Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Lauantaina kauden ensimmäinen kotipeli Porin stadionilla

 
Lauantaina kauden ensimmäinen kotipeli Porin stadionilla

FC PoPa jatkaa kauttaan tulevana lauantaina, kun Porin stadionille saapuu kärkisijoille povattu FC Hämeenlinna. PoPa haki viime sunnuntaina arvokkaan voiton Atlantiksesta ja jatkaa kahden kierroksen jälkeen puhtaalla pelillä. FC Hämeenlinna on pelannut kaksi ottelua, jotka molemmat ovat päättyneet tasatulokseen.

PoPa joutui viime sunnuntaina puolustuskannalle Atlantista vastaan mutta joukkue näytti kurinalaisuutensa ja pystyi hyvällä puolustuspelillä ja Juho Lehtosen maalilla ottamaan arvokkaan vierasvoiton. PoPan kaksi peliä ovat olleet luonteeltaan erilaisia, JIPPOa vastaan joukkue pelasi erittäin näyttävää ja tehokasta hyökkäyspeliä ja vastustaja ei saanut maalia aikaan vaikka sai pelata miesylivoimalla 60 minuuttia, viime sunnuntaina Atlantista vastaan tästä tehokkaasta hyökkäyspelistä ei ollut enää jäljellä, kuin muutama välähdys ja suurimman osan ottelusta joukkue joutui puolustuskannalle.

Huominen ottelu on jälleen kerran porilaisille iso haaste sillä vastaan asettuva FC Hämeenlinna oli viime kaudella Ykkösessä kolmannella sijalla ja joukkue on aloittanut tämänkin kauden kohtalaisesti, AC Oulua vastaan joukkue nappasi pisteen ja viime lauantaina joukkue hallinnasta huolimatta joutui tyytymään tasapeliin, kun vastassa oli PK-35. Hämeenlinnalaisten riveissä on myös porilaisväriä, sillä joukkueen puolustuksessa taistelee Tatu Mäkelä.

PoPalta on huomisesta ottelusta varmuudella sivussa Janne Vuorinen ja Tom Melarti.

Jari Vuorinen odottaa innolla huomista ottelua

- Loistavaa, että vihdoin ja viimein päästään stadionille pelaamaan ja toivotaan, että yleisöäkin tulisi paikanpäälle mahdollisimman paljon. Viime sunnuntain voitto antoi joukkueella lisää itseluottamusta ja innolla odotetaan huomista ottelua. Tiedetään, että vastus on kova ja huomenna pitää joka jätkän onnistua, että kolme pistettä jäisi Poriin. Huomenna laitetaan kaikki likoon ja jatketaan voittokulkua.

FC PoPa yhdessä Länsi-Suomen Osuuspankin kanssa toivottaa äitienpäivän kunniaksi kaikki äidit ilmaiseksi tervetulleeksi otteluun. 100:lle ensimmäiselle äidille tarjolla ruusu eikä perheen pienempiäkään ole unohdettu sillä luvassa on temppurata,kasvomaalausta ja karamelleja. Puoliajalla rankkarikisa, jossa maalivahtina toimii Henri Hippo!

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää