Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut voitti Satakunnan aluemestaruuden

 
Pesäkarhut voitti Satakunnan aluemestaruuden

Porin Pesäkarhut voitti Satakunnan aluemestaruuden naisten pesäpallossa jo kolmannen kerran peräkkäin, kun Rauman Fera kaatui lauantaina Kankaanpäässä pelatussa ottelussa jaksoin 2-1.

Ensimmäisessä jaksossa porilaiset aloittivat vahvasti mennen heti avausvuoroparissa 4-0-johtoon. Jakson vanhetessa peli tasoittui ja lopulta Pesäkarhut voitti jakson 5-3.

Toiselle jaksolle Fera otti hyvän startin lyömällä nopeaan tahtiin kolme juoksua. Pesäkarhut pääsi vielä juoksun päähän, mutta jakson voitti Rauma juoksuin 3-2.

Supervuoroparissa kumpikaan joukkue ei kyennyt tekemään juoksuja ja niin ratkaisu venyi kotiutuskilpailuun. Siinä Pesäkarhut oli parempi juoksuin 2-1 ja nappasi siis Satakunnan aluemestaruuden.

Porilaisista ottelussa palkittiin Sanna Lappalainen ja Emmi Viitala, lisäksi vahvasti esiintyivät sisäpelissä Kaisa Kärkkäinen ja ulkopelissä Elisa Järvenpää. Raumalaisten parhaita olivat Enni Kylä-Kause ja Miia Karppanen. Fera pelasi aluemestaruusottelun täydellä koostumuksellaan, Pesäkarhuilta puuttuivat viimeisestä harjoitusottelusta Carita Toiviainen ja Sanni Vainio-Hynnilä.

Pesäkarhujen saldo talven ja kevään harjoituspeleistä ennen 13.5 alkavaa superpesiskautta on kovaa luokkaa. Porilaiset ovat voittaneet kaikki pelaamansa kymmenen ottelua.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää