Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jazzille valmentajavahvistus

 
Jazzille valmentajavahvistus

FC Jazz-j on saanut merkittävän valmentajavahvistuksen Joensuusta. Viimeksi JIPPOn miesten Ykkösen joukkueen toisena valmentajana toiminut Henri Halonen, 29, on siirtynyt Jazzin palvelukseen kesän ajaksi.

Halonen liittyy Jazzin A-nuorten valmennustiimiin, mutta lisäksi hänelle tulee paljon muita tehtäviä. Hän tuo oman panoksensa Jazzin maalivahti-, kykykoulu- ja taitokouluvalmennukseen sekä pelaajatarkkailuun. Lisäksi Halonen liittyy Jazzin valmennuksen laadun kehittämisryhmään, joka pohtii porilaisen huippupelaajan polkua ja sen rakentamista.

Maalivahti Halonen edusti pelaajaurallaan FC Kumua, Myllykosken Palloa, FC Kuusankoskea ja FC KooTeePee:tä. Veikkausliigassa Halonen ehti pelata 34 ottelua ennen uran päättymistä pahan polvivamman takia. Halonen pelasi uransa viimeisen ottelunsa Porin stadionilla FC Jazzia vastaan 2.10.2004. Ottelu oli myös FC Jazzin viimeinen Veikkausliigassa.

Halonen on juuri valmistumassa luokanopettajaksi Joensuun OKL:stä. Toukokuussa 2009 hän sai valmiiksi valmentajanammattitutkinnon (VAT). Palloliiton valmennuskursseja Halonen on suorittanut B-tasolle asti.

Joensuun JIPPOssa Halonen toimi vuodesta 2007 lähtien. Miesten edustusjoukkueen kakkosvalmentajan tehtävien lisäksi hän on toiminut JIPPOn reservijoukkueen (3 DIV.) vastuuvalmentajana ja talenttiakatemian päävalmentajana.

Halonen on päässyt nopeasti sisään porilaiseen jalkapalloon, sillä alkuviikon aikana hän on ehtinyt päiväkotifutiksen kautta satoihin porilaislapsiin.

- Ensivaikutelmani Jazzista on positiivinen, nuorekas ja innokas. Toivon, että kesällä riittää hauskaa tekemistä, saan paljon uusia tuttavuuksia ja voin omalla panoksellani auttaa seuraa. Ei ole tarkoitus laskea työtunteja, vaan tehdä niin paljon kuin ehtiä, Halonen toteaa.

- Henri tuo Jazziin lisää osaamista ja energiaa. On hienoa, että saamme taas yhden valmennuksen ja kasvatusalan ammattilaisen joukkoomme. Vaikka Henkka on meillä "pätkätöissä", uskon, että hän ehtii jättää käden jälkensä toimintaamme. Hän tulee ulkopuolelta ja toisenlaisesta toimintakulttuurista, joten hänellä on varmasti uusia näkemyksiä ja ajatuksia seurallemme, toiminnanjohtaja Teemu Eskola iloitsee.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää