Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Nuorille Ässäpelaajille jatkosopimuksia

 
Nuorille Ässäpelaajille jatkosopimuksia

Ässät on tehnyt vuoden mittaiset jatkosopimukset omien kasvattiensa Jesse Laaksosen, Mika Niemen sekä Antti Uusitalon kanssa. Kaikki kolme pelaajaa ovat hyökkääjiä ja he pelasivat viime kaudella Ässien A-juniorijoukkueessa.

Isokokoinen oikealta ampuva Jesse Laaksonen pelasi viime kaudella A-nuorten SM-liigassa 42 ottelua tehoin 23+23=46. Laaksonen oli Ässien riveissä voittamassa C-nuorten Suomen Mestaruutta keväällä 2005, B-nuorten SM-hopeaa 2006 sekä A-nuorten SM-hopeaa 2008.

Ässien A-nuorten parhaimpiin pistemiehiin kolmen kauden ajan kuulunut Mika Niemi pelasi viime kaudella 41 ottelua tehoin 17+40=57. Taitava keskushyökkääjä voitti A-nuorten SM-liigan pistepörssin kaudella 2007 – 2008 ja kuului hopeajoukkueen ratkaisupelaajiin myös pudotuspeleissä. Lisäksi Niemellä on B-nuorten SM-hopeaa 2006 ja C-nuorten SM-pronssia 2004.

Myös Antti Uusitalo on läpikäynyt Ässien juniorimitaliputken (kultaa 2005, hopeaa 2006 ja 2008). Uusitalo ratkaisi keväällä 2005 C-nuorten Suomen Mestaruuden jatkoaikamaalilla. Viime kaudella Antti Uusitalo pelasi A-nuorten SM-liigassa 42 ottelua tehopistein 20+22=42.

-Niemi on ollut A-nuorten ratkaisupelaajia usean vuoden ajan. Uusitalo ja Laaksonen nousivat isoon rooliin viime kaudella. Odotin heiltä paljon, mutta he pystyivät vielä tuplaamaan odotukset, Ässien A-nuorten viime kauden päävalmentaja ja edustusjoukkueen nykyinen valmentaja Karri Kivi kertoi.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleKarriKivi

Karri Kivi

31.1.1970 Turku
Tiedot

JesseLaaksonen

Jesse Laaksonen

1.3.1989 Nakkila
Tiedot

MikaNiemi

Mika Niemi

10.3.1988 Pori
Tiedot

Antti Uusitalo

23.1.1989 Rauma
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää