiksman

Juuso Riksman

1.4.1977 Helsinki
Tiedot


Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää
Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Sami Lähteenmäki palaa Ässiin

Hyökkääjät Sami Lähteenmäki ja Matti Lamberg sekä puolustaja Kristian Tuohilampi siirtyvät Ässiin kaksivuotisilla sopimuksilla. Lisäksi maalivahti Henri Kiviaho siirtyy Ässiin yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää