Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

PoPan kausi Ykkösessä alkaa

 
PoPan kausi Ykkösessä alkaa


Huomenna lauantaina jalkapallon Ykkönen sitten vihdoin ja viimein alkaa PoPan osalta, kun viime kaudella Ykkösessä kuudenneksi sijoittunut JIPPO saapuu sarja-avauksessa Poriin.

Pitkä talvikausi on ohi ja nyt voitoista aletaan jakaa pisteitä. FC PoPa hamuaa kolmea pistettä, kun joensuulainen JIPPO saapuu kauden avausvastustajaksi Porin Karhuhalliin. Porin stadion on pitkän talven jäljiltä sen verran huonossa kunnossa, että siinä pelaaminen olisi ollut liki mahdotonta.

Porilaisilla on takanaan pitkä harjoituskausi, johon mahtui monta harjoitustuntia, paljon otteluita ja ikävä kyllä myös paljon loukkaantumisia. Talvikausi on nyt takana ja joukkue on toipunut loukkaantumisista hyvin sillä ainoastaan Janne Vuorinen joutuu seuraamaan huomisen ottelun kentän laidalta.

Kahtena edellisenä kautena PoPa on lähtenyt kauteen suurimpana ennakkosuosikkina ja jokainen joukkue hamusi PoPan päänahkaa kovemmin kuin muiden joukkueiden. Nyt tilanne hieman erilainen, PoPa ei ole nousijasuosikki numero yksi, sillä eri medioissa AC Oulu ja FC Viikingit on nostettu Ykkösen vahvimmiksi nousijakandidaateiksi Veikkausliigaan, PoPalle on tosin tarjoiltu kauden yllättäjän viittaa.

Ensimmäisen ottelun vastustaja JIPPO oli viime kaudella yksi yllättäjistä sijoittumalla Ykkösessä kuudenneksi. JIPPO nojasi viime kaudella vahvaan puolustuspeliin ja varmasti huomennakin joukkue tullee puolustamaan tarkasti ja iskemään vastahyökkäyksillä. PoPan pitää löytää lääkkeet tähän ja muistaa, että turhiin pallonmenetyksiin ei ole varaa, sillä JIPPO on todella vaarallinen vastahyökkäyksissään.

Matti Santahuhta on tyytyväinen, että kausi viimeinkin alkaa.

- Kenttä on ainakin hyvässä kunnossa, eikä kenenkään tarvitse laittaa harhasyöttöjä kentän piikkiin. Päätös on minun mielestä oikea, että peli siirrettiin halliin, sillä stadion on tällä hetkellä todella karmeassa kunnossa. Tottakai futis on ulkolaji, mutta ilmoille ei nyt vaan voi yhtikäs mitään ja parempi on vihdoinkin aloittaa kausi. Hyvin paljon mieluisampi vaihtoehto on pelata peli hallissa, kuin siirtää se myöhäisempään ajankohtaan. Talvikausi oli pitkä, eikä tässä olisi jaksanut odottaa yhtään pidempään kauden aloitusta. Me ollaan treenattu talvella hyvin ja luottavaisin mielin lähdetään jahtaamaan pisteitä.

FC PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää