Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Samurait ajavat Karhunaiset evakkoon - Viimeinen kotipeli siirretty

 
Samurait ajavat Karhunaiset evakkoon - Viimeinen kotipeli siirretty
Raumalle

Karhunaisten runkosarjan päätöskierroksen ottelu LoSBia vastaan on siirretty pelattavaksi Rauman kauppaoppilaitokselle.

Naisten 1.divisioonan päätöskierros pelataan, jokaisella paikkakunnalla samanaikaisesti klo 17.00. Porin Urheilutalo on kuitenkin varattuna Porin Judoseuran Fudoshinin järjestämälle Samurai Cupille. Salivaraus oli tiedossa jo aiemmin syksyllä, ja alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ottelu oli tarkoitus pelata Puuvillatehtaan Colosseumilla.

- Ottelun tärkeys huomioonottaen haluamme pelata mahdollisesti liigakarsijapaikan ratkaisevan ottelun asianmukaisissa puitteissa, kotikonnuiltaan Raumalta tavoitettu valmentaja Juha Mäkilä iloisi ottelun siirrosta.

- Tasainen parketti soveltuu niin meille, kuin uskoakseni vastustajallekin paremmin laadukkaan salibandyottelun pelaamiseen. Rauman kauppaoppilaitos vastaa Porin Urheilutaloa alustaltaan parhaiten, Mäkilä konkretisoi.

- Kotiyleisökeskiarvomme on sarjan paras, toivottavasti yleisö löytää myös "vähän rohkean puolen tunnin" ajomatkan päähän. Colosseumilla yleisö ei välttämättä pääsisi nauttimaan pelistä yhtä hyvin, äänentoisto ja katsomokapasiteetti olisivat aiheuttaneet omat ongelmansa, joukkueenjohtaja Tero Hämäläinen kommentoi.

- Mahdollisuushan on järjestää vaikka fanibussikuljetus Raumalle mikäli tarvetta ilmenee, Hämäläinen jatkaa.

Panokset kovenevat päätöskierroksella

Karhunaisilla on vielä teoriassa mahdollisuus nousta karsimaan liigapaikasta ensi kaudeksi. Teoriassa siksi, että Karhujen pitää tottakai hoitaa omapeli LoSBia vastaan, mutta lisäksi sunnuntaina kyykytetty AFC:n pitäisi saada vähintään piste Nokian KrP:stä. Sillä, SSBL:n kilpailusääntöjen mukaisesti joukkueiden ollessa tasapisteissä, keskinäisten otteluiden pisteet ratkaisevat. Karhujen ja Nokian pelien keskinäisten otteluiden pisteet ovat nokialaisten eduksi, harmillisen jatkoaikatappion myötä, 3-1. Classic II ei ole mahdollisuutta nousta liigaan, koska kilpailusäännöt estävät kahden saman seuran joukkueen pelaamisen liigassa.

Karhut kohtasi LoSB kauden avausottelussa Lohjalla, jolloin kotijoukkue oli parempi 5-1 -lukemin. Nyt siis loistava revanssin paikka.

Päätöskierros pelataan siis lauantaina 21.2.2009 klo 17.00, jolloin Karhunaiset kohtaa LoSBin (Lohja) Rauman kauppaoppilaitoksella, otteluun vapaa pääsy!

Liigakarsinnat kaksivaiheiset

Mikäli tie karsintoihin aukeaisi, pelataan seuraavalla tavalla: Liigakarsintojen ensimmäisessä vaiheessa 1.divisioonan lohkokakkoset (lännestä joko Nokian KrP, LoSB tai Karhut ja idästä SSV) kohtaavat toisensa (paras kolmesta). Runkosarjassa enemmän pisteitä kerännyt joukkue aloittaa kotona. Jo tässä vaiheessa on selvää, että itälohkosta vastaan tulisi SSV. Lisäksi SSV on kerännyt pisteitä ennen viimeistä kierrosta siten, että joukkue aloittanee liigakarsinnan 1.vaiheen kotonaan.

Otteluparin voittaja pääsee 2.vaiheeseen, jossa se kohtaa naisten Salibandyliigassa 10. sijoittuneen (paras viidestä). Tilanne liigassa karsijan asemasta on tiukka, vastaan tullee joku kolmikosta Koo-Vee, SB-Pro tai Oilers. Liigakarsinnan 2.vaihe aloitetaan liigajoukkueen kotikentällä. Otteluparin voittaja pelaa kaudella 2009-2010 Salibandyliigassa, häviäjä 1.divisioonassa.

Liigakarsinnat (1.vaihe)
28.02.2009, SSV vs. Karhut/Nokian KrP/LoSB (Helsinki)
01.03.2009, Karhut/Nokian KrP/LoSB vs. SSV (Pori/Nokia/Lohja)
tarv.
07.03.2009, SSV vs. Karhut/Nokian KrP/LoSB (Helsinki)

Liigakarsinnat (2.vaihe)
14.03.2009 Koo-Vee/SB-Pro/Oilers vs. Karhut/Nokian KrP/LoSB/SSV
(Tampere/Hyvinkää/Espoo)
15.03.2009 Karhut/Nokian KrP/LoSB/SSV vs. Koo-Vee/SB-Pro/Oilers
(Pori/Nokia/Lohja/Helsinki)
18.03.2009 Koo-Vee/SB-Pro/Oilers vs. Karhut/Nokian KrP/LoSB/SSV
(Tampere/Hyvinkää/Espoo)
tarv.
21.03.2009 Karhut/Nokian KrP/LoSB/SSV vs. Koo-Vee/SB-Pro/Oilers
(Pori/Nokia/Lohja/Helsinki)
22.03.2009 Koo-Vee/SB-Pro/Oilers vs. Karhut/Nokian KrP/LoSB/SSV
(Tampere/Hyvinkää/Espoo)


FBT Karhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Karhut United ry - logo

FBT Karhut United - 2008-2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää