Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Löytyikö kaivattu tunnelataus

 
Löytyikö kaivattu tunnelataus

Ässät löysi vihdoin kadonneen tunnelatauksen Raumalla ja Lukko kaatui selvästi 1-4. Jo edellisen ottelun loppu antoi viitteitä siitä, että Ässien tahtotila on nousussa. Patapakka otti ensimmäisen voittonsa ja näin kaikki on jälleen auki sarjassa. Toki edelleen pitää lähteä nöyränä illan otteluun; Lukolla on yhä katkaisun paikka ja halutessaan joukkue voi olla erittäin vaarallinen.

Ennen sarjan alkua spekuloitiin enemmän voittoa tahtovan joukkueen lähtevän kesälomille. Aikaisemmissa otteluissa joukkueiden tahtotilat ovat olleet suunnilleen tasoissa ja Lukko on vienyt kamppailut niukasti nimiinsä lähinnä paremman yksilötaidon ansiosta. Sitten Ässät löysi Raumalla aivan uuden vaihteen ja polttava kysymys onkin, pystyykö Lukko vielä vastaamaan?

Ässien paljon parjattu ylivoimapeli onnistui Raumalla pitkästä aikaa, kun Tapio Sammalkangas teki ottelun voittomaalin upean kuvion päätteeksi. Erikoistilannepelaaminen tulee olemaan tänäänkin erittäin ratkaisevassa roolissa.

Play-outeissa kultakypärät pysyvät tiukasti runkosarjan parhaiden pistemiesten kutrien peittona. Tosin se tapahtuu säännön turvaamana, sillä kummankaan joukkueen runkosarjan paras pistemies ei ole ollut lähellekään kypäränsä veroinen play-out peleissä; Lukon Juha-Pekka Haataja on tehnyt kuudessa ottelussa tehot 0+1, eikä Ässien runkosarjan pistekunkku Marko Kivenmäki ole onnistunut juurikaan paremmin tehoin 1+1. Lukon tehokkain play-out pelaaja on ollut Marko Virtala (2+1) ja Ässien Sakari Salminen (3+2). Vaatimattomin tehoin runkosarjan pelannut Erik Rasmussen on ollut play-outeissa tehokas (1+4).

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutSaku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää