Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Sunnuntaina Helsinkiin

 
Sunnuntaina Helsinkiin


FC PoPa jatkaa kauttaan tulevana sunnuntaina, kun Töölön pallokentällä vastaan asettuu Atlantis. Joukkueiden kaudet lähtivät käyntiin hieman eri tavalla, PoPa voitti ensimmäisen ottelunsa JIPPOa vastaan 4-0, kun taas Atlantis joutui tunnustamaan Klubi 04:n paremmakseen lukemin 4-1.

Tuleva ottelu on porilaisille ensimmäinen ottelu tällä kaudella ruohokentällä ja PoPa on tällä viikolla hakenut tuntumaa nurmikkoon harjoittelemalla Kartanon kentällä, joka on vuodenaikaan nähden erinomaisessa kunnossa.

PoPa on tämän viikon harjoitellut erittäin hyvin ja lähtee luottavaisin mielin hakemaan pisteitä sunnuntaina. Vaikka Atlantis hävisi ensimmäisen ottelunsa selkeästi niin PoPa tietää, että vastaan asettuu nuori ja nälkäinen ryhmä, joka haluaa avata voittotilinsä jo tulevana sunnuntaina. PoPan pitää pystyä sunnuntaina yhtä ehjään esitykseen kuin viime lauantaina jotta kolme pistettä matkaisi Poriin.

Varmuudella sivussa sunnuntaina ovat loukkaantumisestaan itseään kuntouttava Janne Vuorinen ja pelikieltoaan kärsivä Tom Melarti.

Juha Luoma on ottelun alla luottavainen.

- Voittotili avattiin ekassa matsissa ja joukkueessa on tällä hetkellä hyvä fiilis. Atlantis on nuori joukkue, joka tulee kovalla innolla päälle, meidän pitää kestää alku ja paikan saatuamme laittaa pallo maaliin. Sunnuntaina on varmasti luvassa vauhdikas ottelu ja me lähdemme luottavaisin mielin hakemaan pisteitä.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää