Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Silmukka kiristyy

 
Silmukka kiristyy

Ässien tappioputki venyi jo kuuden ottelun mittaiseksi, kun Lukko haki niukan vierasvoiton play-outin toisella kierroksella Porissa. Lukko johtaa ottelusarjaa nyt 2-0 ja sillä on mahdollisuus katkaista sarja ja lähettää Ässät karsintaan huomenna kotonaan.

Kevään play-out ottelut ovat ajaneet Ässät tukalaan tilanteeseen. Kertaakaan runkosarjassa Ässät ei kärsinyt yhtä pitkää tappioputkea, kuin missä se nyt tarpoo. Pisin tappioputki runkosarjassa oli neljän ottelun mittainen.

Eilen Ässät syttyi pelaamaan vasta kolmannen erän lopun jäähysumassa. Sääntöjen rajamailla pelaaminen on ennenkin sytyttänyt Ässät pelaamaan, mutta nyt se tapahtui lopulta liian myöhään ja Ässät jäi toistamiseen ilman maaleja.

Lukon rivit harvenivat eilen lisää, kun hyökkääjä Tomi Mustonen loukkasi polvensa. Mustosen pelikunnosta ei vielä perjantaina ollut varmistusta. Lukon maalilla Ässät kaksi kertaa peräkkäin nollannut Petri Vehanen on ollut kieltämättä vakuuttava.

Ässien monista murheista yksi on ylivoimapeli. Eilenkin mahdollisuutta ratkaista ylivoimalla tarjottiin useaan otteseen, mutta pääosin staattisesti kiekkoa pyörittävä Ässäviisikko ei onnistunut luomaan huippupaikkoja Vehasen maalille.

Ottelusarjan katkaiseminen on yleensä vaikein paikka ja Ässillä on vielä vierasvoitolla mahdollisuudet kääntää sarja. Se vaatii ennen kaikkea ryhdistäytymistä asennepuolella.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää