Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Isomäen ilta ja täysi tupa

 
Isomäen ilta ja täysi tupa

Ässät haastaa sarjajohtajan täyden hallin todistaessa. Yritykset ovat kantaneet kortensa kekoon ja tarjoavat kiekkojännäreille vapaan sisäänpääsyn. Myymättä jääneet liput jaetaan jäähallin lipunmyynnissä klo 15 alkaen.

Matti Kuparisen sekä Matti Kuusiston yhden ottelun pelikiellot sekä Sakari Salmisen sairastuminen verottaa Ässäpakkaa. Derek Damon ottaa Kuparisen paikan ja Sakari Salmista paikkaa Tuomas Huhtanen. Damonin paikan kolmosketjussa ottaa lupaavia otteita esittänyt Severi Sillanpää. Tuoreen kahden vuoden jatkosopimuksen tehnyt Eero Kilpeläinen nähdään Padan maalilla.

Vierasjoukkue JYP on hieman piristynyt ja saapuu Poriin kahden ottelun mittaisessa voittoputkessa. Aikaisemmin JYP pelasi sarjajohtajaksi vaatimattoman putken (13 peliä ja 11 pistettä).

- JYP on päässyt taas iskuun. Heillä on todella kova ykkösketju ja JYP pelaa liigan ehkä aktiivisinta peliä kiekollisena, Ässien päävalmentaja Alpo Suhonen tuumasi.

JYP onkin ainoa joukkue, jota Ässät ei ole vielä tällä kaudella voittanut. Huomenna on todennäköisesti täyden tuvan edessä hyvä mahdollisuus kammeta tämäkin kanto.

Hallille kannattaa matkata ajoissa, etenkin jos mielii ilmaista ottelulippua. Ohjelmaa Isomäellä on luvassa jo ennen peliä, kun Villin Lännen Saluunassa haastattelussa ovat Matit; Kuusisto sekä Kuparinen. Ässien puolustaja Olli Korkeavuorelle ottelu on Sm-liigauran 300.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää