Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäpallon Maailman Cup Porissa

 
Pesäpallon Maailman Cup Porissa


Pesäpallon Maailman Cup järjestetään tulevana kesänä kuudennen kerran. Tällä kertaa järjestävänä maana toimii Suomi, edellisen kerran cup-turnaus pelattiin maassamme kaksitoista vuotta sitten Hyvinkäällä. Suomen Pesäpalloliitto on myöntänyt järjestämisoikeuden Porille ja Pesäkarhuille.

- Tällä hetkellä mukaan on ilmoittautunut viisi maata ja niistä koostuu yhteensä yksitoista joukkuetta. Mukana ovat Suomen lisäksi Australia, Ruotsi, Saksa ja Sveitsi, Petri Kaijansinkko Pesäkarhuista kertoo.

Maailman Cup-joukkueet kokoontuvat Poriin heinäkuun 8. päivä ja pelit alkavat torstaina 9.7. Otteluja pelataan torstaina,perjantaina ja lauantaina, jolloin turnaus huipentuu loppuotteluihin ja päättäjäisiin. Sunnuntaina 12.7 osallistujat suuntaavat takaisin kotimaihinsa. Yksi torstain otteluista pelataan Harjavallassa, muutoin kaikki ottelut pelataan Porin Urheilukeskuksessa. Maailman Cup-tapahtuman ohjelmaan kuuluu myös Pesäkarhujen naisten superpesisottelu pe-iltana Seinäjokea vastaan, ottelun tauolla tullaan esittelemään turnaukseen osallistuvat joukkueet sekä järjestämään maiden välisiä taukokilpailuja.

- Maailman Cupia pelataan kolmessa eri sarjassa. Naiset, miehet ja sekajoukkueet. Esimerkiksi Australiasta on tulossa joukkueet kaikkiin kolmeen sarjaan. Suomen joukkueet tulevat olemaan sopiva sekoitus aktiiveja ja ex-pelaajia sekä junioreita ja jo vähän iäkkäämpiäkin pesiksen harrastajia. Uskon, että tästä kansainvälisestä tapahtumasta tulee hieno kokemus, kiinnostus tulosta Poriin on ollut todella kovaa vieraittemme toimesta, Kaijansinkko toteaa.


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää