Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalle komea voitto FC Hämeenlinnasta

 
PoPalle komea voitto FC Hämeenlinnasta


FC PoPa kohtasi tänään Ykkösen FC Hämeenlinnan ja otti komean vierasvoiton lukemin 0-4 (0-2).

Ottelussa oli alusta asti hyvä tempo päällä ja molemmat joukkueet pyrkivät pelaamaan palloa kulunutta ja erittäin huonokuntoista alustaa pitkin. Ottelun ensimmäinen vaarallinen paikka syntyi kotijoukkueelle, kun hienon sommitelman päätteeksi kotijoukkueen pelaaja pääsi puolittaiseen läpiajoon, mutta laukaus pamahti tolppaan. Tästä tilanteesta ei mennyt montaakaan minuuttia, kun FC PoPa iski ottelun avausmaalin. Kun peliä oli pelattu 14 minuuttia, Ilkka Santahuhta harhautteli itsensä vasemmalta laidalta keskityspaikkaan. Santahuhta lähetti kovan ja kierteisen pallo maalille, ja hieman onnekkaasti hämeenlinnalaispuolustajan kautta pallo painui maaliin. Ottelun seuraava tilanne tuli taas kotijoukkueelle, mutta löysä nostoyritys päätyi Popavahti Lauri Pirhosen näppeihin. Vierasjoukkueen toinen maali syntyi ottelun 27 minuutilla, kun Kari-Pekka Koivusen kova laukaus noin 20 metristä painui vastustamattomasti vasempaan alakulmaan. Syötön maaliin tarjoili Samu-Petteri Mäkelä. PoPa pelasi ensimmäisen puoliajan todella kurinalaisesti, eikä kotijoukkue päässyt montaakaan kertaa hätyyttelemään vierasjoukkueen maalia.

Toiselle puoliajalle PoPa teki kaksi vaihtoa, kun Juho Lehtonen ja Antti Sumiala tulivat kentälle ja samalla PoPa muutti hieman omaa ryhmitystään kentällä. Toinen puoliaika oli PoPalta todella kypsää pelaamista ja hallinta oli selvästi porilaisilla, eikä Hämeenlinna päässyt yhteenkään kunnon tekopaikkaan. Ottelun 65 minuutilla Juho Lehtonen rynni maalintekoon, eikä vastustajan topparilla ollut muuta keinoa kuin repiä Lehtonen nurin ja pallo täysin oikeutetusti pilkulle. Tuomitun rangaistuspotkun Antti Sumiala laittoi varmasti verkon perukoille. Ottelun viimeinen maali oli myös ottelun hienoin maali. 76 minuutilla PoPa sai oikealta puolelta kulmapotkun, josta pallo ajautui Ilkka Santahuhdalle, jonka kierteinen laukaus kuudentoista rajan takaa painui takayläkulmaan. Enempää maaleja ei ottelussa nähty ja näin PoPa otti hienon 4-0 voiton viime kauden sarjakolmosesta.

Voitolle lisäarvoa tuo se, että PoPalta oli nippu pelaajia loukkaantuneena sivussa, mutta kaikki kentällä olleet pelaajat pelasivat kurinalaisesti ja sovitun taktiikan mukaisesti.

PoPa siirtyi ottelun jälkeen viikon mittaiselle hiihtolomalle ja palaa harjoituksiin viikon päästä maanantaina.

Kokoonpano tänään:
Pirhonen, mv
Luoma
Jari Vuorinen
Walker
Ilkka Santahuhta
Kuqi (Lehtonen)
Junnila
Koivunen (Pertola)
Piracaia
Melarti (Sumiala
Mäkelä (Vallin)

FC Popan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää