Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Ässien hallitukseen uusia nimiä

 
Ässien hallitukseen uusia nimiä

Tänään 6.5.2009 pidetyssä HC Ässät Pori Oy:n ylimääräisessä yhtiökokouksessa yhtiön hallitukseen valittiin Mikko Laine, Petri Marjanen, Risto Neuvo, Matti Ratsula, Hannu Penttilä ja Jaakko Virtanen. Välittömästi yhtiökokouksen jälkeen pidetyssä hallituksen järjestäytymiskokouksessa hallitus valitsi puheenjohtajakseen Mikko Laineen ja varapuheenjohtajakseen Petri Marjasen. Hallitus hyväksyi työjärjestyksen, joka tarkentaa yhtiön hallinnointi- ja ohjausjärjestelmää.

Tänään nimitetyn hallituksen ensimmäisenä tehtävänä on hyväksyä pelaajabudjetti ja ne toimenpiteet, joilla luodaan perusta yhtiön tulevan kauden menestykselle. Hallitus tulee analysoimaan yhtiön lyhyen ja pitkän aikavälin strategian ja tekemään niihin tarvittavat muutokset.

- Uudella hallituksella on vahvaa kokemusta liikkeenjohtamisesta. Osaamisen lisäksi hallitusjäsenet tuovat Ässiin laajan kontaktiverkoston sekä koti- että ulkomaisen liike-elämän ja urheilumaailman puolelta. Hallituksessa on myös edustettuna porilaisen jääkiekon pitkät perinteet, toteaa toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki tyytyväisenä.

Ässät on jo aikaisemmin kertonut vielä etsivänsä muutamaa korkeatasoista vahvistusta ensi kauden joukkueeseen. Tähän mennessä jo tehdyt 25 sopimusta luovat vahvan rungon joukkueelle ja sopimustilannetta voidaan jo nyt pitää hyvänä.

- Hallitus on erityisen tyytyväinen siihen, että yhtiö on eilen varmistanut uusien nuorten ässäpelaajien uran jatkumisen omassa seurassa. Pidämme play-off paikkaa ensi kaudella realistisena tavoitteena ja suhtaudumme positiivisesti myös uusiin pelaajasopimuksiin. Vaikka taloustilanteemme onkin vahva, tulemme säilyttämään kuitenkin budjettikurin. Budjetin hyväksymisen yhteydessä hallitus tulee tekemään päätöksen vielä panostettavasta summasta, tämän jälkeen toimitusjohtaja, yhteistyössä päävalmentaja Alpo Suhosen ja pelaajakoordinaattori Pentti Matikaisen kanssa, tekee päätökset vielä tehtävistä sopimuksista, toteaa hallituksen puheenjohtaja Mikko Laine.

- Esitykseni hallitukselle tulee olemaan, että teemme vielä muutaman korkeatasoisen hankinnan ja ehdottomaksi tavoitteeksi on asetettu play off -paikka. Pelaajabudjetti, jonka hyväksymistä tulen hallitukselle esittämään, mahdollistaa tavoitteen mukaisen joukkueen rakentamisen tulevalle kaudelle, Jukka Hirsimäki kertoo.

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulleAlpoSuhonen

Alpo Suhonen

17.6.1948 Valkeakoski
Tiedot

Jaakko Virtanen

16.9.1964 Pori
Tiedot


Sakari Salminen palaa Ässiin

Sakari Salminen palaa Ässiin

Ässät on tehnyt pitkän sopimuksen hyökkääjä Sakari Salmisen kanssa. Sopimus kestää kevääseen 2020 asti ja se sisältää ulkomaan-pykälän kaudesta 2019 – 2020.

Lue lisää
Jarno Kärki palaa Ässiin

Jarno Kärki palaa Ässiin

Ässät ja Jarno Kärki ovat solmineet loppukauden mittaisen pelaajasopimuksen.

Lue lisää
Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennus uudistuu kauden jälkeen

Ässien valmennuksessa tapahtuu muutoksia. Tämän kauden päävalmentaja Jyrki Aho ei jatka seurassa kaudella 2018 - 2019.

Lue lisää
Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää