Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Silmukka kiristyy

 
Silmukka kiristyy

Ässien tappioputki venyi jo kuuden ottelun mittaiseksi, kun Lukko haki niukan vierasvoiton play-outin toisella kierroksella Porissa. Lukko johtaa ottelusarjaa nyt 2-0 ja sillä on mahdollisuus katkaista sarja ja lähettää Ässät karsintaan huomenna kotonaan.

Kevään play-out ottelut ovat ajaneet Ässät tukalaan tilanteeseen. Kertaakaan runkosarjassa Ässät ei kärsinyt yhtä pitkää tappioputkea, kuin missä se nyt tarpoo. Pisin tappioputki runkosarjassa oli neljän ottelun mittainen.

Eilen Ässät syttyi pelaamaan vasta kolmannen erän lopun jäähysumassa. Sääntöjen rajamailla pelaaminen on ennenkin sytyttänyt Ässät pelaamaan, mutta nyt se tapahtui lopulta liian myöhään ja Ässät jäi toistamiseen ilman maaleja.

Lukon rivit harvenivat eilen lisää, kun hyökkääjä Tomi Mustonen loukkasi polvensa. Mustosen pelikunnosta ei vielä perjantaina ollut varmistusta. Lukon maalilla Ässät kaksi kertaa peräkkäin nollannut Petri Vehanen on ollut kieltämättä vakuuttava.

Ässien monista murheista yksi on ylivoimapeli. Eilenkin mahdollisuutta ratkaista ylivoimalla tarjottiin useaan otteseen, mutta pääosin staattisesti kiekkoa pyörittävä Ässäviisikko ei onnistunut luomaan huippupaikkoja Vehasen maalille.

Ottelusarjan katkaiseminen on yleensä vaikein paikka ja Ässillä on vielä vierasvoitolla mahdollisuudet kääntää sarja. Se vaatii ennen kaikkea ryhdistäytymistä asennepuolella.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää