Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Voitto tai kuolema, osa III

 
Voitto tai kuolema, osa III

Tiistain 1-3 vierasvoiton ansiosta päästiin takaisin lähtöruutuun; Kotietu on jälleen Ässillä. Tällä kertaa kotietu täytyy myös pitää. Molemmat joukkueet ovat voittaneet nyt toisensa kerran ja jos lauantaina henkinen etu oli Sportilla, niin nyt kuuluisa momentum sykkii Patasydämen tahtiin. Silti mitään luulotautia ei saa olla. Tiistaina saatiin ainoastaan yksi voitto ja vielä tarvitaan kolme voittoa viidestä pelistä sarjapaikan turvaamiseen.

Ässät on ollut ottelusarjassa tasakentällisin hallitsevampi osapuoli. Maalit tasakentällisin ovat ottelusarjan kahden ottelun jälkeen 4-0 Padalle. Sen sijaan ylivoimalla Sport on ollut parempi 1-3. Sportin ylivoimapelaaminen perustuu pääasiassa nöyrään kiekon pelaamiseen viivan kautta maalille. Tosin kaikki kolme Sportin ylivoimamaalia ovat syntyneet hieman lähempää, maalista katsottona vasemmalta puolelta.

Ässien maalilla jatkaa eilen 37 torjuntaa kopannut Eero Kilpeläinen. Lisäksi kovan tällin eilen saanut puolustaja Tero Määttä pystyy näillä näkymin pelaamaan.

Sport ei ollut tiistaina sarjan ensimmäisen ottelun tasolla; Puolustuksessa sattui useita merkkausvirheitä, joita ei lauantaina nähty ollenkaan. Lisäksi hyökkäyspeli oli suuresta laukausmäärästä huolimatta ponnetonta. Ässät oli maalinedustojen herrana ja saman täytyy jatkua myös huomenna. Sportin käyrä on tällä hetkellä laskussa ja Ässien nousussa. Sportin pitää pystyä parantamaan peliään tasakentällisin. Pelkkä ylivoimapeli ei riitä kuin kiusaajan rooliin ottelusarjassa. Etenkin kun Ässät pystyi pienentämään jäähymääräänsä lauantaisesta.

Lipunmyynti illan otteluun on sujunut erittäin mukavasti. Keskiviikkona iltapäivällä lippuja oli myyty jo lähes 3000. Tosin lauantaisen kaltaista vaasalaisrynnistystä tuskin huomenna tullaan näkemään.

Ässät - Sport 2.4. klo 18.30

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2008-2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2008-2009

Ottelut kaudella 2008-2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutÄssille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää
Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää