Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori jäi jyrän alle

 
FBT Pori jäi jyrän alle


FBT Pori kohtasi sunnuntain Salibandyliigan ottelussaan sarjakärki SSV:n. Mikäli edellinen kohtaaminen oli jokseenkin tiukka, niin tälläkertaa selittelyille ei jäänyt sijaa. Hallitseva Suomen mestari takoi taululle selvät 10–3 (4-0, 1-1, 5-2) -lukemat.

Ottelun käsikirjoitus oli odotettu, SSV hallitsi ottelua ja FBT Pori yritti pysyä kyydissä mukana. Paljon sanansijaa ei vierasjoukkueella kuitenkaan ollut kotijoukkueen vyöryttäessä hyökkäyksiä kohti FBT:n maalia. Tasoero kahden joukkueen välillä oli selvä. 

Ensimmäisen erän alussa vierasjoukkueella oli pari maalintekotilaisuutta, mutta sen jälkeen SSV sai oman pelinsä käyntiin ja käytti tilaisuutensa hyväkseen. SSV rankaisi, kuten aiemmalla Porin vierailullaan, armotta virheistä ja jälleen neljä vierasjoukkueen merkkausvirhettä, ja lukemat erän lopussa 4 – 0.

Toinen erä oli vierasjoukkueelta jo hieman yritteliäämpi, mutta kotijoukkue teki kuitenkin erän ensimmäisen maalin. FBT kasasi kuitenkin rivejään ja sai tehtyä ensimmäisen maalinsa Hannu Katilan toimesta. Syötön maaliin antoi Janne Kujansuu. Tauolle lukemissa 5 – 1.

Kolmannessa erässä hallitseva Suomen mestari SSV lisäsi vauhtia ja vierasjoukkue jäi lopullisesti kyydistä. Laukauksia sateli kohti Tomi Bergendahlin vartioimaa maalia. Bertsa torjui sen mitä pystyi, mutta ei voinut maaleille mitään. FBT:n puolustuspeli notkahti muutaman kerran ja jokaisesta notkahduksesta, kuten arvata saattaa, SSV rankaisi maalilla. FBT hieman kaunisteltua lukemia kahdella tehdyllä ylivoimamaalilla, mutta se ei paljoa lohduttanut kotijoukkueen mennessä menojaan. Loppulukemat siis SSV:lle 10 – 3.

Paljon positiivista kerrottavaa ottelusta ei jäänyt. Maalinsuulle loukkaantumisen jälkeen palannut Bergendahl torjui kaiken mikä torjuttavissa oli, mutta ei voinut maaleille mitään. Ylivoimapeli onnistui tänään kohtuullisen hyvin, sillä kolmesta ylivoimapelistä kaksi päättyi onnistuneeseen lopputulokseen. Kolmas positiivinen asia oli nk. vihreä ketju: Hannu KatilaJanne KujansuuKari RimpeläJuuso AhoKristo Kangas, tarjoten suhteellisen ehjän esityksen.

Runkosarjaa on jäljellä nyt kolme kierrosta. FBT Porin seuraava ottelu on keskiviikkona 18.2.2009 Hämeenlinnassa, jossa porilaiset kohtaavat kauden viimeisessä vierastaistossaan kertaalleen lyödyn Trackersin. Seuraava kotiottelu pelataan tulevana sunnuntaina, kun Tapanilan Erä astelee Urheilutalon parketille klo 17.00 alkaen. Viimeisessä kotipelissään FBT kohtaa Nokian KrP:n, ottelu pelataan Porin Urheilutalolla perjantaina 27.2.2009 klo 18.30 alkaen.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää