Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Boelius ja Heinilä FBT:n paitaan

 
Boelius ja Heinilä FBT:n paitaan

FBT Porin uudeksi päävalmentajaksi nimetty Ismo Läntinen tuo entisestä seurastaan lisää vahvistuksia joukkueen riveihin. FBT:n paidassa pelaavat tulevalla kaudella myös Mikael Boelius ja Timo Heinilä. Maalinteon osaava Boelius viimeisteli päättyneellä kaudella 26 osumaa pelaamissaan 16 ottelussaan. Tehopisteitä Boeliukselle kertyi kaikkiaan 31. Viimeisen kolmen kauden aikana Boelius on heiluttanut maaliverkkoa 79 kertaa (62 ottelua). Boeliuksen tavoin myös Heinilä kuului ehdottomiin SBS:n runkopelaajiin. Viime kaudella Heinilä keräsi kaikkiaan 22 tehopistettä (21 ottelua).

Aiemmin keväällä SBS:stä naapuriseuran riveihin siirtyivät maalivahti Mika Elo, Miikka Läntinen ja Joni Hämäläinen. FBT:llä on tällä hetkellä kasassa 20 pelaajasopimusta. Jatkosopimuksen ensi kaudesta ovat tehneet mm. Ville Vahtera, Toni Läntinen ja Jussi Taskinen. Joukkueeseen haetaan vielä muutamia vahvistuksia.

UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


MikaelBoelius

Mikael Boelius

8.11.1986
Tiedot

TimoHeinilä

Timo Heinilä

17.8.1982
Tiedot

IsmoLäntinen

Ismo Läntinen

Tiedot


Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää
Karhuille tukku jatkosopimuksia

Karhuille tukku jatkosopimuksia

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat hyökkääjät Tomi Jerkku, Eero Vanhatalo, Juho Myllyharju, Tuomas Huhtala, puolustaja Oskari Raittila sekä maalivahti Tomi Bergendahl. Jatkosopimusten jälkeen Karhuilla on kasassa kaikkiaan 12 pelaajasopimusta.

Lue lisää