Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut hymyssä suin Oulua kaatamaan

 
Pesäkarhut hymyssä suin Oulua kaatamaan

Voittoputkessa kulkeva Pesäkarhut lähtee perjantain kotipeliin Oulua vastaan teemanaan nauttia pelistä ja ottaa ilo irti yksittäisistä onnistumisista. Alla porilaisilla on neljä peräkkäistä voittoa, mutta tunnetilassa on ollut parannettavaa.

"Olemme nyt Raumalta haetun voiton jälkeen puhuneet aika paljonkin fiilisjutuista ja siitä miksi tätä pesistä pelataan. Vaatimustaso joukkueessa on ollut kova omalle tekemiselle ja se on aiheuttanut väkinäisyyttä otteisiimme ja ilmeeseenkin. Nyt lähdemme ennenkaikkea nauttimaan pelistä ja tekemään hyviä suorituksia. Se ei tarkoita samalla vaatimustason laskemista, mutta tarkoittaa iloitsemista pienten asioiden tekemisestä oikein ja hyvin", Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki kertoo.

Paluun takaisin naisten superpesikseen tehnyt Oulu on yksi tämän kauden yllättäjistä mikäli on uskominen etukäteisveikkauksia. Joukkueesta löytyy vahva kärki ja porilaisillekin hyvin tuttu lyöjäjokeri Tanja Vehniäinen. "Hyvä joukkue on vastassa, jo hallipeleissä Oulu vaikutti ihan vahvalta porukalta", tuumaili Pesäkarhujen Elisa Järvenpää.

Pesäkarhut lähtee perjantain kotiotteluun lähestulkoon samalla koostumuksella kuin millä se pelasi keskiviikkona Raumaa vastaan. Sairaslistalla on kuitenkin edelleen Sanni Vainio-Hynnilä. "Sannin selkä on nyt magneettikuvattu ja tuore diagnoosi kertoo siellä olevan murtuman. Ainakin kaksi seuraavaa viikkoa hän on vielä sivussa, sen jälkeen tiedetään kuinka luutuminen on edennyt. Vamma sattui noin puolitoista kuukautta sitten ja oman aikansa se ottaa ennenkuin selkä sallii harjoittelun sekä pelaamisen", Pesäkarhujen urheilutoimenjohtaja Petri Kaijansinkko toteaa Vainio-Hynnilän tilanteesta.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutPesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää