Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPalle kotitappio

 
FC PoPalle kotitappio

FC PoPa jatkoi tänään kauttaan kotona, kun FC Hämeenlinna saapui vieraaksi. Ottelun jälkeen tulostaululla lukemat 0-2.

Ottelu alkoi varsinkin kotijoukkueelta erittäin hermostuneesti eikä joukkue päässyt kontrolloimaan pelitapahtumia. Jo viime ottelussa esiintyneet lukemattomat harhasyötöt leimasivat tänäänkin PoPan peliä ja Hämeenlinna pääsi monta kertaa vaarallisiin vastahyökkäyksiin ja vaikka näistä ei vielä maalia tullut niin Hämeenlinna sai painetta PoPan kenttäpuoliskolle eikä PoPa pystynyt lähtemään maltilla hyökkäyksiin. Totuuden nimessä täytyy sanoa, että kotijoukkueella ei ensimmäisellä puoliajalla ollut yhtään kunnollista maalipaikkaa. Vierasjoukkueella oli yksi kunnon tekopaikka ensimmäisellä puoliajalla ja FC Lahdesta Hämeenlinnan paitaan täksi otteluksi tullut Jonne Kemppinen puski vieraat 1-0 johtoon. Ensimmäinen puoliaika oli aavistuksen Hämeenlinnan ja joukkue siirtyi tauolle ansaitusti 1-0 johdossa.

Toisen puoliajan PoPa aloitti vahvasti ja joukkue sai painetta hämeenlinnalaisille ja pystyi hieman pelaamaan sitä peliä, mikä oli tarkoitus. Ensimmäinen tuhannen taalan paikka tuli Daut Kuqille, joka pääsi aivan vapaasti puskemaan Toni Junnilan laadukkaasta syötöstä  mutta tällä kertaa ei ollut onni myötä ja pallo päädystä yli. Toinen loistava paikka tuli, kun Piracaian vapaapotku pamahti tolppaan ja jatkotilanteesta Antti Sumiala pääsi yrittämään laukausta mutta tähän tilanteeseen pääsi puolustaja väliin ja tuloksena kulmapotku. Mitä pidemmälle ottelu eteni niin sitä enemmän PoPa alkoi ottamaan riskejä ja ikävä kyllä tänään riski ei kannattanut sillä viisi minuuttia ennen loppua Pekka Sihvola viimeisteli Hämeenlinnalle toisen maalin ja samalla ottelun lopputulokseksi  0-2.

Tänään ei ollut PoPan päivä mutta samaan hengenvetoon täytyy todeta, että Hämeenlinna oli hyvä ja ansaitsi täysin voittonsa. Mutta ei päätä pensaaseen, PoPa pääseen yrittämään takaisin voittokantaan ensi keskiviikkona, kun Tervakoskella kohdataan paikallinen Pato Suomen Cupin merkeissä.

Kokoonpano tänään:
Pirhonen
de Mattia
Luoma
Jari Vuorinen
M.Santahuhta ('46 I.Santahuhta)
Junnila
Koivunen ('80 Vallin)
Vihtilä
Piracaia
Sumiala
Lehtonen ('60 Kuqi)

Poissa kokoonpanosta:
Janne Vuorinen
Pihlainen
Melarti
Lehtovaara

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää