Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolme pistettä Pihlavasta

 
Kolme pistettä Pihlavasta


Musan Salaman ja Pihlavan Työväen Urheilijoiden kohtaaminen torstaina Pihlavassa sujui kosteissa tunnelmissa. Koko päivän jatkunut sade piti huolen siitä, että kuntopohjasta huolimatta kentällä nähtiin liukasta liikehdintää alusta loppuun asti. Maaleilla ei ottelussa kuitenkaan päästy juhlimaan. Salama onnistui luomaan tukun maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Myös Pihlavan ykköspyssyn, Vesa Lammisen nalli oli päässyt kastumaan. Vaihtelevan esityksen päätteeksi, Salama otti kuitenkin vaaditut kolme pistettä 0-2 numeroin.

Nousijajoukkue PiTU ei halunnut päästää vierailijoitaan helpolla. Kokenut Petri Nieminen piiskasi topparin paikalta niin omaa joukkuettaan kuin tuomaristoakin läpi koko ottelun. Ensimmäisellä jaksolla nuori Salamajoukkue joutuikin paikoitellen vahvasti puolustuskannalle punapaitojen painaessa päälle. Jussi Männistön ollessa poissa, Salaman puolustuslinjan johtajaksi nousi Jussi Välilä. Puolustus onnistuikin pitämään pihlavalaiset ojennuksessa, mutta omassa pelinrakentelussa oli märällä kentällä hakemista.

Välilän panosta tarvittiin myös hyökkäyspäässä. Toppari nousi kulmapotkun jälkitilanteessa korkeimmalle, kun ottelua oli pelattu 20 minuuttia ja puski Salaman kylmästi 0-1 vierasjohtoon. Liukas kenttä esti pelaajien nopeat suunnanvaihdokset ja tarjosi hyvät mahdollisuudet haastaa vastustajaa yhdellä yhtä vastaan tai pelata nopeilla pystysyötöillä pallo läpi vastustajan puolustuslinjasta. Vierailijat viljelivät ensimmäisellä jaksolla kuitenkin sinnikkäästi vaikeasti haltuunotettavia ristipalloja, jotka PiTU pääsi katkomaan.

PiTU ei hellittänyt toisella jaksollakaan, vaan hätyytteli välillä vaarallisesti Joni Kuusiston vartioimaa maalia. Vesa Lammiselle tarjoutui useampikin paikka iskeä maali kotijoukkueelle, mutta Kuusisto ja Välilä pysäyttivät yritykset viime hetkellä. Niin kauan kuin Salaman miehitys pysyi kasassa, peli pysyi valkopaitojen hallussa, mutta välillä keskittyminen herpaantui ja tuotti puolustukselle ylimääräisiä töitä.

Pelin edetessä kentällä alkoi olla yhä enemmän tilaa. Niko Saarisen keskikentän keskustassa toisella jaksolla korvannut Anssi Saiha käytti tilan hyväkseen ja jakeli hyviä syöttöjä. Kun ottelu oli 59. minuutille Saiha lähetti liikkeelle Jarno Ruisniemen, joka pyöritteli PiTUn puolustusta aikansa ja tarjoili sitten Teemu Pelttarille vetopaikan rangaistusalueen rajan tuntumasta. Pelttari käytti tilaisuuden hyväkseen ja laukoi MuSan 0-2 johtoon.

Enempää ei maaleja Pihlavan koleassa illassa nähty. Salama vei pisteet mukanaan hieman kohmeisella esitykselläkin. Säästä huolimatta pahemmilta loukkaantumisilta vältyttiin ja vierailijat pääsevät näillä näkymin puolustamaan sarjajohtoaan FC Raumaa vastaan täydellä miehityksellä.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutJussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Juho Lehtonen jatkaa Jazzin riveissä

Kakkosen B-lohkon parhaaksi hyökkääjäksi viime kaudella valittu Juho Lehtonen ja FC Jazz ovat solmineet kautta 2018 koskevan sopimuksen.

Lue lisää
Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Alfred Mapoka rytmittää FC Jazzin peliä ensi kaudella

Maanantaina kautensa aloituspalaverilla käynnistänyt FC Jazz saa mieluisan vahvistuksen ensi kauden joukkueeseen.

Lue lisää
Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Ville Ulanen edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja

Kolmen edellisen kauden ajan Matti Santahuhdan aisaparina toiminut Ville Ulanen on Musan Salaman edustusjoukkueen uusi vastuuvalmentaja.

Lue lisää
Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Arttu Aromaa loppukaudeksi FC Jazziin

Viime viikolla FC Jazzin harjoituksissa uusina pelaajina olleista SJK:n Arttu Aromaa liittyy loppukaudeksi FC Jazzin vahvuuteen lainasopimuksella.

Lue lisää
FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

FC Jazzin kanssa sopimuksensa purkanut Samu-Petteri Mäkelä liittyy MuSa:n miehistöön

Alkukauden FC Jazzin paidassa pelannut Samu-Petteri Mäkelä liittyy Musan Salaman riveihin.

Lue lisää