Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Karri Kivi Ässien valmennusportaaseen

 
Karri Kivi Ässien valmennusportaaseen


Ässät on tehnyt vuoden mittaisen valmentajasopimuksen Karri Kiven kanssa. Kivi liittyy Alpo Suhosen johtamaan valmennusryhmään välittömästi.

- Aloite Karrin palkkaamiseen tuli päävalmentaja Alpo Suhoselta. Olemme erittäin iloisia, että saimme Karrin jatkamaan seurassa, jossa hän on tehnyt monena vuotena hienoa työtä eri joukkueiden parissa.

- Karrin erityisvahvuudet ovat pitkä kokemus porilaisesta jääkiekosta sekä nuorten pelaajiemme hyvä tuntemus, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

Kivi pelasi Ässissä puolustajana viiden kauden ajan (1992-1997) parhaana saavutuksena SM-pronssi 1995. Ässien jälkeen ura jatkui Elitserienissä ja Oulun Kärpissä. Peliuran jälkeen Kivi siirtyi Ässien valmennusryhmään kaudeksi 2002 - 2003. Valmennustyö huipentui SM-hopeaan keväällä 2006, jonka jälkeen Kivi siirtyi päävalmentajaksi Mestiksen FPS:aan. Kaksi edellistä kautta Kivi on toiminut Ässien A-nuorten päävalmentajana, johdattaen joukkueen hopealle 2008 ja tänä keväänä neljännelle sijalle.

- Päätökseeni liittyä Ässien valmennusryhmään vaikutti kaksi merkittävää asiaa. Ensimmäisenä on haluni valmentaa. Toisena on haluni oppia ja kehittyä valmentajana. En olisi lähtenyt kokemattoman päävalmentajan valmennusryhmään. Alpo Suhosella on merkittävä kokemus kansainvälisestä jääkiekosta ja haluan nähdä, mikä on hänen tapansa toimia.

- Tulen antamaan valmennukseen omia ideoitani ja näkemyksiäni, mutta tietysti viime kädessä Alpo Suhonen päättää asioista, Karri Kivi kommentoi.

Pasi Peltonen jatkaa Ässä-organisaatiossa

Ässissä pitkän uran pelannut ja tähän kevääseen lopettanut Pasi Peltonen siirtyy B-nuorten valmennusryhmään. Peltosen ohella valmennusryhmään kuuluvat vastuuvalmentaja Mikael Kotkaniemi sekä Arto Heiskanen.

- Saamme B-nuorten valmennukseen Peltosen kautta paljon kokemusta etenkin puolustajien pelaamisesta. Pasi on ottanut valmennustehtävät suurella innolla vastaan ja hän aloittaa välittömästi suorittamaan Nuorten valmentajan tutkintoa (NVT) Vierumäellä, Porin Ässät ry:n valmennuspäällikkö Jouni Myllymaa kertoi.

Pasi Peltonen pelasi Ässissä yli 800 SM-liigaottelua. Pääsarjaurallaan Peltonen edusti ainoastaan Ässiä vuosien 1993 - 2009 aikana parhaina saavutuksinaan SM-pronssi 1995 sekä SM-hopea 2006. Lisäksi Peltonen nousi SM-liigan kaikkien aikojen jäähytilaston ykköseksi keväällä 2007. Ässien kapteenina Peltonen on toiminut kaudet 1998-1999, 1999-2000, 2005-2006, 2006-2007 sekä alkukauden 2007-2008.

- Mikael Kotkaniemi otti minuun yhteyttä ja tiesin heti, että haluan lähteä mukaan hommiin. On hienoa päästä toimimaan erittäin kokeneiden ja tuttujen jätkien kanssa. Koko joukkueen johtoporras on täynnä loistavia tyyppejä ja on ollut helppo hypätä mukaan.

- Tehtäväni on auttaa poikia ja heidän etunsa on tärkein. On erittäin motivoivaa nähdä heidän kehittymisensä, Pasi Peltonen kertoi.

Myös muut B-nuorten valmentajat Mikael Kotkaniemi sekä Arto Heiskanen pelasivat Ässien pronssijoukkueessa 1995.

- Olen erittäin tyytyväinen, kun saimme näin kokeneen valmennusryhmän. Tässä on yhteensä 1500 peliä SM-liigaa takana. Peltosen päätehtävänä on puolustajien valmennus ja opastaminen. Tavoitteenani oli koota kokenut ja hyvähenkinen valmennusryhmä ja on hienoa, että sopivat valmentajat löytyivät Porista, B-nuorten päävalmentaja Mikael Kotkaniemi kommentoi.

Lisäksi Pasi Peltonen toimii Ässien edustusjoukkueen kotiotteluissa pr-henkilönä. Tehtäviin kuuluu mm. aitioisännyyksiä sekä klubivierailuita.

- Hienoa saada Ässäikoni jatkamaan seuran palveluksessa. Se kokemus ja tietotaito joka pitkän pelaajauran aikana on kertynyt, saadaan hyödynnettyä Ässien juniorijoukkueissa. Ässien kotiotteluiden asiakastilaisuuksissa Peltosen kokemus sekä näkemykset pelistä tuovat lisäarvoa yhteistyökumppaneille, Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki kommentoi.

HC Ässät Oy:n ja Porin Ässär ry:n tiedotteista / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleKarriKivi

Karri Kivi

31.1.1970 Turku
Tiedot

PasiPeltonen

Pasi Peltonen

17.2.1972 Pori
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää