Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Mielenkiintoinen taisto Oulussa

 
Mielenkiintoinen taisto Oulussa

FC PoPa suuntaa huomenna Raaheen, jossa yöpyminen ja sunnuntaina on edessä erittäin haastava taisto Oulussa Ykkösen suurinta nousijasuosikkia AC Oulua vastaan.

Ykkösessä on tällä hetkellä menossa todellinen härkäviikko sillä edellinen ottelu oli torstaina Porissa, jossa hyvätasoisen kamppailun jälkeen tasattin pisteet vierailijan PK-35:n kanssa lukemin 1-1. Samana päivänä sunnuntain vastus AC Oulu pelasi Viikinkejä vastaan niin ikään tasapelin samoin lukemin.

PoPa oli torstain pelissä aavistuksen niskan päällä ja sai ansaitun tasoituksen ottelun viimeisillä minuuteilla. Edellisestä ottelusta ei ole paljon aikaa kulunut, kun pitää taas keskittyä sataprosenttisesti ja vastus ei ainakaan heikkene torstaista. PoPan kahdessa edellisessä pelissä on ollut merkkejä paremmasta vaikka molemmat ottelut ovat harmittavasti päättyneet tasatulokseen. Vaikka tällä hetkellä pelataan tiiviissä tahdissa niin sama se on kaikilla joukkueilla eikä yksikään joukkue voi piiloutua peliruuhkan alle. PoPan täytyy sunnuntaina onnistua jokaisella rintamalla todella hyvin, että reissusta on tuliaisina pisteitä. Samanlainen taistelu, kun löytyy sunnuntaille ja alustan ollessa aina tasainen keinonurmi niin porilaiset voivat lähteä reissuun täynnä itseluottamusta ja saaliina ollessa kolme pistettä niin joukkue nousee tasapisteisiin AC Oulun kanssa.

Varmuudella sunnuntaina ovat poissa Janne Vuorinen, jonka paluu täyteen iskuun lähenee päivä päivältä, Matti Santahuhta, jonka polvi kuvataan maanantaina, Juho Lehtonen, joka lähtee edustamaan Suomea Portugaliin ja Juho Lehtovaara, joka hakee peliaikaa FC Jazz-junioreiden A-nuorista lainasopimuksella, joka kestää alustavasti kesäkuun loppuun.

AC Oulu on eittämättä sarjan suurin voittajasuosikki ja he eivät ole peitelleet sitä, että heidän ainoa tavoitteensa on ainoastaan voittaa ykkönen ja nousta Veikkausliigaan. Joukkueen suurin tähti Mika Nurmela palasi täksi kaudeksi kotikaupunkiinsa ja on joukkueelle todella tärkeä ja todisti tämän laukomalla viime kierroksella tasoitumaalin Viikinkejä vastaan vapaapotkusta, kun pelikellossa oli 89. minuuttia. Toinen tärkeä lenkki oululaisille on kanalainen target-pelaaja Frank Jonke, jonka pituus huitelee 1.90 metrissä ilman sulkaa päässä. Penkin päässä neuvoja huutelee Suomessa monissa liemissä keitetty Juha Malinen. AC Oulu on kauttaaltaan erittäin fyysinen joukkue, jonka ehdoton vahvuus on erikoistilanteissa ja näissä tilanteissa porilaisten täytyy olla valppaana. Sunnuntaina on varmasti luvassa erittäin vauhdikas kohtaaminen, jossa molemmat joukkueet janoavat voittoa raskaan viikon päätteeksi.

Antti-Pekka Pihlainen on luottavainen ottelun alla.- Tänään vähän palauteltiin ja huomenna hypätään bussiin. Lähdetään pelaamaan omaa peliä maata pitkin ja nyt on kenttä ainakin sellaisessa kuosissa, että nopea pallonsiirtely pitäisi onnistua. Kahdessa edellisessä matsissa on ollut hyvä ilme koko joukkueella ja hyvällä fiiliksellä asetumme AC Oulua vastaan.

Ottelua voi seurata netissä osoitteessa http://www.webtvfinland.fi

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää