Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jazzille valmentajavahvistus

 
Jazzille valmentajavahvistus

FC Jazz-j on saanut merkittävän valmentajavahvistuksen Joensuusta. Viimeksi JIPPOn miesten Ykkösen joukkueen toisena valmentajana toiminut Henri Halonen, 29, on siirtynyt Jazzin palvelukseen kesän ajaksi.

Halonen liittyy Jazzin A-nuorten valmennustiimiin, mutta lisäksi hänelle tulee paljon muita tehtäviä. Hän tuo oman panoksensa Jazzin maalivahti-, kykykoulu- ja taitokouluvalmennukseen sekä pelaajatarkkailuun. Lisäksi Halonen liittyy Jazzin valmennuksen laadun kehittämisryhmään, joka pohtii porilaisen huippupelaajan polkua ja sen rakentamista.

Maalivahti Halonen edusti pelaajaurallaan FC Kumua, Myllykosken Palloa, FC Kuusankoskea ja FC KooTeePee:tä. Veikkausliigassa Halonen ehti pelata 34 ottelua ennen uran päättymistä pahan polvivamman takia. Halonen pelasi uransa viimeisen ottelunsa Porin stadionilla FC Jazzia vastaan 2.10.2004. Ottelu oli myös FC Jazzin viimeinen Veikkausliigassa.

Halonen on juuri valmistumassa luokanopettajaksi Joensuun OKL:stä. Toukokuussa 2009 hän sai valmiiksi valmentajanammattitutkinnon (VAT). Palloliiton valmennuskursseja Halonen on suorittanut B-tasolle asti.

Joensuun JIPPOssa Halonen toimi vuodesta 2007 lähtien. Miesten edustusjoukkueen kakkosvalmentajan tehtävien lisäksi hän on toiminut JIPPOn reservijoukkueen (3 DIV.) vastuuvalmentajana ja talenttiakatemian päävalmentajana.

Halonen on päässyt nopeasti sisään porilaiseen jalkapalloon, sillä alkuviikon aikana hän on ehtinyt päiväkotifutiksen kautta satoihin porilaislapsiin.

- Ensivaikutelmani Jazzista on positiivinen, nuorekas ja innokas. Toivon, että kesällä riittää hauskaa tekemistä, saan paljon uusia tuttavuuksia ja voin omalla panoksellani auttaa seuraa. Ei ole tarkoitus laskea työtunteja, vaan tehdä niin paljon kuin ehtiä, Halonen toteaa.

- Henri tuo Jazziin lisää osaamista ja energiaa. On hienoa, että saamme taas yhden valmennuksen ja kasvatusalan ammattilaisen joukkoomme. Vaikka Henkka on meillä "pätkätöissä", uskon, että hän ehtii jättää käden jälkensä toimintaamme. Hän tulee ulkopuolelta ja toisenlaisesta toimintakulttuurista, joten hänellä on varmasti uusia näkemyksiä ja ajatuksia seurallemme, toiminnanjohtaja Teemu Eskola iloitsee.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää