Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässien hallitukseen uusia nimiä

 
Ässien hallitukseen uusia nimiä

Tänään 6.5.2009 pidetyssä HC Ässät Pori Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa yhtiön hallitukseen valittiin Mikko Laine, Petri Marjanen, Risto Neuvo, Matti Ratsula, Hannu Penttilä ja Jaakko Virtanen. Välittömästi yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajakseen Mikko Laineen ja varapuheenjohtajakseen Petri Marjasen. Hallitus hyväksyi työjärjestyksen, joka tarkentaa yhtiön hallinnointi- ja ohjausjärjestelmää.

Tänään nimitetyn hallituksen ensimmäisenä tehtävänä on hyväksyä pelaajabudjetti ja ne toimenpiteet, joilla luodaan perusta yhtiön tulevan kauden menestykselle. Hallitus tulee analysoimaan yhtiön lyhyen ja pitkän aikavälin strategian ja tekemään niihin tarvittavat muutokset.

- Uudella hallituksella on vahvaa kokemusta liikkeenjohtamisesta. Osaamisen lisäksi hallitusjäsenet tuovat Ässiin laajan kontaktiverkoston sekä koti- että ulkomaisen liike-elämän ja urheilumaailman puolelta. Hallituksessa on myös edustettuna porilaisen jääkiekon pitkät perinteet, toteaa toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki tyytyväisenä.

Ässät on jo aikaisemmin kertonut vielä etsivänsä muutamaa korkeatasoista vahvistusta ensi kauden joukkueeseen. Tähän mennessä jo tehdyt 25 sopimusta luovat vahvan rungon joukkueelle ja sopimustilannetta voidaan jo nyt pitää hyvänä.

- Hallitus on erityisen tyytyväinen siihen, että yhtiö on eilen varmistanut uusien nuorten ässäpelaajien uran jatkumisen omassa seurassa. Pidämme play-off paikkaa ensi kaudella realistisena tavoitteena ja suhtaudumme positiivisesti myös uusiin pelaajasopimuksiin. Vaikka taloustilanteemme onkin vahva, tulemme säilyttämään kuitenkin budjettikurin. Budjetin hyväksymisen yhteydessä hallitus tulee tekemään päätöksen vielä panostettavasta summasta, tämän jälkeen toimitusjohtaja, yhteistyössä päävalmentaja Alpo Suhosen ja pelaajakoordinaattori Pentti Matikaisen kanssa, tekee päätökset vielä tehtävistä sopimuksista, toteaa hallituksen puheenjohtaja Mikko Laine.

- Esitykseni hallitukselle tulee olemaan, että teemme vielä muutaman korkeatasoisen hankinnan ja ehdottomaksi tavoitteeksi on asetettu play off -paikka. Pelaajabudjetti, jonka hyväksymistä tulen hallitukselle esittämään, mahdollistaa tavoitteen mukaisen joukkueen rakentamisen tulevalle kaudelle, Jukka Hirsimäki kertoo.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleAlpoSuhonen

Alpo Suhonen

17.6.1948 Valkeakoski
Tiedot

Jaakko Virtanen

16.9.1964 Pori
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää