Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voitokkaana viikonlopun harjoitusotteluissa

 
Pesäkarhut voitokkaana viikonlopun harjoitusotteluissa


Pesäkarhut oli jälleen vakuuttava ja esitti vahvoja otteitaan, kun viikonlopun harjoitusotteluissa kaatui sekä Fera että Turku-Pesis jaksoin 2-0.

Lauantaina Pesäkarhut voitti Laitilassa pelatussa harjoitusottelussa Rauman Feran puhtaasti jaksoin 2-0. Ensimmäisen jakson porilaiset voittivat juoksuin 7-3 ja toisen puhtaasti 4-0. Pesäkarhujen paras pelaaja ottelussa oli ensimmäistä kertaa tällä kaudella myös ulkopeliä kopparina pelannut Hanna Hirvikoski. Hannan kuntoutuminen viime syksynä toisessa loppuottelussa tapahtuneesta akillesjänteen katkeamisesta on sujunut hyvin ja valmistautuminen reilun kahden viikon kuluttua alkavaan sarjaan etenee hänenkin osaltaan suunnitelmien mukaisesti.

Sunnuntaina Pesäkarhut mittasi kotijoukkue Turku-Pesiksen kevät kunnon, perinteisessä Kupittaan Malja -turnauksessa. Malja matkasi jälleen Poriin, Pesäkarhujen jatkaessa tasapainoista esitystään. Turku-Pesis ja kova vastatuuli piti porilaisia hieman ahtaalla vielä ensimmäisessä jaksossa sen päättyessä lopulta Pesäkarhuille juoksuin 2-0. Toisella jaksolla tasoero tuli jo esiin, kun Pesäkarhut vei jakson selkein 7-1- numeroin. Porilaisten paras Turussa oli Kaisa Kärkkäinen, Kaisan panos oli vahva niin sisällä kuin ulkonakin.

Pesäkarhut pelaa vielä yhden harjoitusottelun ennen 13.5 käynnistyvää Superpesiskautta, lauantaina 2.5 porilaiset matkaavat Kankaanpäähän kohdaten Satakunnan mestaruusottelussa Rauman.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

KaisaKärkkäinen

Kaisa Kärkkäinen

Tiedot


Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut kaatoi Kempeleen Kirin kotiutuskisan jälkeen

Pesäkarhut matkasi ylemmän jatkosarjan kolmanteen kamppailuun Kempeleen Kirin vieraaksi. Ottelu oli äärimmäisen tasainen ja lopulta ratkaisua jouduttiin hakemaan aina neljännestä kotiutuslyöntikilpailusta saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut voitti paikallistaiston niukasti

Pesäkarhut nappasi itselleen kaksi sarjapistettä ylemmän jatkosarjan paikallistaistossa Rauman Lukkoa vastaan. Paikalle ottelua oli saapunut seuraamaan 1115 pesäpallon ystävää.

Lue lisää
Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnaus

Pesäkarhut emännöi huomenna lauantaina 11. maaliskuuta Naisten Superpesiksen Halli-SM-lopputurnausta, jossa kauden ensimmäisistä SM-mitaleista kamppailevat yhdessä kotijoukkueen kanssa Manse PP, Oulun Lipottaret ja viimeisempänä jatkoon selvinnyt Lappeenrannan Pesä-Ysit.

Lue lisää