Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Perjantai-illan huumaa

 
Perjantai-illan huumaa

FC PoPa jatkaa vieraspelejään huomenna, kun Tampereella vastaan asettuu viime aikoina hyvin pelannut TPV.

FC PoPa pelasi viime sunnuntaina AC Oulun vieraana ja reissu ei mennyt putkeen sillä 3-0 tappion lisäksi joukkue menetti sairastuvalle Toni Junnilan. Joukkueella on ollut muutama päivä aikaa nuolla haavojaan ja keskittyä huomiseen tärkeään otteluun. Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella kertaalleen ja silloin PoPa oli parempi lukemin 4-2. Mutta harjoituskauden otteluilla ei ole mitään merkitystä ja huomenna PoPaa odottaa erittäin vahvassa vireessä oleva kotijoukkue. PoPa ei pääse huomenna aivan täydellä kokoonpanolla TPV:n kaatoon vaan sivussa ovat varmuudella Matti Santahuhta, jonka polvivamma vaatii useamman viikon kuntoutuksen, Juho Lehtonen, joka edustaa Suomea Portugalissa ja sunnuntaina loukkaantunut Toni Junnila, joka huilaa 2-3 viikkoa. Paluun kokoonpanoon pitkän loukkaantumisen jälkeen tekee Janne Vuorinen.

TPV on pelannut viime aikoina erittäin hyvin ja sunnuntaina joukkue kaatoi kotonaan TP-47:n 2-0 lukemin. TPV aloitti kauden hieman nihkeästi mutta neljästä viime ottelustaan joukkue on saalistanut 8 pistettä. Joukkueen maalia vartioi kokenut Michal Slawuta ja joukkueen ykköskärkenä häärii Daniel Nwoke.

Huomenna on varmasti edessä viihdyttävä ja tasainen ottelu, sillä molemmilla joukkueilla on kasassa 8 pistettä ja TPV haluaa varmasti jatkaa kotivoittojensa putkea ja PoPa haluaa päästä nopeasti voittokantaan sillä joukkue on tarponut neljä edellistä ottelua voitoitta.

Ottelu alkaa Tammelan jalkapallopyhätössä huomenna kello 18.30.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


ToniJunnila

Toni Junnila

31.12.1984 Pori
Tiedot


Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää