Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Löytyikö kaivattu tunnelataus

 
Löytyikö kaivattu tunnelataus

Ässät löysi vihdoin kadonneen tunnelatauksen Raumalla ja Lukko kaatui selvästi 1-4. Jo edellisen ottelun loppu antoi viitteitä siitä, että Ässien tahtotila on nousussa. Patapakka otti ensimmäisen voittonsa ja näin kaikki on jälleen auki sarjassa. Toki edelleen pitää lähteä nöyränä illan otteluun; Lukolla on yhä katkaisun paikka ja halutessaan joukkue voi olla erittäin vaarallinen.

Ennen sarjan alkua spekuloitiin enemmän voittoa tahtovan joukkueen lähtevän kesälomille. Aikaisemmissa otteluissa joukkueiden tahtotilat ovat olleet suunnilleen tasoissa ja Lukko on vienyt kamppailut niukasti nimiinsä lähinnä paremman yksilötaidon ansiosta. Sitten Ässät löysi Raumalla aivan uuden vaihteen ja polttava kysymys onkin, pystyykö Lukko vielä vastaamaan?

Ässien paljon parjattu ylivoimapeli onnistui Raumalla pitkästä aikaa, kun Tapio Sammalkangas teki ottelun voittomaalin upean kuvion päätteeksi. Erikoistilannepelaaminen tulee olemaan tänäänkin erittäin ratkaisevassa roolissa.

Play-outeissa kultakypärät pysyvät tiukasti runkosarjan parhaiden pistemiesten kutrien peittona. Tosin se tapahtuu säännön turvaamana, sillä kummankaan joukkueen runkosarjan paras pistemies ei ole ollut lähellekään kypäränsä veroinen play-out peleissä; Lukon Juha-Pekka Haataja on tehnyt kuudessa ottelussa tehot 0+1, eikä Ässien runkosarjan pistekunkku Marko Kivenmäki ole onnistunut juurikaan paremmin tehoin 1+1. Lukon tehokkain play-out pelaaja on ollut Marko Virtala (2+1) ja Ässien Sakari Salminen (3+2). Vaatimattomin tehoin runkosarjan pelannut Erik Rasmussen on ollut play-outeissa tehokas (1+4).

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää