Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ilves kaatui 3-1

 
Ilves kaatui 3-1

FC PoPa kaatoi tänään harjoitusottelussa sarjaa alempana pelaavan Tampereen Ilveksen lukemin 3-1.

Ottelun alkoi vauhdikkaasti ja päästä päähän mentiin vauhdilla mutta molempien joukkueiden syöttötyöskentelyssä oli toivomisen varaa. PoPalla oli ottelun ensimmäinen vaarallinen paikka, kun sivuvaparista pallo muutti suuntaa vastustajan pelaajasta mutta maalivahti pelasti tilanteen kulmaksi. PoPa aloitti ottelun maalinteon, kun kokeella oleva Fikrit Islamin syötti vasemmalta laidalta pallon maalin eteen, josta Antti Sumiala siirsi pallon hallitusti maaliin. Maalin jälkeen PoPalla oli muutamia hyviä paikkoja lisätä johtoaan mutta tällä kertaa ei onnistunut. Kesken porilaisten painostuksen iski Ilves pelin tasoihin, PoPa menetti keskialueella pallon, josta Ilves pääsi vastahyökkäykseen, hyvä syöttö linjan taakse jolloin hyökkäjä pääsi nokikkain Lauri Pirhosen kanssa ja pallo hallitusti maaliin. Montaa minuuttia peli ei tasoissa ollut, loukkaantumisestaan toipunut Teemu Vihtilä pelasi seinän Sumialan kanssa ja kaunis kierteinen laukaus kuudestatoista metristä oikeaan yläkulmaan. PoPa sai maalista lisää virtaa ja iski vielä kerran, Tom Melartin loistava keskitys Sumialalle, joka laukoi PoPan kolmannen maalin.

Toisella puoliajalla pelin tempo laski huomattavasti ja peli oli todella sekavaa ja harhasyöttöjen sävyttämää. PoPalla oli muutama puolittainen paikka mutta tänään oli viimeistelyssä toivomisen varaa. Ilveksellä oli toisella puoliajalla yksi hyvä paikka mutta laukaus pamahti tolppaan. Näin peli päättyi PoPan 3-1 voittoon.

PoPalla oli tänään kentällä kokeella oleva Fikret Islami. Joukkueessa kokeella ollut Driton Vokshi ei jatka PoPan mukana.

Kokoonpano tänään:
Pirhonen
Pihlainen (Jari Vuorinen)
Luoma
Walker
I.Santahuhta
Junnila (Pertola)
Vihtilä
Koivunen (Vallin)
Islami
Sumiala
Melarti (Kuqi)

Poissa kokoonpanosta
Janne Vuorinen
M.Santahuhta
Lehtovaara
Lehtonen
Ruisniemi
Piracaia
Mäkelä

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää