Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC Jazz-j vahvistaa valmennustaan

 
FC Jazz-j vahvistaa valmennustaan

Jussi Ihamäki Jazziin

FC Jazz Junioreiden vahva panostus valmennuksen kehittämiseen sai keskiviikkona uuden virstanpylvään, kun Jussi Ihamäki (LitM, VEAT) ja Jazz tekivät sopimuksen seuran fyysisestä valmennuksesta.

Porilainen Ihamäki, 32, vastaa FC Jazz Junioreiden koko seuran fyysisen valmennuksen suunnittelusta, testauksesta ja koulutuksesta. Hänen vahvuutensa korostuvat nopeus- ja voimaharjoitteluun liittyvissä ohjelmissa.

Koulutukseltaan Ihamäki on liikuntatieteiden maisteri (LitM) ja hän toimii liikunnanopettajana Porissa. Ihamäki on suorittanut myös Valmentajan erikoisammattitutkinnon (VEAT).

Futisjuniorina Ihamäki edusti PiTU:a, PoPa:a ja PPT:tä.

- Jalkapalloa pelasin 15-vuotiaaksi ja piirijoukkuetasolle asti, Lukiovaiheessa piti tehdä valinta jalkapallon ja yleisurheilun välillä. Koin tuolloin, että yleisurheilu oli haastavampaa ja menestyminen yksilötasolla todennäköisempää, 400 metrin aitajuoksussa kilpaillut Ihamäki kertoo.

- Otin tämän haasteen vastaan, koska itselläni on halu kehittää urheilijoita ja samalla tietysti itseäni koko ajan. Kukaan ei tule missään asiassa koskaan valmiiksi ja paikallaan junnaamisella ei tule edistystä. Haluaisin edistää porilaisten nuorten menestymistä urheilussa, myös jalkapallossa, Ihamäki kertoo.

Ihamäki on yhden suomalaisen yleisurheilun suurimman lupauksen, Nooralotta Nezirin, henkilökohtainen valmentaja. Nezeri tavoittelee heinäkuussa 100 metrin aitajuoksussa nuorten MM-mitalia.

- Koska Nooralotta on aitajuoksussa ikäluokkansa maailman kärkeä, ovat tavoitteetkin korkealla. Töitä tehdään joka päivä päämäärätietoisesti, jotta MM-kilpailuista olisi mitali kotiin tuomisena. Myös aikuisten Kalevan kisoissa olisi tarkoitus haastaa Johanna Halkoaho tosissaan taistelussa kultamitalista, Ihamäki tiivistää.

Muita Ihamäen valmennettavia ovat: Harri Paattiniemi, Jasmina Limnell, Sari Nevanpää, Netta Naukkarinen, Elina Kärki ja Milja Kuikka.

Ihamäki aloittaa valmennustyönsä Jazzissa huhtikuussa seuran pelaajien testauksella.

- On hienoa, että saamme lisää ammattitaitoa toimintaamme. Ihamäki tuo selkeästi lisää erikoisosaamista alueelle, johon seurassamme halutaan panostaa, Jazzin talenttivalmentaja Samu Koski iloitsee.

- Ihamäen intohimo valmennusta ja urheilua kohtaan on ihailtavaa. Intohimo ja motivaatio eroittaa menestyjät muista. Uskon, että Jussi tuo mottonsa:
”Voittajat eivät usko sattumaan.” mukaista asennetta seuramme koko toimintaan, toiminnanjohtaja Teemu Eskola lisää.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää
Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlssonille ja Juuso Rantalalle jatkosopimukset

Ronald Karlsson ja Juuso Rantala jatkavat MuSa:ssa myös ensi kaudella.

Lue lisää
Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

Santeri Hostikka kuukauden pelaajaksi

FC Lahden Santeri Hostikka on valittu Veikkausliigan heinäkuun pelaajaksi. Kuukauden valmentajaksi on valittu FC Lahden päävalmentaja Toni Korkeakunnas.

Lue lisää
Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Aleksi Nurminen sopimukseen Musan Salaman kanssa

Keskikentän pohjalla viihtyvä Aleksi Nurminen liittyy Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää