Hullupullo vahvempi futsalin karsinnoissa

Tiistaina 17.3. Vaasaan Futsal-ykkösen karsintoihin matkannut Musan Salaman futsalryhmä joutui toteamaan isäntäjoukkue Hullupullo Teamin vahvemmakseen. Vaiheikas karsintaottelu päättyi lopulta vaasalaisten selkeään 11-5 voittoon. Vielä seitsemän minuuttia ennen ottelun päätöstä joukkueet kamppailivat tasapäisesti voitosta. Tuomarin hylättyä Salaman loppuminuuttien tasoitusmaalin musalaisten selkäranka petti ja Hullupullo pääsi latomaan taululle ottelutapahtumiin nähden suuret voittolukemat. Voitollaan Hullupullo Team lunasti suoraan paikan Futsal-ykköseen.

Tappiosta huolimatta Salaman valmentaja Jari Helander oli tyytyväinen joukkueensa panokseen.

- Joukkue esitti Vaasassa ehdottomasti kauden parasta peliään. Rinki oli kapea ja osa pelaajista joutui uurastamaan pelissä täydet minuutit, mikä näkyi selvästi pelin loppuminuuteilla, valmentaja summasi kauden huipennusta.

Pronssille tämän kauden Futsal-liigassa yltänyt PoPa ei siis saanut ainakaan vielä muista porilaisjoukkueista seuraa futsalin ylimmille sarjatasoille, mutta kamppailu noususta jatkuu taas ensi syksynä kovatasoisessa Satakunnan piirin Futsal-kakkosessa.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori.com

Luotosen hattutemppu MuSan voiton takuu

Lauantain iltapelissä Ylöjärven ”postimerkillä” tilanteita syntyi paljon kumpaankin päähän.

MuSan Martta Perälä nollasi vanhan seuransa

Ottelu alkoi vieraiden paineistaessa. Avauspaikan he loivat jo heti ensimmäisellä minuutilla.

MuSan härkäviikko päättyi voitonjuhliin

KaDy kaatui lauantaina Monnarilla lukemin 2–4 (0–1). Anni-Eliina Luotonen sankaritar hattutempullaan.

MuSaFutsal palasi voittojen tielle

Loppiaisena MuSaFutsal oli matkustanut Kaustisiin kohdatakseen paikallisen Pohjan-Veikot. Kaustisilta joukkue saalisti viime hetken maalilla 3-4 voiton.

MuSan vuosi käynnistyi tappiolla

Helsingistä tuliaisina kauden ensimmäinen tappio varsinaisella peliajalla.

MuSaFutsal murskaava vuoden viimeisessä kotiottelussa

Lauantaina MuSaFutsalin vieraaksi oli saapunut FC OPA Oulusta. Porilaiset eivät jättäneet mitään mahdollisuuksia vierailleen vaan murskasi vieraansa lukemin 9-0.