Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPalla voittoisa kenraali

 
PoPalla voittoisa kenraali

FC PoPa haki tänään voiton Tampereelta, kun Ilves kaatui jännittävien vaiheiden jälkeen lukemin 3-2. Vaikka kyseessä oli harjoitusottelu, eikä tuloksilla ole liian suurta painoarvoa, niin kolmen tappion jälkeen voitto maistuu varmasti makealta ja joukkue pääsee pienelle pääsiäislomalle voitto taskussa.

Ottelu pelattiin Kaupin hyvällä tekonurmella, jossa hyisevä ilma antoi oman panoksensa peliin. Ottelun ensimmäinen puoliaika kulki PoPan komennossa. Vierailijat pääsivät useasti maalintekopaikkoille, mutta onni ja taito ei ollut näissä tilanteissa mukana. Myös kotijoukkue Ilvekselläkin oli omat paikkansa, jotka syntyivät järjestään vastahyökkäysten päätteeksi. Ottelun ensimmäisen maalin iski PoPalle Piracaia suoraan kulmapotkusta. Ilves tasoitti kuitenkin taukolukemiksi 1-1, kun pitkä vaapapotku kantautui boksiin, josta ilves hyökkääjä otti pallon haltuun ja laukoi pallon verkkoon.

Toinen puoliaika mentiin ensimmäisen kaavalla, PoPan pitäessä palloa ja Ilveksen ainoaksi keinoksi jäi puolustaa tiukasti ja pyrkiä vastahyökkäyksiin. Vanha fraasi, jos et itse tee niin kaveri tekee, pätee toisen puoliajan ensimmäiseen maaliin. PoPan hallitessa pallollista peliä, saaden mm. muutama läheltä piti-tilanteen. Kotijoukkue Ilves kuitenkin rokotti vieraitaan laukauksella, joka muutti suuntaansa Popapuolustuksesta ja painui vastustamattomasti ohi Lauri Pirhosen vartioiman maalin. Maali ei kuitenkaan masentanut porilaisia, sillä vain tovi edellisestä ja Piracaian keskitys löytää Kari-Pekka Koivusen, joka iskee topparien keskeltä pelin tasoihin. Porilaisten näennäisen hallinnan päätteeksi nähdään ottelun viimeinen maali. Daut Kuqi antaa kantapäällään loistavan syötön Tom Melartille, joka laukoo PoPan voittomaalin. Tässä vaiheessa peliä oli jäljellä vain viisi minuuttia. Aivan ottelun lopussa Kuqi laukoo vielä pallon voimalla tolppaan. Aikakirjoihin jää kuitenkin PoPan niukka voitto, lukemin 3-2.

Joukkue siirtyi ottelun jälkeen pienelle pääsiäislomalle ja palaa harjoituksiin ensi viikon tiistaina.

Kokoonpano tänään:
Pirhonen
M.Santahuhta
Vallin
Walker ('46 Jari Vuorinen)
I.Santahuhta
Junnila
Koivunen
Vihtilä
Piracaia
Sumiala ('60 Melarti)
Lehtonen ('60 Kuqi)

Poissa kokoonpanosta:
Janne Vuorinen
Samu Ruisniemi
Juha Luoma
Juho Lehtovaara


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää