Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

AC Oulu selkeästi parempi

 
AC Oulu selkeästi parempi

FC PoPa kohtasi tänään Oulussa sarjan suurimman ennakkosuosikin ja joutui tunnustamaan kotijoukkueen paremmaksi lukemin 3-0.

Porilaisten tarkoitus oli ottaa alku tarkkaan mutta toisin kävi, peliä oli pelattu ainoastaan viisi minuuttia, kun oikealta tullut keskitys jäi pyörimään maalin eteen ja Donewell Yobella oli helppo siirtää isännät johtoon. Maalin jälkeen isännät jatkoivat painostustaan ja saikin luotua paljon tilanteita PoPan maalille mutta tässä vaiheessa PoPa säästyi takaiskuilta. Mitä pidemmälle puoliaika eteni sitä paremmin PoPakin pääsi peliin mukaan, mutta Antti Sumialan tolppalaukaus ja ja Tom Melartin laukaus lähietäisyydeltä jäivät tuloksettomiksi. AC Oulun erikoistilanteet tiedettiin erittäin vaaralliseksi ja Mika Nurmela näyttikin muutaman kerran loistavaa potkutekniikkaansa mutta tauolle siirryttiin isäntien ansaitussa johdossa.

Toinen puoliaika alkoi kotijoukkueelta erittäin vahvasti eikä PoPa päässyt peliin ollenkaan mukaan. Isännät sai taas paljon erikoistilanteita mutta näistä PoPa selvisi kunnialla. 70 minuutilla ottelulle lyötiin lopullista niittiä, kun Nurmela laukoi PoPan virheestä kotijoukkueen 2-0 johtoon. Tästä muutama minuutti ja PoPan taivas synkkeni lopullisesti, harmittomassa tilanteessa Toni Junnila kaatui oman kätensä päälle sillä seurauksella, että oikena käden kyynerpää meni pois paikaltaan ja kentälle jouduttiin tilaamaan ambulanssi, viimeisimpien tietojen mukaan Junnila selviää tilanteesta vai 2-3 viikon huililla. Tilanteen johdosta ottelulle tuli lisäaikaa melkein 12 minuuttia ja tämän aikana Frank Jonke viimeisteli ottelun loppulukemiksi 3-0. PoPalla oli tälläkin puoliajalla muutama paikka maaleihin mutta tänään ei ollut porilaisten päivä.

AC Oulu oli tänään odotetun hyvä ja ansaitsi täysin voittonsa ja kentän parhaana hääri Mika Nurmela, jonka erikoistilaneet ja syötöt olivat aivan eri maailmasta kuin muilla kentällä olleilla.

FC PoPan päävalmentaja Pertti Lundell ei selitellyt tappiota.- Lähdettiin haastamaan AC Oulua omalla pelillä ja tiedettiin, että joukkueen keskikenttä on todella vahva. Isännät olivat tänään selkeästi parempia kuin me mutta me ei saatu tänään aivan parastamme irti, mikä tietysti johtui vastustajastakin. Meidän pitää edelleen kehittää omaa peliä ja tänään nähtiin, että vielä on paljon töitä edessä. Ja täytyy sanoa, että jos ei ihmeitä tapahdu niin AC Oulu tulee voittamaan tämän sarjan aivan suvereenisti.

FC PoPa jatkaa otteluitaan seuraavana perjantaina, kun Tampereella vastaan asettuu TPV.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMatias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää