Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jazz taipui Tammelassa

 
Jazz taipui Tammelassa


FC Jazz-j kärsi Kakkosen kauden kolmannen tappionsa maanantaina Tampereella. Ilves voitti jännittävän ottelun lukemin 4-2 (1-1).

Jazz pysyi ottelun alussa hyvin kokeneen isäntäjoukkueen vauhdissa. Vaarallinen kärkipelaaja Miki Sipiläinen ja TamU-laina Chris James pyörittivät Ilveksen hyökkäyspeliä, mikä pisti nuoren porilaisjoukkueen puntariin.

Ajassa 22. minuuttia porilaispuolustus nukahti. Jazz-puolustus sai purettua erikoistilanteen laitaan, josta J-P Torvinen palautti pallon maalille. Sipiläinen oli unohdettu takatolpalle ja hän puski pallon verkkoon.

Jazz protestoi tilannetta, koska toppari Jussi Rantalaa rikottiin tilanteessa.

Porilaiset eivät taipuneet takaa-ajoasemassa. Tasoitusmaali syntyi hyvästä vastaiskusta ajassa 37 minuuttia.

Joao Gaetti keskitti päädystä. Miika Pertola taituroi etutolpalta pallon verkkoon "takavasaran" avulla selkä maalin päin. Hieno taidonnäyte raumalaisvahvistukselta.

Toisen puoliajan alku oli jälleen tasaista ja tarkkailevaa peliä. Kun puoliaikaa oli pelattu 6 minuuttia, Jarkko Reinikka lähetti upean 40 metrin ristipallon Jesse Junnilalle, joka sai pallon mukaansa täydessä vauhdissa. Junnila haastoi pakkia ja ajoi boksiin. Tuloksena rike ja pilkku.

Ari Qvist teki kauden ensimmäisen Kakkosen maalinsa varmasti rankkarista.

Johtomaalin jälkeen paprikapaidoilla musteni. Vain pari minuuttia pilkusta Ilves sai rajaheiton. Jazz-toppari Jukka Ranne voitti pääpallon, mutta Chris James vei kakkosen. Tarkka laukaus suoraan vastapalloon painui etualakulmaan ja peli oli taas tasan.

Tasatilanteessa Ilves sai enemmän otetta. Verkko heilahti porilaispäädyssä kolmannen kerran ajassa 66 minuuttia. Ilves rankaisi jälleen erikoistilanteesta. Maalivahti Jyri Nieminen pääsi keskityspalloon, mutta häntä horjutettiin kovassa pelaajaruuhkassa. Mikko Pessi ampui irtopallon verkkoon.

Takaa-ajoasemassa Jazz panosti hyökkäykseen, mutta vaarallisia tilanteita ei syntynyt ennen kuin aivan pelin lopussa.

Ottelun viimeisillä hetkillä Jazz sai vapaapotkun aivan kuudentoista alueen rajan ja päätyviivan kulmasta. Porilaiset nostivat kaikki ylös maalivahti Niemistä myöten. Ilveksen maalivahti pääsi palloon ja avasi Sipiläisen läpi. Pallo tyhjiin ja peli päättyi.

Jazzin parhaana palkittiin Jarkko Reinikka. Hänen lisäkseen positiivisesti esiintyivät ensimmäistä kertaa avaukseen päässyt Lauri Tenhunen ja varmasti katkonut Jussi Rantala.

– Nuoria poikia opetetaan nyt kunnolla. Selkeästi kokeneempi joukkue iski kaikki neljä maalia erikoistilanteista tai niiden jälkitilanteista, porilaisten päävalmentaja Mikko Mannila harmitteli.

- Joukkueen taisteluilme oli kuitenkin hyvä. Kunhan se säilyy nähdyn kaltaisena pisteitä alkaa taas tulla, toinen valmentaja Sami Rintanen jatkaa.

Jazzin kausi jatkuu tulevana perjantaina, kun toinen nousijajoukkue Espoon Pallohonka saapuu Porin stadionille.

FC Jazz -j:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FC Jazz Juniorit ry - logo

FC Jazz - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää