Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Vaasan Sport - puolustajat

 
,

Vaasan Sport - puolustajat


Vaasalaisten takalinjoilta lyötyy jokusia SM-liigassa esiintyneitä pelaajia. Joukkueensa tehokkain pakki runkosarjassa oli Tuomas Immonen. Uransa aikana 179 ottelua SM-liigassa pelannut Immonen tehtaili pelaamissaan 41 ottelussa 21 tehopistettä. Playoffeissa tehot ovat vaan kasvaneet, sillä 12 ensimmäistä pudotuspeliä toivat seitsämän tehopistettä. Immonen on ollut myös voittamassa SM-liigan mestaruutta kaudella 05-06 HPK:n riveissä.

Eetu Heikkinen,Ässät
Sportin takalinjoilla luutii Ässissäkin pelannut Eetu Heikkinen. Kuva: UrheiluPori.com

Porilaisille jo ennestään tuttu puolustaja Eetu Heikkinen siirtyi täksi kaudeksi vaasalaisten riveihin. Kolme kautta Ässien edustuksessa pelannut Heikkinen teki Mestiksen runkosarjassa 13 tehopistettä.

Tuomas Immosen ohella joukkueen tehokkaimpiin puolustajiin kuuluu Juha Salmu. Kolme edellistä kautta JYPin puolustuksessa pelannut Salmu ehti pelata SM-liigaa kaikkiaan 133 ottelua. Tehokkaimmin puolustaja pelasi JYPissä  kaudella 06-07 keräten tehot 3+9.

Salmun tavoin JYPiä on edustanut  Lauri Kinos. Kinoksella on myös NHL-varaus vuodelta 2000 (St.Louis, 9.kierros). Kokemusta Kinos on hakenut  Pohjois-Amerikan farmisarjoista. SM-liigassa Kinos on ehtinyt edustaa JYPiä, Ilvestä ja Tapparaa.

SM-liigakokemusta Sportin peräpäässä edustaa vielä kauden 07-08 HPK:ssa pelannut Markku Erholtz. 39 ottelua liigaa pelannut Erholtz oli runkosarjassa joukkueensa kolmanneksi tehokkain puolustaja 16 tehopisteellään.

Tilastoja: Runkosarja Pudotuspelit
ottelut maalit syötöt ottelut maalit syötöt
Tuomas Immonen 41 5 16 12 3 4
Juha Salmu 41 7 12 12 4 2
Markku Erholtz 42 5 11 12 1 2
Eetu Heikkinen 42 5 8 11 1 1
Lauri Kinos 35 2 3 12 0 0

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleEetuHeikkinen

Eetu Heikkinen

8.7.1988 Suomussalmi
Tiedot


Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää