Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Viimeistä viedään

 
Viimeistä viedään

Kaikki loppuu aikanaan. Niin myös salibandyn 1. divisioona SBS Porin kohdalta kaudella 2008-2009. Porilaiset matkustavat lauantaina viimeiselle reissulle Uuteenkaarlebyyhyn Blue Foxin vieraaksi.

Asetelma:

Molemmat joukkueet pelaavat viimeisen ottelun ilman paineita ja panosta. Kotijoukkue Blue Fox on sarjassa viidentenä. Voitolla se voi vielä tosin parantaa asemiaan neljänneksi.

Blue Foxilla on kuitenkin yksilöllistä panosta ilmassa. Pistepörssin toisella sijalla oleva Johnny Ojala halajaa pistepörssin voittoa.

 Se on mahdollista saavuttaa, sillä pistepörssiykkönen, Ojalaa kaksi pistettä edellä oleva Juha Laitila on loukkaantuneena loppukauden.

Vierasjoukkue SBS on puolestaan seitsemännellä sijalla. Häviöllä ja Woodcuttersin voitolla porilaiset voivat vielä valahtaa sijan alemmaksi.

Koska joukkueiden ei tarvitse puristaa mailaa, on yleensä hienolle uuskarlebyyläisyleisölle tarjolla rento, vapautunut ja runsasmaalinen salibandykarkelo.

Saa nähdä, mitä lauantai tuo tullessaan.

Joukkueiden parhaat pistemiehet:
Blue Fox: Johnny Ojala 25+33 = 58, Kim Nyström 24+8 = 32
SBS: Mikael Boelius 22+5 = 27, Miikka Läntinen 19+3 = 22, Timo Heinilä 15+7 = 22.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Salibandyosakeyhtiö - SBO Pori - logo

SBS Pori - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutKarhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää
Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Antti Vuorinen siirtyy Karhujen riveihin

Salibandyliigaan ensi kaudeksi noussut Karhut on saanut riveihinsä viime kaudella Salibandyliigassa kaikkiaan 21 maalia iskeneen Antti Vuorisen. 23-vuotias hyökkääjä siirtyy Karhujen riveihin Rauman SalBasta.

Lue lisää