Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaasan Sport - puolustajat

 
,

Vaasan Sport - puolustajat


Vaasalaisten takalinjoilta lyötyy jokusia SM-liigassa esiintyneitä pelaajia. Joukkueensa tehokkain pakki runkosarjassa oli Tuomas Immonen. Uransa aikana 179 ottelua SM-liigassa pelannut Immonen tehtaili pelaamissaan 41 ottelussa 21 tehopistettä. Playoffeissa tehot ovat vaan kasvaneet, sillä 12 ensimmäistä pudotuspeliä toivat seitsämän tehopistettä. Immonen on ollut myös voittamassa SM-liigan mestaruutta kaudella 05-06 HPK:n riveissä.

Eetu Heikkinen,Ässät
Sportin takalinjoilla luutii Ässissäkin pelannut Eetu Heikkinen. Kuva: UrheiluPori.com

Porilaisille jo ennestään tuttu puolustaja Eetu Heikkinen siirtyi täksi kaudeksi vaasalaisten riveihin. Kolme kautta Ässien edustuksessa pelannut Heikkinen teki Mestiksen runkosarjassa 13 tehopistettä.

Tuomas Immosen ohella joukkueen tehokkaimpiin puolustajiin kuuluu Juha Salmu. Kolme edellistä kautta JYPin puolustuksessa pelannut Salmu ehti pelata SM-liigaa kaikkiaan 133 ottelua. Tehokkaimmin puolustaja pelasi JYPissä  kaudella 06-07 keräten tehot 3+9.

Salmun tavoin JYPiä on edustanut  Lauri Kinos. Kinoksella on myös NHL-varaus vuodelta 2000 (St.Louis, 9.kierros). Kokemusta Kinos on hakenut  Pohjois-Amerikan farmisarjoista. SM-liigassa Kinos on ehtinyt edustaa JYPiä, Ilvestä ja Tapparaa.

SM-liigakokemusta Sportin peräpäässä edustaa vielä kauden 07-08 HPK:ssa pelannut Markku Erholtz. 39 ottelua liigaa pelannut Erholtz oli runkosarjassa joukkueensa kolmanneksi tehokkain puolustaja 16 tehopisteellään.

Tilastoja: Runkosarja Pudotuspelit
ottelut maalit syötöt ottelut maalit syötöt
Tuomas Immonen 41 5 16 12 3 4
Juha Salmu 41 7 12 12 4 2
Markku Erholtz 42 5 11 12 1 2
Eetu Heikkinen 42 5 8 11 1 1
Lauri Kinos 35 2 3 12 0 0

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleEetuHeikkinen

Eetu Heikkinen

8.7.1988 Suomussalmi
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää