Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Suomen Cupissa jatkoon

 
Suomen Cupissa jatkoon


FC PoPa kohtasi keskiviikkona Suomen Cupissa Tervakosken Padon ja voittaja selvisi vasta 120 peliminuutin jälkeen.

Ottelu alkoi PoPalta erittäin pirteästi ja joukkue siirtyi johtoon jo viiden minuutin jälkeen, kun William de Mattia puski Juha Luoman antaman vapaapotkun verkon perukoille. PoPa jatkoi maalin jälkeen painostustaan mutta seuraava vaarallinen tilanne syntyi PoPan päähän mutta maalissa torjunut Peter Huuhka selvitti tilanteen varmasti. Seuraavaksi tilanteeseen pääsi PoPa, Daut Kuqi syötti hienosti Tom Melartille, joka laukoi pelivälineen virkaa toimittaneen Umbron varmasti maaliin. PoPa hallitsi ensimmäistä puoliaikaa selvästi ja paikkoja oli lisämaaleihinkin mutta viimeinen terävyys maalin edessä esti lisämaalien synnyn.

Toisen puoliajan alku oli PoPalta sysimusta ja Pato iski viidessä minuutissa pelin tasoihin. Tämän jälkeen peli sai aivan uudenlaisen luonteen, PoPan peli tyssäsi järjestään vastustajan 20 metriin eikä joukkue päässyt kunnon tekopaikkoihin ja vastustaja puolusti erittäin kurinalaisesti ja kyttäsi paikkoja vastaiskuihin. Padolla oli toisella puoliajalla puolittainen läpiajo mutta Huuhka oli tässä tilanteessa mies paikallaan. PoPan paras paikka oli Luomalla, jonka vapaapotku pamahti vasempaan tolppaan. Näin 90 minuutin jälkeen oltiin tasatilanteessa 2-2 ja siirryttiin hermoja raastavalle jatkoajalle.

Jatkoajan PoPa aloitti räväkästi ja sisuuntuneena ja siirtyi 97 minuutilla johtoon Kuqin hienon yksilösuorituksen jälkeen. Tämä maali selvästi lannisti isännät ja PoPa pääsi vielä kaunistelemaan lukemia kahden maalin verran. 105 minuutilla Fikret Islami laukoi maalin Toni Junnilan syötöstä ja 117 minuutilla Kuqi puski Antti-Pekka Pihlaisen keskityksestä ottelun loppulukemiksi 5-2.

Kaksi maalia iskenyt Daut Kuqi oli tyytyväinen jatkopaikkaan.
- Oli vähän nihkeä esitys mutta onneksi saimme hoidettua jatkopaikan. Jatkopaikan lisäksi tietysti lämmittää omat maalit ja toivottavasti sunnuntaina Kokkolassa verkot heiluisi samaan malliin.

Ottelussa oli vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja tunnustusta täytyy antaa vastustajalle, joka teki keskiviikon kauniissa säässä PoPan pelin ajoittain todella tuskaiseksi.

Kokoonpano:
Huuhka
Pihlainen
Luoma
Vallin
Lehtovaara ('56 Piracaia)
de Mattia ('56 Junnila)
I.Santahuhta
Ruisniemi ('75 Jari Vuorinen)
Islami
Melarti
Kuqi

Poissa kokoonpanosta:
Janne Vuorinen
M.Santahuhta
Koivunen
Sumiala
Lehtonen
Vihtilä

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJoni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää