Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Löytyikö kaivattu tunnelataus

 
Löytyikö kaivattu tunnelataus

Ässät löysi vihdoin kadonneen tunnelatauksen Raumalla ja Lukko kaatui selvästi 1-4. Jo edellisen ottelun loppu antoi viitteitä siitä, että Ässien tahtotila on nousussa. Patapakka otti ensimmäisen voittonsa ja näin kaikki on jälleen auki sarjassa. Toki edelleen pitää lähteä nöyränä illan otteluun; Lukolla on yhä katkaisun paikka ja halutessaan joukkue voi olla erittäin vaarallinen.

Ennen sarjan alkua spekuloitiin enemmän voittoa tahtovan joukkueen lähtevän kesälomille. Aikaisemmissa otteluissa joukkueiden tahtotilat ovat olleet suunnilleen tasoissa ja Lukko on vienyt kamppailut niukasti nimiinsä lähinnä paremman yksilötaidon ansiosta. Sitten Ässät löysi Raumalla aivan uuden vaihteen ja polttava kysymys onkin, pystyykö Lukko vielä vastaamaan?

Ässien paljon parjattu ylivoimapeli onnistui Raumalla pitkästä aikaa, kun Tapio Sammalkangas teki ottelun voittomaalin upean kuvion päätteeksi. Erikoistilannepelaaminen tulee olemaan tänäänkin erittäin ratkaisevassa roolissa.

Play-outeissa kultakypärät pysyvät tiukasti runkosarjan parhaiden pistemiesten kutrien peittona. Tosin se tapahtuu säännön turvaamana, sillä kummankaan joukkueen runkosarjan paras pistemies ei ole ollut lähellekään kypäränsä veroinen play-out peleissä; Lukon Juha-Pekka Haataja on tehnyt kuudessa ottelussa tehot 0+1, eikä Ässien runkosarjan pistekunkku Marko Kivenmäki ole onnistunut juurikaan paremmin tehoin 1+1. Lukon tehokkain play-out pelaaja on ollut Marko Virtala (2+1) ja Ässien Sakari Salminen (3+2). Vaatimattomin tehoin runkosarjan pelannut Erik Rasmussen on ollut play-outeissa tehokas (1+4).

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt pitkän sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Sopimus kestää kevääseen 2020 asti ja se sisältää ulkomaan-pykälän kaudesta 2019 – 2020.

Lue lisää
Jarno Kärki palaa Ässiin

Jarno Kärki palaa Ässiin

Ässät ja Jarno Kärki ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tämän kauden päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa kaudella 2018 - 2019.

Lue lisää
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää