AC Oulu selkeästi parempi

FC PoPa kohtasi tänään Oulussa sarjan suurimman ennakkosuosikin ja joutui tunnustamaan kotijoukkueen paremmaksi lukemin 3-0.

Porilaisten tarkoitus oli ottaa alku tarkkaan mutta toisin kävi, peliä oli pelattu ainoastaan viisi minuuttia, kun oikealta tullut keskitys jäi pyörimään maalin eteen ja Donewell Yobella oli helppo siirtää isännät johtoon. Maalin jälkeen isännät jatkoivat painostustaan ja saikin luotua paljon tilanteita PoPan maalille mutta tässä vaiheessa PoPa säästyi takaiskuilta. Mitä pidemmälle puoliaika eteni sitä paremmin PoPakin pääsi peliin mukaan, mutta Antti Sumialan tolppalaukaus ja ja Tom Melartin laukaus lähietäisyydeltä jäivät tuloksettomiksi. AC Oulun erikoistilanteet tiedettiin erittäin vaaralliseksi ja Mika Nurmela näyttikin muutaman kerran loistavaa potkutekniikkaansa mutta tauolle siirryttiin isäntien ansaitussa johdossa.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueelta erittäin vahvasti eikä PoPa päässyt peliin ollenkaan mukaan. Isännät sai taas paljon erikoistilanteita mutta näistä PoPa selvisi kunnialla. 70 minuutilla ottelulle lyötiin lopullista niittiä, kun Nurmela laukoi PoPan virheestä kotijoukkueen 2-0 johtoon. Tästä muutama minuutti ja PoPan taivas synkkeni lopullisesti, harmittomassa tilanteessa Toni Junnila kaatui oman kätensä päälle sillä seurauksella, että oikena käden kyynerpää meni pois paikaltaan ja kentälle jouduttiin tilaamaan ambulanssi, viimeisimpien tietojen mukaan Junnila selviää tilanteesta vai 2-3 viikon huililla. Tilanteen johdosta ottelulle tuli lisäaikaa melkein 12 minuuttia ja tämän aikana Frank Jonke viimeisteli ottelun loppulukemiksi 3-0. PoPalla oli tälläkin puoliajalla muutama paikka maaleihin mutta tänään ei ollut porilaisten päivä.

AC Oulu oli tänään odotetun hyvä ja ansaitsi täysin voittonsa ja kentän parhaana hääri Mika Nurmela, jonka erikoistilaneet ja syötöt olivat aivan eri maailmasta kuin muilla kentällä olleilla.

FC PoPan päävalmentaja Pertti Lundell ei selitellyt tappiota.- Lähdettiin haastamaan AC Oulua omalla pelillä ja tiedettiin, että joukkueen keskikenttä on todella vahva. Isännät olivat tänään selkeästi parempia kuin me mutta me ei saatu tänään aivan parastamme irti, mikä tietysti johtui vastustajastakin. Meidän pitää edelleen kehittää omaa peliä ja tänään nähtiin, että vielä on paljon töitä edessä. Ja täytyy sanoa, että jos ei ihmeitä tapahdu niin AC Oulu tulee voittamaan tämän sarjan aivan suvereenisti.

FC PoPa jatkaa otteluitaan seuraavana perjantaina, kun Tampereella vastaan asettuu TPV.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com

Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.