Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Pesäkarhut otti tärkeän päänahan, Lapua kaatui

 
Pesäkarhut otti tärkeän päänahan, Lapua kaatui


Pesäkarhut osoitti tiistaina kuuluvansa edelleenkin naisten superpesiksen kärkijoukkueisiin voittamalla Lapuan Porissa puhtaasti 2-0. Kahden huippujoukkueen tasainen kohtaaminen sateisessa säässä oli tiukkaa ulkopeliä ja juoksuilla ei juhlittu. Etenkin ensimmäisellä jaksolla molempien ulkopeli oli todella hyvää ja lopulta viimeisen vuoroparin tasoittavassa syntyi ratkaisu. Sanna Lappalainen nousi jälleen kerran esiin, laittoi vastustajan ulkokentälle painetta ja vieraiden kakkosvahti Heli Komssi ei pystynyt polttamaan kotipesään kiitänyttä Kaisa Kärkkäistä. Avausjakso Pesäkarhuille 1-0.

Toiselle jaksolle kotijoukkue otti huikean lähdön. Hanna Hirvikosken, Sanna Lappalaisen,Heidi Kuusiston ja Niina Koivusen kotiutuksilla Pesäkarhut hyökkäsi 4-0-johtoon. Lapua ei kuitenkaan tästä lannistunut, vaan ykköspalkinnolla palkittu Nina Jakonen kavensi kahdella juoksulla. Toinen jakso päättyi lopulta myös näihin 4-2-lukemiin.

Pesäkarhuille voitto oli henkisesti tärkeä. " Olen todella tyytyväinen koko joukkueen suoritukseen, tästä hyvä lähteä pienelle juhannustauolle ja sitten viikon päästä jatketaan Lapuaa vastaan", pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi. Pesäkarhuista ottelussa palkittiin Sanna Lappalainen ja Emmi Viitala. Ottelua seurasi kylmässä ja sateisessa säässä 661 katsojaa.

Hanna Hirvikoski,Pesäkarhut
Kuva: UrheiluPori.com / arkisto
"Loistava peli meiltä ja mahtava voitto! Tänään taisteltiin alusta loppuun asti, vaikka välillä oli nihkeää. Hyvä me! Tästä voi hyvällä mielelllä lähteä juhannustauolle.", kommentoi UrheiluPorin kummipelaaja Hanna Hirvikoski.

Pesäkarhujen tiedotteesta / UrheiluPori.comTakaisin edelliselle sivulle


Pesäkarhut Pori - logo

Pesäkarhut - 2009 Naisten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009

Ottelut kaudella 2009

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


HannaHirvikoski

Hanna Hirvikoski

14.4.1987 Ulvila
Tiedot

SannaLappalainen

Sanna Lappalainen

20.3.1980
Tiedot


Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut käänsi tasaisen ottelun edukseen

Pesäkarhut vastaan Lipottaret ottelu oli ennakko-odotusten mukaan tasainen. 1162 päisen yleisön edessä Pesäkarhut kuitenkin pääsi kirimään ohi ja vei ottelun nimiinsä 1-0.

Lue lisää
Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Milla Lindströmin nopeutta nähdään myös ensi kaudella Pesäkarhuissa

Viime vuoden etenijäkuningatar Milla Lindström pukee tulevalla kaudella jo tutuksi tulleen Pesäkarhujen pelipaidan ylleen.

Lue lisää
Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Susanna Puiston maila viuhuu myös ensi kaudella

Naisten superpesiksen eliittiin jo pitkään kuulunut Susanna Puisto on tärkeä palanen ensi kauden joukkuetta. Puisto kertoo päätöksen olleen helppo ja hän haluaa olla mukana kolmen vuoden projektissa loppuun asti.

Lue lisää
Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Milla Jakonen ja Venla Rapila jatkavat Pesäkarhuissa

Pesäkarhujen on solminut pelaajasopimukset Milla Jakosen ja Venla Rapilan kanssa. Sopimukset kattavat kauden 2018.

Lue lisää
Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhuille ensimmäinen voitto puolivälierissä

Pesäkarhut nappasi suvereenin 2-0 voiton Rauman Lukosta kotikentällään Erku-Areenalla tiistai-illalla. Porilaisten peli oli kylmäpäistä, eikä virheisiin sorruttu niin paljoa, kuin mitä vastustaja joutui kokemaan.

Lue lisää
Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut kaatoi Oulun kotikentällään

Pesäkarhut jatkoi positiivisia peliotteitaan tiistai-illalla Erku-Areenalla sarjanousija Oulun Lipottaria vastaan. Porilaisten alun juoksujuhlasta huolimatta ottelusta kehkeytyi jännittävä kamppailu aina viime metreille saakka.

Lue lisää