Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ratkaisuviikko käynnistyy vierasottelulla Turussa

 
Ratkaisuviikko käynnistyy vierasottelulla Turussa


Ässien periksiantamaton taistelu pudotuspelipaikasta jatkuu huomenna vierasottelulla Turun Palloseuraa vastaan. TPS on sarjataulukossa 9. sijalla viisi pistettä Pataa edellä. Turkulaisilla on tosin yksi peli Ässiä enemmän, joten huomenna Ässille on todellinen iskun paikka.

Kotijoukkue TPS nousi murheellisen alkukauden jälkeen kuin tuhkasta mukaan kamppailuun pudotuspelipaikoista. Uuden päävalmentajan Kai Suikkasen aikakausi on tuonut pelillisellä puolella jatkuvia ilonaiheita. Silti TPS:n taloudellisesta tilanteesta on riittänyt keskusteluja pitkin kevättä.

- Aina kun sanoo TPS, lentää paskaa joka puolelta, Suikkanen tiivisti taannoin.

TPS lähtee illan otteluun kolmen ottelun voittoputkessa, kun Lukko kaatui kahdesti ja vielä SaiPa Lappeenrannassa päälle. TPS koki silti viime ottelussaan pahan menetyksen, kun ykkössentteri Jamie Johnson siirtyi sairastuvan puolelle. Ennen loukkaantumistaan Johnson ehti muodostaa toimivan tutkaparin Ville Vahalahden kanssa. Yhdistelmä ylivoimapeli - Johnson - takatolpalla kyttäävä Vahalahti ehti muodostua usean joukkueen kohtaloksi - myös Ässien viime Turun vierailulla, jolloin TPS oli parempi maalein 2-0. Ässien aikaisempi Turun vierailu oli vieläkin murheellisempi. Silloin TPS vei ottelun näytöstyyliin 7-2. Nyt Patapakalla olisikin korkea aika ottaa vieraspisteitä myös Turusta. Paikasta jossa murheellisen pitkä vierastappioputki katkaistiin suunnilleen vuosi sitten.

Vatsatautiepidemian kynsissä viime viikkoina ollut Ässäryhmä saa sairastuvan puolelta mukaan Eero Kilpeläisen sekä Sakari Salmisen. Lisäksi Matti Kuusisto sekä Matti Kuparinen ovat pelikieltonsa kärsineet ja ovat luonnollisesti mukana. Maalilla pelaa upean voiton lauantaina torjunut Tomas Duba.

Tuleva viikko (ti TPS vieraissa, to Ilves kotona sekä la HPK vieraissa) on Ässille äärimmäisen tärkeä. Meneillään oleva neljän ottelun voittoputki saisi jatkua. Mielenkiintoinen yksityiskohta huomisesta ottelusta on se, että vastakkain ovat SM-liigan kaksi kovakuntoisinta joukkuetta, jos mittariksi otetaan viimeiset kymmenen ottelua: Ässät on kerännyt 20 pistettä ja TPS 19.

Jaakko Ruusunen / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Jarmo Lehtinen Pesäkarhujen pelinjohtajaksi

Jarmo Lehtinen Pesäkarhujen pelinjohtajaksi

Naisten superpesiksessä päättyneellä kaudella SM-pronssia voittanut Pesäkarhut Porista on nimennyt uudeksi pelinjohtajakseen Jarmo Lehtisen.

Lue lisää
Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

Varaustilaisuus jatkui juhannuspäivänä

NHL:n varaustilaisuus jatkui tänään toisesta kierroksesta alkaen.

Lue lisää
Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen suosikit Kiteeltä ja Lapualta

Nuorten Superpesiksen hallitsevat mestarit lähtevät erilaisista asemista alkavaan kauteen.

Lue lisää
Ässien B-juniorit finaaliin

Ässien B-juniorit finaaliin

Porin Ässien B-juniorit selvisivät omassa turnauksessa hienosti finaaliin. Finaali pelataan poikkeuksellisesti jo kello 15.15. Porilaiset kohtaavat ruotsalaisjoukkue FIK:n.

Lue lisää
Ässät Pitsiturnauksen finaaliin

Ässät Pitsiturnauksen finaaliin

Porin Ässät kaatoi välierässä Oulun Kärpät. Ässät eteni finaaliin. Seuraa ottelu suorana osoitteessa www.urheilusuomi.com!!!

Lue lisää
Juha Luoman leikkaus onnistui

Juha Luoman leikkaus onnistui

Juha Luoman oikean nilkan operointi onnistui. Toipumisajasta tulee pitkä ja ensimmäisiä juoksuaskeleita Juha saa ottaa kuuden viikon päästä.

Lue lisää