Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kolme pistettä Pihlavasta

 
Kolme pistettä Pihlavasta


Musan Salaman ja Pihlavan Työväen Urheilijoiden kohtaaminen torstaina Pihlavassa sujui kosteissa tunnelmissa. Koko päivän jatkunut sade piti huolen siitä, että kuntopohjasta huolimatta kentällä nähtiin liukasta liikehdintää alusta loppuun asti. Maaleilla ei ottelussa kuitenkaan päästy juhlimaan. Salama onnistui luomaan tukun maalipaikkoja, mutta viimeistely ontui. Myös Pihlavan ykköspyssyn, Vesa Lammisen nalli oli päässyt kastumaan. Vaihtelevan esityksen päätteeksi, Salama otti kuitenkin vaaditut kolme pistettä 0-2 numeroin.

Nousijajoukkue PiTU ei halunnut päästää vierailijoitaan helpolla. Kokenut Petri Nieminen piiskasi topparin paikalta niin omaa joukkuettaan kuin tuomaristoakin läpi koko ottelun. Ensimmäisellä jaksolla nuori Salamajoukkue joutuikin paikoitellen vahvasti puolustuskannalle punapaitojen painaessa päälle. Jussi Männistön ollessa poissa, Salaman puolustuslinjan johtajaksi nousi Jussi Välilä. Puolustus onnistuikin pitämään pihlavalaiset ojennuksessa, mutta omassa pelinrakentelussa oli märällä kentällä hakemista.

Välilän panosta tarvittiin myös hyökkäyspäässä. Toppari nousi kulmapotkun jälkitilanteessa korkeimmalle, kun ottelua oli pelattu 20 minuuttia ja puski Salaman kylmästi 0-1 vierasjohtoon. Liukas kenttä esti pelaajien nopeat suunnanvaihdokset ja tarjosi hyvät mahdollisuudet haastaa vastustajaa yhdellä yhtä vastaan tai pelata nopeilla pystysyötöillä pallo läpi vastustajan puolustuslinjasta. Vierailijat viljelivät ensimmäisellä jaksolla kuitenkin sinnikkäästi vaikeasti haltuunotettavia ristipalloja, jotka PiTU pääsi katkomaan.

PiTU ei hellittänyt toisella jaksollakaan, vaan hätyytteli välillä vaarallisesti Joni Kuusiston vartioimaa maalia. Vesa Lammiselle tarjoutui useampikin paikka iskeä maali kotijoukkueelle, mutta Kuusisto ja Välilä pysäyttivät yritykset viime hetkellä. Niin kauan kuin Salaman miehitys pysyi kasassa, peli pysyi valkopaitojen hallussa, mutta välillä keskittyminen herpaantui ja tuotti puolustukselle ylimääräisiä töitä.

Pelin edetessä kentällä alkoi olla yhä enemmän tilaa. Niko Saarisen keskikentän keskustassa toisella jaksolla korvannut Anssi Saiha käytti tilan hyväkseen ja jakeli hyviä syöttöjä. Kun ottelu oli 59. minuutille Saiha lähetti liikkeelle Jarno Ruisniemen, joka pyöritteli PiTUn puolustusta aikansa ja tarjoili sitten Teemu Pelttarille vetopaikan rangaistusalueen rajan tuntumasta. Pelttari käytti tilaisuuden hyväkseen ja laukoi MuSan 0-2 johtoon.

Enempää ei maaleja Pihlavan koleassa illassa nähty. Salama vei pisteet mukanaan hieman kohmeisella esitykselläkin. Säästä huolimatta pahemmilta loukkaantumisilta vältyttiin ja vierailijat pääsevät näillä näkymin puolustamaan sarjajohtoaan FC Raumaa vastaan täydellä miehityksellä.

MuSan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Musan Salama - logo

MuSa - 2009 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivutVille Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää