Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

SBS Porin päävalmentajaksi porilainen Kari Södergård

 
SBS Porin päävalmentajaksi porilainen Kari Södergård

SBS Porin miesten edustusjoukkueen uudeksi päävalmentajaksi on nimetty porilaisen Kari Södergård.


SBS Porin puheenjohtajan Jouni Lehtimäen mukaan SBS Pori suunnittelee toistavansa ”Sami Väre -ilmiön”.

- Teimme viime keväänä sen virheen, että luotimme liian pitkään samaan päävalmentajaan. Ismo Läntinen on erittäin hyvä jääkiekko- ja yleisvalmentaja, mutta salibandyn lajiosaaminen on hänellä vieläkin varsin ohutta. Emme siksi halunneet toistaa virhettämme ja jatkaa Läntisen sopimusta enää ensi kaudelle.

SBS Porin hallitus päättikin nostaa päävalmentajaksi suurelle yleisölle vielä tuntemattoman, mutta pitkän salibandyhistorian niin pelaajana kuin valmentajana omaavan porilaisen Kari Sädergårdin, jonka nälkä näyttää valmentajakykynsä on lisäksi valtaisa. Eli tilanne on sama kuin naapurijoukkueen, FBT Porin, salibandyliigaan valmentaneen Sami Väreen kohdalla muutama vuosi sitten, sanoo Lehtimäki.

SBS Porin ensi kauden miesten edustusjoukkueen SBS Porin hallitus ja uusi valmentaja määrittelevät yllätysvalmiiksi, vahvaksi 1. divisioonan keskikastin joukkueeksi. Lopullinen tavoite on kuitenkin selvä.

- SBS Porin hallitus asetti keväällä 2004 tavoitteeksi liiganousun tänä keväänä. Tämä epäonnistui, niin kuin tiedämme. Hallinto on kuitenkin oppinut sen verran, että kolmen vuoden jakso riittää ja tavoitteena on liiganousu keväällä 2012, kertoo Lehtimäki.
SBS Porin tilannetta helpottaa taloudellisesti hyvin sujunut vuosi 2008.

- Salibandy on lajina vielä pieni, mutta Porin Salibandyosakeyhtiö teki silti viime vuonna ensimmäisen kerran 64.573,46 euron liikevaihdolla 26.818,93 euron liikevoiton. Liikevaihto on lähes kokonaisuudessaan sponsorituloja, koska lipputuloilla ei 1. divisioonassa ole suurtakaan merkitystä. Voimme vain kiittää sponsoreitamme. Jos pääsemme vuonna 2009 ja 2010 samaan tulokseen, SBS Pori on velaton keväällä 2011 ja voi todella panostaa liiganousuun ja liigajoukkueeseen, painottaa Lehtimäki.

Uutta päävalmentajaa uusi tehtävä ei pelota
- Haaste on kova, mutta otan sen innolla vastaan. Kun paikkaa minulle tarjottiin, en kovin kauaa asiaa miettinyt. Ei näitä tilaisuuksia jokapäivä tule, kertoo Södergård.

SBS Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää
Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Karhut jatkaa Kujansuun alaisuudessa

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensi kautta koskevat valmentajasopimukset. Päävalmentajana joukkueessa jatkaa 1+1 vuotisella sopimuksella Juha-Petri Kujansuu.

Lue lisää
Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Karhut kiinnitti ensimmäiset pelaajat kaudella 2016-17

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäiset jatkosopimukset kaudelle 2016-17. Joukkueen riveissä jatkavat vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Saku Lahtinen ja Juha Tikka, puolustajat Aapo Tamminen, Joni Halminen ja Riku Salo, sekä maalivahti Rasmus Österman.

Lue lisää