Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Matti Kuparinen jatkaa Ässissä

 
Matti Kuparinen jatkaa Ässissä

Ässät ja joukkueen kapteeni Matti Kuparinen ovat tehneet kahden vuoden jatkosopimuksen. 24-vuotias Kuparinen on tällä kaudella tehnyt läpimurtonsa SM-liigan huipulle; 44 ottelussa on syntynyt 24 (11+13) tehopistettä. Lisäksi Kuparinen debytoi maajoukkueessa kauden kynnyksellä.

-Pääsin pitkästä aikaa valmistautumaan kauteen terveenä ja lisäksi pidin fysiikkavalmentaja Jussi Hirvosen treenejä erittäin tehokkaina, Kuparinen taustoitti kehitystään.

-Kun kerrankin ei ollut kiirettä päättää jatkosopimuksesta, halusin rauhassa katsella tilannetta. Ässät valikoitui lopulta selkeäksi ykkösvaihtoehdoksi. Halusin nähdä, keitä muita tämän kauden joukkueesta tekee jatkosopimuksen tänne ja moni nuori ja lupaava pelaaja jäi. Hyvillä fiiliksillä minäkin jatkan pelaamistani täällä, Kuparinen kertoi.

Kuparinen on Ässien kasvatti. Edustusjoukkueessa hänet nähtiin ensimmäisen kerran kaudella 2003-04. Sen jälkeen Kuparisen ura on yhtäjaksoisesti jatkunut Ässissä. Joukkueen kapteeniksi Kuparinen nousi kesken kauden 2007-08.

-Olen erittäin iloinen Kuparisen jatkosopimuksesta. Hän on "uuden ajan Ässien" johtava persoona. Hänessä henkilöityy monet meille tärkeät asiat kuten porilaisuus, joukkueesta vastuun kantaminen, fyysisyys sekä tulevaisuus. Hän ei pidä suuria puheita, vaan johtaa esimerkkinsä kautta, Ässien päävalmentaja Alpo Suhonen kommentoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MattiKuparinen

Matti Kuparinen

16.10.1984 Pori
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää