Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuorille Ässäpelaajille jatkosopimuksia

 
Nuorille Ässäpelaajille jatkosopimuksia

Ässät on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Jesse Laaksosen, Mika Niemen sekä Antti Uusitalon kanssa. Kaikki kolme pelaajaa ovat hyökkääjiä ja he pelasivat viime kaudella Ässien A-juniorijoukkueessa.

Isokokoinen oikealta ampuva Jesse Laaksonen pelasi viime kaudella A-nuorten SM-liigassa 42 ottelua tehoin 23+23=46. Laaksonen oli Ässien riveissä voittamassa C-nuorten Suomen Mestaruutta keväällä 2005, B-nuorten SM-hopeaa 2006 sekä A-nuorten SM-hopeaa 2008.

Ässien A-nuorten parhaimpiin pistemiehiin kolmen kauden ajan kuulunut Mika Niemi pelasi viime kaudella 41 ottelua tehoin 17+40=57. Taitava keskushyökkääjä voitti A-nuorten SM-liigan pistepörssin kaudella 2007 – 2008 ja kuului hopeajoukkueen ratkaisupelaajiin myös pudotuspeleissä. Lisäksi Niemellä on B-nuorten SM-hopeaa 2006 ja C-nuorten SM-pronssia 2004.

Myös Antti Uusitalo on läpikäynyt Ässien juniorimitaliputken (kultaa 2005, hopeaa 2006 ja 2008). Uusitalo ratkaisi keväällä 2005 C-nuorten Suomen Mestaruuden jatkoaikamaalilla. Viime kaudella Antti Uusitalo pelasi A-nuorten SM-liigassa 42 ottelua tehopistein 20+22=42.

-Niemi on ollut A-nuorten ratkaisupelaajia usean vuoden ajan. Uusitalo ja Laaksonen nousivat isoon rooliin viime kaudella. Odotin heiltä paljon, mutta he pystyivät vielä tuplaamaan odotukset, Ässien A-nuorten viime kauden päävalmentaja ja edustusjoukkueen nykyinen valmentaja Karri Kivi kertoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleKarriKivi

Karri Kivi

31.1.1970 Turku
Tiedot

JesseLaaksonen

Jesse Laaksonen

1.3.1989 Nakkila
Tiedot

MikaNiemi

Mika Niemi

10.3.1988 Pori
Tiedot

Antti Uusitalo

23.1.1989 Rauma
Tiedot


Saku Salmela siirtyy Ässiin

Saku Salmela siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen Saku Salmelan kanssa. 27-vuotias puolustaja siirtyy Ässiin kasvattajaseurastaan Helsingin IFK:sta, jonka riveissä Salmela oli tänä keväänä saavuttamassa SM-pronssia.

Lue lisää
Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät kiinnitti lupaavia nuoria

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Lenni Killisen sekä puolustaja Juuso Ketolan kanssa.

Lue lisää
Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Peter Tiivola vahvistaa Ässiä

Ässät vahvistaa hyökkäystään Peter Tiivolalla. Kaksivuotisen sopimuksen Ässien kanssa tehnyt keskushyökkääjä siirtyy Poriin Rauman Lukosta, jonka riveissä Tiivola pelasi kaksi 25 tehopisteen kautta.

Lue lisää
Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Aleksi Rekonen siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen hyökkääjä Aleksi Rekosen kanssa. Rekonen siirtyy Ässiin Lahden Pelicansista, jonka riveissä 24-vuotias hyökkääjä pelasi viime kaudella 60 ottelua tehoin 11+17 =28.

Lue lisää
Ässille neljä jatkosopimusta

Ässille neljä jatkosopimusta

Niklas Appelgren, Teemu Vuorisalo, Mikael Saha sekä Henri Kiviaho jatkavat Ässissä.

Lue lisää
Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät kiinnitti kaksi lupausta

Ässät on tehnyt kolmevuotiset pelaajasopimukset hyökkääjä Otto Kivenmäen sekä puolustaja Niklas Peltomäen kanssa.

Lue lisää