Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut paikalliskamppailun voittoon

 
Pesäkarhut paikalliskamppailun voittoon

Pesäkarhut haki ansaitusti kolme pistettä Raumalta keskiviikkona. Erittäin kovassa vastatuulessa pelatussa ottelussa olivat juoksut tiukassa ja molempien joukkueiden sisäpeliä olosuhteet vaikeuttivat. Porilaiset olivat kuitenkin sen verran nopeampia ja laadukkaampia ratkaisuissaan, että voittajasta ei lopulta ollut epäselvää.

Ensimmäisessä jaksossa Fera piti Pesäkarhuja erittäin tiukoilla ja kolmostilanteetkin menivät kotijoukkueelle niukasti. Mutta porilaisten sankariksi nousi Pesäkarhujen molemmat juoksut lyönyt Hanna Hirvikoski. Jaksovoitto Poriin juoksuin 2-1.

Myös toinen jakso eteni tasaisesti aina Pesäkarhujen kolmanteen sisävuoroon saakka, kunnes vieraat takoivat kolme juoksua. Pääosissa olivat erinomaista kautta pelaavat Hirvikoski ja Sanna Lappalainen. Toisen jakson porilaiset voittivat selkeästi 5-1.

"Tyytyväinen olen kolmeen pisteeseen ja hyvään ulkopeliimme. Sisällä tuli muutamia turhia paloja, jotka olosuhteiden lisäksi söivät jatkuvuutta pelistämme. Hanna ja Sanna olivat tänään todella hyviä ja saivatkin ansioista palkinnot meidän joukkueesta. Vaikka peli välillä vielä tökkiikin, niin täytyy kuitenkin muistaa että pisteitä on otettu hyvään tahtiin. Tästä on hyvä jatkaa kohti perjantain kotipeliä Oulua vastaan", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi paikallistaiston tauottua. Rauman parhaana ottelussa palkittiin Miia Karppanen.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut "Hieman nihkeää oli tänään, osittain olosuhteiden vuoksi, mutta taas kerran tärkeät kolme pistettä kotiin. Ja onhan se raumalaisten voittaminen aina aika nannaa", kommentoi erinomaisesti onnistunut UrheiluPorin kummipelaaja Hanna Hirvikoski.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutMilla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää
Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhut saa vieraita Oulusta

Pesäkarhujen ylemmän jatkosarjan tiivis ottelutahti jatkuu huomenna tiistaina kotipelissä Oulun Lipottaria vastaan.

Lue lisää