Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Silmukka kiristyy

 
Silmukka kiristyy

Ässien tappioputki venyi jo kuuden ottelun mittaiseksi, kun Lukko haki niukan vierasvoiton play-outin toisella kierroksella Porissa. Lukko johtaa ottelusarjaa nyt 2-0 ja sillä on mahdollisuus katkaista sarja ja lähettää Ässät karsintaan huomenna kotonaan.

Kevään play-out ottelut ovat ajaneet Ässät tukalaan tilanteeseen. Kertaakaan runkosarjassa Ässät ei kärsinyt yhtä pitkää tappioputkea, kuin missä se nyt tarpoo. Pisin tappioputki runkosarjassa oli neljän ottelun mittainen.

Eilen Ässät syttyi pelaamaan vasta kolmannen erän lopun jäähysumassa. Sääntöjen rajamailla pelaaminen on ennenkin sytyttänyt Ässät pelaamaan, mutta nyt se tapahtui lopulta liian myöhään ja Ässät jäi toistamiseen ilman maaleja.

Lukon rivit harvenivat eilen lisää, kun hyökkääjä Tomi Mustonen loukkasi polvensa. Mustosen pelikunnosta ei vielä perjantaina ollut varmistusta. Lukon maalilla Ässät kaksi kertaa peräkkäin nollannut Petri Vehanen on ollut kieltämättä vakuuttava.

Ässien monista murheista yksi on ylivoimapeli. Eilenkin mahdollisuutta ratkaista ylivoimalla tarjottiin useaan otteseen, mutta pääosin staattisesti kiekkoa pyörittävä Ässäviisikko ei onnistunut luomaan huippupaikkoja Vehasen maalille.

Ottelusarjan katkaiseminen on yleensä vaikein paikka ja Ässillä on vielä vierasvoitolla mahdollisuudet kääntää sarja. Se vaatii ennen kaikkea ryhdistäytymistä asennepuolella.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää