Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ismo Läntinen FBT Porin päävalmentajaksi

 
Ismo Läntinen FBT Porin päävalmentajaksi

Ismo Läntinen,SBS Pori
Ismo Läntinen valmentaa jatkossa FBT Porin ykkösdivisioona joukkuetta. Kuva: UrheiluPori.com

FBT Porin uudeksi päävalmentajaksi on nimetty Ismo Läntinen 1.5.2009 alkaen. Joukkuetta edelliset neljä kautta valmentanut Sami Väre vetäytyy päävalmentajan tehtävistä omiin henkilökohtaisiin syihin vedoten.

FBT Porin visiitti salibandyn korkeimmalla sarjatasolla, Salibandyliigassa, jäi ranskalaiseksi. Sarjanousija koki suoran putoamisen tasaisen ja tiukan kauden 2008–09 päätteeksi.

-Joukkueen tarkempien tavoitteiden määrittelemisen aika on myöhemmin. Selvää kuitenkin on, että pyrimme muodostamaan joukkueen, jolla tavoittelemme liigakarsintapaikkaa ja sen myötä nousua takaisin Salibandyliigaan.

-On kunnia asia, kun yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja ja yksi Porin suurimmista palloiluseuroista pyytää edustusjoukkueen valmentajaksi, Läntinen kommentoi.

Läntinen siirtyy FBT Poriin paikallisseura SBS Porin päävalmentajan paikalta. Niinikään edelliset neljä vuotta paikallisvastustajan peräsimessä työskennelleen ammattivalmentajatutkinnon (AVT) omaavan Läntisen odotetaan ennen kaikkea tuovan joukkueen harjoitteluun lisäannoksen kaivattua urheilullisuutta.

Pelaajapuolella SBS Porin paidan FBT Poriin vaihtaa maalivahti Mika Elo, Joni Hämäläinen ja Miikka Läntinen. Lisäksi valmennustiimiin liittyy pitkään edustusjoukkueen maalivahtina pelannut Tomi Collander. Collander tulee jatkossa toimimaan seuran maalivahtien apuna.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaElo

Mika Elo

6.8.1983
Tiedot

JoniHämäläinen

Joni Hämäläinen

20.8.1985
Tiedot

IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot

MiikkaLäntinen

Miikka Läntinen

12.2.1984
Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää