Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Kuparinen jatkaa Ässissä

 
Matti Kuparinen jatkaa Ässissä

Ässät ja joukkueen kapteeni Matti Kuparinen ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen. 24-vuotias Kuparinen on tällä kaudella tehnyt läpimurtonsa SM-liigan huipulle; 44 ottelussa on syntynyt 24 (11+13) tehopistettä. Lisäksi Kuparinen debytoi maajoukkueessa kauden kynnyksellä.

-Pääsin pitkästä aikaa valmistautumaan kauteen terveenä ja lisäksi pidin fysiikkavalmentaja Jussi Hirvosen treenejä erittäin tehokkaina, Kuparinen taustoitti kehitystään.

-Kun kerrankin ei ollut kiirettä päättää jatkosopimuksesta, halusin rauhassa katsella tilannetta. Ässät valikoitui lopulta selkeäksi ykkösvaihtoehdoksi. Halusin nähdä, keitä muita tämän kauden joukkueesta tekee jatkosopimuksen tänne ja moni nuori ja lupaava pelaaja jäi. Hyvillä fiiliksillä minäkin jatkan pelaamistani täällä, Kuparinen kertoi.

Kuparinen on Ässien kasvatti. Edustusjoukkueessa hänet nähtiin ensimmäisen kerran kaudella 2003-04. Sen jälkeen Kuparisen ura on yhtäjaksoisesti jatkunut Ässissä. Joukkueen kapteeniksi Kuparinen nousi kesken kauden 2007-08.

-Olen erittäin iloinen Kuparisen jatkosopimuksesta. Hän on "uuden ajan Ässien" johtava persoona. Hänessä henkilöityy monet meille tärkeät asiat kuten porilaisuus, joukkueesta vastuun kantaminen, fyysisyys sekä tulevaisuus. Hän ei pidä suuria puheita, vaan johtaa esimerkkinsä kautta, Ässien päävalmentaja Alpo Suhonen kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MattiKuparinen

Matti Kuparinen

16.10.1984 Pori
Tiedot


Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää