Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Katkera tasapeli Tampereella

 
Katkera tasapeli Tampereella


TPV ja FC PoPa tarjosivat Tammelan idyllisellä jalkapallopyhätöllä todellisen trillerin, kiihkeä ottelu päättyi lukemiin 1-1.

Joukkueet olivat ennen ottelua ja ottelun jälkeenkin tasapisteissä sarjassa ja tänään pelattiin todella viihdyttävä ottelu, missä molemmat joukkueet hakivat kirjaimellisesti voittoa loppuun asti. Ottelu alkoi kotijoukkueen hallinnalla ja isäntien Jussi Kemmolla oli loistava tilaisuus viedä kotijoukkue johtoon mutta Lauri Pirhonen torjui tilanteen varmasti. Tämä tilanne herätti vierailijat ja PoPa ottikin kenttäpelin hallintaansa mutta todellisia paikkoja ei porilaisille vielä tässä vaiheessa siunaantunut. Kun ottelua oli takana noin 30 minuuttia pääsi TPV vierailijoiden kulmasta ylivoimahyökkäykseen mutta porilaisten onneksi pallo takertui Kemmon jalkoihin eikä ottelussa nähty avausmaalia. PoPan puoliajan paras tilanne tuli Teemu Vihtilälle, joka pelasi seinän Antti Sumialan kanssa mutta nosto päätyi maalin katolle. Näin viihdyttävä ensimmäinen puoliaika päättyi 0-0.

Toiselle puoliajalle lähdettäessä joutui PoPa tekemään ensimmäisen vaihtonsa, kun takareitensä loukannut Ilkka Santahuhta joutui tulemaan pois ja tilalle juoksi pitkään loukkaantuneena ollut Janne Vuorinen. Toinen puoliaika oli erittäin tiukkaa taistelua jokaisesta pallosta ja aavistuksen PoPa hallitsi kenttätapahtumia mutta todellinen tuhannen taalan paikka tuli TPV:n Danielille, joka pääsi kolmesta metristä laukomaan kohti tyhjää maalia mutta pallo meni ylärimaan ja siitä porilaisten kannalta maaliviivan oikealle puolelle. PoPan paras paikka oli Janne Vuorisen kanuunalaukaus noin. 20 metristä mutta tämän laukauksen TPV:n maalivahti Michal Slawuta torjui vaivoin kulmaksi. Ottelu näytti jo päättyvän tasapeliin, kun alkoi tapahtua. Kun kellossa oli 90 minuuttia Juha Luoma loukkaantui  pallontavoittelutilanteessa sen verran pahasti, että peli keskeytyi n.5 minuutiksi, Luoma kannettiin kentältä paareilta ja huomenna ollaan loukkaantumisen asteesta viisaampia.  Kun pelikellossa oli 98 minuuttia laukoi vaihdosta kentälle tullut Samu Ruisniemi pallon maaliin Vihtilän loistavasta esityöstä. Tässä vaiheessa näytti siltä, että kolme pistettä matkaa Poriin mutta toisin kävi, aloituksesta pallo laitaan ja keskitys maalille ja Jani Nyblom tuikkasi pelin tasoihin, aikakirjoihin maalin syntyajaksi jää 100 minuuttia. Maalin jälkeen ottelun erotuomari vihelsi pelin päättyneeksi.

Tilanteisiin nähden tasapeli oli oikeutettu tulos mutta kauden kolmas voitto oli niin lähellä, että pelin jälkeen tasapeli maistui porilaisten suussa kitkerältä.

Kokoonpano:
Pirhonen
Pihlainen
Luoma ('90+2 Vallin)
Jari Vuorinen
I.Santahuhta ('46 Janne Vuorinen)
Piracaia
Dema
Vihtilä
Koivunen ('69 Ruisniemi)
Sumiala
Melarti

Poissa kokoonpanosta:
M.Santahuhta
Junnila
Lehtonen

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

Ville Ulanen on FC Jazzin uusi päävalmentaja

FC Jazz heitti verkot vesille ja naarasi Ville Ulasen uudeksi päävalmentajaksi.

Lue lisää
Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala jatkaa MuSan riveissä

Juuso Rantala on sopinut vuoden jatkosopimuksen Musan Salaman kanssa.

Lue lisää
Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä johtaa MuSan linjaa myös ensi vuonna

Jussi Välilä jatkaa MuSassa kauden 2021 kestävällä sopimuksella.

Lue lisää
MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

MuSan taustaryhmä kasassa - Seth Ablade avustavaksi valmentajaksi

Syksyllä uuden sopimuksen Musan Salaman päävalmentajaksi kirjoittanut Ville Ulanen on saanut tuekseen nyt täyden taustaryhmän. Joukkueen toiseksi valmentajaksi tulee FC Jazzista syksyllä vapautettu Seth Ablade.

Lue lisää
Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Jari Pyykölä liittyy FC Jazzin valmennukseen

Edellisen kerran Poriin lähes 25-vuotta sitten saapunut vaatimaton valmentaja kyseli FC Jazzin silloiselta organisaatiolta, olisiko hänelle mahdollisesti valmennustöitä Porissa. Neuvottelujen jälkeen FC Jazz kiinnitti Pyykölän ja vuonna 1996 Porissa juhlittiin seuran toista Suomen mestaruutta kauden viimeisen pelin jälkeen Pietarsaaressa.

Lue lisää
Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Matias Sallila tekee paluun Salama-paitaan kaksivuotisella sopimuksella

MuSa ja Matias Sallila ovat tehneet kaksivuotisen jatkosopimuksen ja mies palaa takaisin Salama-paitaan. Viime kaudella mies palasi MuSaan vuoden tauon jälkeen, jota ennen hän edusti seuraa vuosina 2015-2017.

Lue lisää