Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kausi mahtavasti käyntiin

 
Kausi mahtavasti käyntiin


FC PoPa aloitti tänään kauden Karhuhallissa, jossa vastaan asettui viime kaudella Ykkösessä kuudenneksi sijoittunut JIPPO. Kotijoukkue murskasi JIPOn 4-0 vaikka Tom Melarti sai käsittämättömän punaisen kortin ottelun 32 minuutilla.

PoPa aloitti ottelun todella väkevästi ja JIPPO joutui puolustuskannalle. Ensimmäistä maalia ei tarvinnut odotella kauan, 9 minuutilla Toni Junnila laukoi kulman jälkitilanteesta pallon vasempaan yläkulmaan. Tämän jälkeen PoPa jatkoi höyryä ja Tom Melarti pääsi puskemaan vaikka vastustaja roikkui hihassa kiinni. 21 minuutilla Tomppa sitten onnistui, Junnila pelasi pallon oikeaan laitaan, josta Melarti otti pallon haltuun ja laukoi ulkosyrjällä pallon vasempaan yläkulmaan. Tämän jälkeen tuomarilta lähti ottelu hanskasta ja antoi 32 minuutilla Melartilla todella käsittämättömän suoran punaisen kortin. Tämän jälkeen PoPa rauhoitti omaa peliään ja puolusti varmasti itsellensä 2-0 taukojohdon.

Toinen puoliaika alkoi JIPOn näennäisellä hallinnalla mutta PoPa puolusti todella hyvin eikä vihulainen päässyt yhteenkään kunnon paikkaan. Ottelu sai lopullisen sinettinsä, kun Piracaia laukoi 79 minuutilla vapaapotkusta PoPan 3-0 johtoon. PoPa iski lopussa vielä kerran, kun Teemu Vihtilä syötti pallon maalin eteen Junnilalle, joka laukoi voimalla ottelun loppulukemiksi 4-0.

Ottelun loppulukemissa ei ole yhtään liikaa sillä PoPa pelasi todella hyvän ottelun eikä tuomarin lahja joensuulaisille punaisen kortin muodossa sekoittanut PoPan pakkaa missään vaiheessa ja tästä on hyvä jatkaa ensi viikon sunnuntaihin jolloin vieraissa vastaan asettuu Atlantis.

PoPa tullee saamaan seuraavaan otteluun uuden pelaajan, kun William de Mattian pelilupa saapuu Brasiliasta. Mies on saapunut Poriin ja uhkuu pelihaluja uudessa seurassaan.

Teemu Vihtilä oli tyytyväinen avausvoittoon.

- Karhuhallissa oli mahtava tunnelma pelata ja tuloskin oli sen mukainen. Tästä on mukava jatkaa ja toivottavasti ensi kotipelissä Porin stadionilla saadaan paljon yleisöä ja tunnelma sen mukaiseksi.

Kokoonpano tänään:
Pirhonen
M.Santahuhta ('68 Pihlainen)
Luoma
Jari Vuorinen
I.Santahuhta
Junnila
Koivunen ('85 Kuqi)
Vihtilä
Piracaia
Lehtonen (''63 Walker)
Melarti ua. 32 min

Poissa kokoonpanosta:
Janne Vuorinen
Samu Ruisniemi
Juho Lehtovaara

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää