Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FC PoPa iski viidesti

 
FC PoPa iski viidesti

FC PoPa otti toisen voittonsa putkeen sarjassa, kun sarjajumbo TP-47 kaatui 5-1.

Sarjataulukkoa katsomalla olisi voinut luulla, että PoPa tulee ottamaan pelistä varmat pisteet mutta ottelun alku oli torniolaisten hallintaa ja porilaisilla oli vaikeuksia saada peliään käyntiin. TP-47 ei ole vielä avannut sarjassa maalitiliään ja selvästi joukkueella on iso apina selässään, sillä muutama heidän paikkansa kuihtui kokoon huonojen laukausten vuoksi. Nämä muutamat puolittaiset tilanteet herätti isännät ja joukkue alkoi saamaan syöttöpeliään kuntoon ja sitä myötä painetta torniolaisten puolustukselle. Ottelun avausmaali nähtiin 10 peliminuutilla,Teemu Vihtilä harhautti boksissa puolustajan ja syötti maalin eteen Juho Lehtoselle, jolla oli helppo työ siirtää PoPa johtoon. Kotijoukkue sai maalista lisää virtaa ja hallitsi selkeästi kenttätapahtumia ja saikin muutaman paikan mutta laukaukset suuntautuivat ohi maalin. Kun kellossa oli 37 minuuttia siirtyi PoPa 2-0 johtoon, Tom Melarti pääsi oikealta laidalta puolittain läpi ja syötti maalin eteen Lehtoselle, jonka laukauksen Artur Konde torjui mutta torjunnasta pallo kimposi Kari-Pekka Koivuselle, joka pamautti pallon voimalla maaliin. Näin tauolle siirryttiin PoPan johdossa lukemin 2-0.

Torniolaiset olivat tauolla selvästi keittäneet vahvat käärmekeitot, sillä toisen puoliajan alku mentiin täysin vierailijan ehdoilla ja joukkue tekikin kauden avausmaalinsa, kun pelikellossa oli 51 minuuttia. Oikealta tullut hyvä keskitys päätyi maalin eteen unohdetulle Johannes Heralalle, joka siirsi pelivälineen varmasti verkkoon. TP-47 sai maalista hyvän hengen päälle ja jatkoi porilaisten painostusta ja saivat kenttäpelin hallintaansa ja saikin lyhyessä ajassa kaksi selvää läpiajoa, toinen meni niukasti ohi maalin ja toisen Lauri Pirhonen torjui varmasti. Vastoin kenttätapahtumia ottelun seuraavan maalin iski PoPa, Antti Sumiala tiputti pallon Demalle, jonka kova laukaus painui vasempaan nurkkaan ohi hölmistyneen Konden. Tämä maali selvästi masensi torniolaiset ja vapautti porilaisten peliä. Tornio yritti vielä otteluun mukaan nostamalla lisää miehiä hyökkäykseen mutta tämä ei toiminut heidän haluamallaan tavalla ja porilaiset saivat kenttätapahtumat täydelliseen hallintaansa ja joukkue liikutti palloa mallikkaasti ja TP-47 juoksi PoPan perässä. 72 minuutilla syntyi kotijoukkueen neljäs maali, Piracaia keskitti oikealta Melartille, joka puski nahkakuulan verkon perukoille. Tämä ei  pysäyttänyt PoPan menoa ja kuvaavaa lisämaalien hakemisesta oli se, että molemmat laitapakit laukoivat pallon kertaalleen ylärimaan. Kun ottelu oli jo lisäajalla sai PoPa n. 20 metristä vapaapotkun, jonka Piracaia laukoi tolppaan ja riparin iski sisään Melarti. Näin PoPa siirtyi pienelle lomalle vakuuttava 5-1 voitto taskussa.

PoPa on nyt pelannut yhdeksän ottelua ja kasassa on 15 pistettä ja tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia haasteita. PoPa pelaa seuraaavan kerran vasta 4.7, kun Viikingit saapuu Poriin.

PoPan tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


Porin Palloilijat ry - logo

PoPa - 2009 Miesten edustusjoukku

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut



Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Ville Ulanen jatkaa Musan Salaman edustusjoukkueen peräsimessä

Kuluvaksi kaudeksi Musan Salaman edustusjoukkueen vastuuvalmentajaksi siirtynyt Ville Ulanen jatkaa tehtävässä kausien 2019-2020 ajan.

Lue lisää
Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Joni Lämsä liittyy Musan Salaman miehistöön

Oulusta lähtöisin oleva keskikenttäpelaaja Joni Lämsä liittyy kauden alla Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen liittyy cupin alla Musan Salaman ryhmään

Matias Koskinen Salama-paitaan, myös Nuutti Kahila ja Saska Kynäslahti mukaan edustusjoukkueen vahvuuteen.

Lue lisää
Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Verneri Salminen jatkaa Musan Salaman takalinjoilla

Musan Salaman puolustuslinjassa kolme kautta pelannut Verneri Salminen nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää
Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Rudi Dieter liittyy Musan Salaman miehistöön

Tampereelta saapuva Rudi Dieter liittyy uutena pelaajana Musan Salaman vahvuuteen.

Lue lisää
Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Jussi Välilä jatkaa Salamapaidassa myös tulevalla kaudella

Musan Salaman riveihin päättyneeksi kaudeksi palannut Jussi Välilä (27) nähdään seuran valkoisessa paidassa myös tulevalla kaudella.

Lue lisää