Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässät varmisti runkosarjan viidennen sijan

 
Ässillä kolmen pisteen ilta

Matt Nickerson,Ässät
Ässät väänsi pisteet kotiin mitäänsanomattomassa tiistai-matsissa.
Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com

Ässät oli tänään Isomäen jäähallilla JYP:iä parempi lukemin 3-1. Samalla Ässät varmisti viidennen sijan runkosarjan lopullisissa tuloksissa. Vastaavaan suoritukseen porilaiset ovat yltäneet viimeksi vuonna 1994, jolloin joukkue sijoittui runkosarjan kakkoseksi.

Runkosarjan viimeisestä kotiottelusta jäi sekavahko mielikuva. Toisaalta voitto ja kolme pistettä on lopputuloksena hyvä, mutta pelillisesti Ässät ei esittänyt parastaan. Ottelu olisi yhtä hyvin voinut kääntyä JYP:in nimiin. Etenkin ensimmäinen erä oli varsin hidastempoista ja mitäänsanomatonta peliä. JYP:illä oli ensimmäisessä erässä etsikkoaikansa, mutta Juuso Riksman oli jälleen kerran varmana maalinsuulla. Ensimmäisen maalin pelissä teki kuitenkin juuri JYP:in Tuomas Mikkonen. Lopuista maaleista vastasikin sitten Ässät. Toisessa erässä porilaisista maalasivat Jesse Joensuu ja Matti Kaipainen. Kolmannessa erässä Marko Kivenmäki viimeisteli vielä loppulukemat 3-1 tyhjään maaliin.

Seuraavaksi Isomäen jäähallissa pelataankin playoffien alkaessa. Tämän päiväisellä esityksellä Ässät eivät jatkopeleissä pitkään juhli. Nähtäväksi jää sytyttävätkö playoffit patalauman yhtä hurjaan liekkiin, mikä on jo siivittänyt joukkueen tämän vuosituhannen parhaimpaan kauteensa.

Jarno Kylmänen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2005-2006 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2005-2006

Ottelut kaudella 2005-2006

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


JesseJoensuu

Jesse Joensuu

5.10.1987 Pori
Tiedot

MattiKaipainen

Matti Kaipainen

21.2.1972 Tampere
Tiedot

MarkoKivenmäki

Marko Kivenmäki

20.7.1975 Turku
Tiedot

JuusoRiksman

Juuso Riksman

1.4.1977 Helsinki
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää