Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhuille kotiavauksessa kirvelevä tappio

 
Pesäkarhuille kotiavauksessa kirvelevä tappio

Viinijärven Urheilijat yllätti Porin Pesäkarhut lauantaina Porissa pelatussa naisten superpesiksen ottelussa. Vieraat voittivat ensimmäisen jakson juoksuin 3-2 kotijoukkueen jännittäessä selvästi ensimmäistä kotiotteluaan. Toiselle jaksolle Pesäkarhut sai ilmeensä kirkkaammaksi ja otti jaksovoiton lopulta murskaavasti lukemin 13-0. Supervuoroparin aloittavalla Viinijärvi onnistui kertaalleen juoksun teossa ja kun porilaiset jäivät ilman onnistumisia kotiuttamisessa, oli yllätys valmis. Lopputulos siis 1-2(2-3,13-0 ja 0-1).

Pesäkarhujen parhaina palkittiin Kaisa Kärkkäinen ja Suvi Seppälä. Vieraista palkinnot niiasivat Marika Rummukainen ja Niina Härkönen. "Olen pettynyt tietysti tulokseen, taisi käydä niin että jännitimme liikaa ensimmäistä kotiotteluamme hienon yleisömme edessä. Tämä oli eka tappio Pesäkarhuille kaudella 2009 ja tästä on otettava opiksi. Tyytyväinen olen esimerkiksi nuoren tulokkaamme Niina Koivusen lyöntipeliin, toki koko joukkue oli hyvä toisella jaksolla. Harmittaa, mutta eteenpäin tässä on katsottava, seuraava peli kun jo keskiviikkona", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi pelin jälkeen. Viinijärven pelinjohtaja Ari Väistö säteili voitosta tyytyväisenä. "Pelattiin hyvin ulkona lukuunottamatta toisen jakson loppua, tästä on hyvä jatkaa sunnuntain otteluun Raumalle", Väistö tuumaili.

Porissa oli jälleen kerran runsaasti yleisöä seuraamassa Pesäkarhujen kotiavausta, lauantain aurinkoiseen kevätiltaan oli saapunut peräti 1302 katsojaa. Pesäkarhujen seuraava ottelu on keskiviikkona Porissa Yli-härmää vastaan.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut UrheiluPori.comin kummipelaajan Hanna Hirvikosken mietteitä kotiavauksesta.

Upea ilma, lauantai-ilta, eka kotipeli ja surkea esitys. Eka jakso ja osittain toinenkin meni liialliseksi yrittämiseksi ja puristamiseksi. Tätä oli varmaankin odotettu niin kauan, että mentiin aivan kipsiin. Vastustajan hidas tempo tarttui, eikä saatu omaa peliä rullaamaan. Onneksi seuraava peli on heti keskiviikkona ja lupaankin, että kentälle saapuu tuolloin aivan eri joukkue.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää