Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Musan Salamalle tukea opetusministeriöltä

 
Musan Salamalle tukea opetusministeriöltä

Musan Salama on mukana 200:n suomalaisen urheiluseuran joukossa, joille on myönnetty opetusministeriön suoraa seuratukea päätoimisen työntekijän palkkaukseen. Tukipäätöksen myötä seura etsii parhaillaan organisaatioonsa päätoimista nuorisopäällikköä. toiminnan kehittämistuki on opetusministeriön myöntämää tukea, joka koostuu Veikkausvoittovaroista. Jalkapalloseuroista tuen piiriin pääsi Suomessa noin 30 seuraa. Satakunnassa tukea saa Salaman lisäksi kahdeksan muuta urheiluseuraa.

Alueen suurimman jalkapallon junioriseuran toiminnanjohtaja, Jouni Roukala uskoo, että päätökseen vaikutti se, että seuraorganisaatiossa oli valmiina selkeä tarve päätoimiselle nuorisopäällikön vakanssille. - Me emme lähteneet hakemaan tukea vain siksi, että sitä oli tarjolla. Seura on kasvanut ja kehittynyt viime vuosina muilta osin niin, että varsinaisen urheilutoiminnan laadullinen kehittäminen vaatii tulevaisuudessa täysipäiväisen ammattilaisen panosta, Salaman hallinnollisesta puolesta vastaava Roukala kertoo

Roukala jakaa kiitosta myös seuran johtokunnalle, jonka sitoutuminen uuden nuorisopäällikön palkkaamiseen takasi sen, että seuratukea oli mahdollista lähteä hakemaan. Seuratuki kattaa ainoastaan osan päätoimisen työntekijän palkasta ja tukea on luvassa vain kahdeksi vuodeksi. Osa palkasta pitää kattaa seuran toimesta. Seuratuki toimiikin ikään kuin starttirahana, jonka jälkeen seuran pitäisi pystyä tulemaan toimeen omillaan. Tämä ei kuitenkaan huoleta Roukalaa. - Meillä on suunnitelmat valmiina taloudellisen puolen hoitamiseen. Se tarkoittaa samalla sitä, että toimenkuva laajenee jossain vaiheessa seuratoiminnasta myös liikuntapalvelujen tarjoamiseen ulkopuolisille tahoille.

Merkittävin osa päätoimisen nuorisopäällikön työssä on kuitenkin juniorijoukkueiden toiminnan tukeminen. Mahtavan määrän vapaaehtoista työtä tekevät juniorivalmentajat saavat harjoitusten suunnitteluun ja toteuttamiseen tuekseen ammattimaista valmennusosaamista. Laadukkaammat harjoitukset tuottavat paitsi osaavampia myös entistä innostuneempia jalkapalloilijan alkuja.  Seuratuki on hyvä alku, mutta Roukalan kehitystyö seuran parissa on vasta käynnistynyt. - Ei tässä vielä kannata laittaa käsiä tyytyväisenä puuskaan. Jos haluaa päästä mäen laelle, pitää kerätä tarpeeksi vauhtia, ettei matka tyssää kesken. Jatkossa pitää miettiä sitä, miten voisimme lähteä kehittämään harjoitusolosuhteita, toiminnanjohtaja visioi.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää