Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Kamil Piros Ässiin

 
Kamil Piros Ässiin

Ässät on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen keskushyökkääjä Kamil Piroksen kanssa. 30-vuotias tshekkihyökkääjä on pelannut viime kaudet Euroopan kovimpien kiekkosarjojen kärkijoukkueissa vastuullisissa rooleissa. Vuonna 2007 Piroksen edustama Sveitsin NLA-liigan Zug voitti pronssia, 2008 Piros voitti Saksan DEL-liigan hopeaa ja tänä keväänä hän pelasi Ruotsin Elitserienin hopeajoukkue HV71:sen riveissä.

- Kävimme valmennuksen kanssa läpi viime kautta ja nykyistä joukkueen rakennetta ja tulimme siihen tulokseen, että tärkein täytettävä ruutu olisi keskushyökkääjän paikka. Halusimme markkinoilta riittävän tasokkaan selkeän ykkössentterin.

- Uskomme, että Piros pystyy tekemään kovaa tulosta nuorten laituriemme kanssa. Heidän on helpompi ottaa urallaan seuraava askel kokeneemman huippuhyökkääjän avulla.

- Piroksella on tavoite edelleen NHL:ssä ja hän arvosti SM-liigaa hyvänä mahdollisuutena päästä urallaan eteenpäin. Lisäksi tärkeää on se, että hän liittyy joukkueen mukaan jo hyvissä ajoin ja ehtii orientoitumaan toimintaan ennen kauden alkua, Ässien pelaajakoordinaattori Pentti Matikainen kommentoi.

Vuodet 2001 – 2004 Piros pelasi Pohjois-Amerikassa Atlanta Thrashersin sekä Florida Panthersin organisaatiossa. NHL-otteluita Piros pelasi 28, joissa hän teki 4+4=8 tehopistettä. Lisäksi Piros oli voittamassa AHL-liigan mestaruutta vuonna 2002 Chicago Wolvesin riveissä.

- Olen erittäin onnellinen sopimuksesta. Arvostan SM-liigaa korkealle ja pidän tulevaa kautta isona mahdollisuutena ja hyvänä haasteena. Soitin Jan Alincille, joka pelasi Porissa joitakin vuosia sitten ja hän kehui kovasti Poria ja Ässiä. Tavoitteenani on pelata viime kautta paremmin ja auttaa joukkuetta voittamaan.

- Vahvuuksiani ovat kiekonkäsittelytaito ja liikkuminen. Harjoittelen tällä hetkellä omatoimisesti koko ajan ja tulen Poriin ennen jääharjoittelukauden alkua, Kamil Piros kertoi.

Kamil Piros:
- syntynyt 1978, 186cm / 87kg
- NHL varaus: Buffalo Sabres 8 kierros #212
- NHL:ssä 28 ottelua tehoin 4+4=8
- AHL-liigan mestari 2002
- 2007 Sveitsin NLA-liigan pronssi
- 2008 Saksan DEL-liigan hopeaa
- 2009 Ruotsin Elitserienin hopeaa

Ässien tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


KamilPiros

Kamil Piros

20.11.1978 Litvinov, CZE
Tiedot


Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää