Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Heikkinen try-out sopimuksella Ässiin

 
Jussi Heikkinen try-out sopimuksella Ässiin


Ässät on tehnyt try-out sopimuksen puolustaja Jussi Heikkisen kanssa. 29-vuotias Heikkinen siirtyy Ässiin Ruotsin Allsvenskania pelaavan Björklövenin joukkueesta. Allsvenskanin ohella Heikkiseltä löytyy kokemusta Vaasan Sportista, Pelicansista sekä Itävallan liigan Innsbruckista. Tehollisesti parhaan kautensa Heikkinen pelasi 2007 – 2008, jolloin hän teki Allsvenskanissa 27 pistettä 43 ottelussa.

- Saavun luottavaisin mielin Poriin. Uskon itseeni ja tulen varmasti ottamaan paikan joukkueesta.

- Pääsin Ruotsissa pelaamaan paljon ja sain sieltä lisää kokemusta. Vahvuuksiani ovat kiekollinen ja hyökkäävä pelaaminen. Ruotsissa pelattiin erittäin organisoitua kiekkoa ja myös puolustustaitoni kehittyivät sillä reissulla. Ainoa harmittava homma oli ranteen murtuminen joulukuussa 2008, minkä vuoksi viime kausi jäi vajaaksi, Jussi Heikkinen kertoi.

Jussi Heikkinen tulee Ässiin vuoden mittaisella sopimuksella, johon sisältyy elokuun loppuun asti kestävä koeaika. Heikkinen pelasi Ässien A-nuorissa kaudella 1999 – 2000 suorittaessaan asepalvelusta Säkylässä.

- Haluamme katsoa tämän kortin antamalla mahdollisuuden try-outtiin. Heikkisestä on meille iso apu, jos hän pystyy ottamaan paikan pelaavasta kokoonpanosta. Hän on kiekollinen puolustaja ja se rooli on niin vaativa ja vastuullinen, että haluamme katsoa pelaajan taidot ensin. Arvostan erittäin paljon sitä, että Heikkinen on valmis ottamaan tämän haasteen vastaan, Ässien pelaajakoordinaattori Pentti Matikainen kommentoi.

HC Ässät Oy:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jussi Heikkinen

29.3.1980 Vaasa
Tiedot


Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Isokokoinen Antoine Laganière täydentää Ässien joukkueen

Ässät on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Antoine Laganièren kanssa.

Lue lisää
Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Anton Fonzen Karhu HT:n riveihin

Ässäkasvatti Anton Fonzen liittyy Karhu puolustukseen yksivuotisella sopimuksella.

Lue lisää
Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Ässät ja Karhu HT aloittava yhteistyön

Porilaisten urheiluseurojen yhteistyö kehittyy, kun Ässät ja Karhu HT aloittavat yhteistyön.

Lue lisää
Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Marco Insam Ässiin yksivuotisella sopimuksella

Ässät ja laitahyökkääjä Marco Insam ovat tehneet yksivuotisen pelaajasopimuksen. Sopimukseen sisältyy marraskuun loppuun asti ulottuva koeaika.

Lue lisää
Philip McRae siirtyy Ässiin

Philip McRae siirtyy Ässiin

Ässät on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen keskushyökkääjä Philip McRaen kanssa. 27-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä on pelannut urallaan 15 NHL-ottelua tehoin 1+2 =3.

Lue lisää
Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Mikko Salmio siirtyy Ässiin

Ässät ja Mikko Salmio ovat tehneet kaksivuotisen pelaajasopimuksen. 25-vuotias isokokoinen hyökkääjä siirtyy Poriin JYP:in organisaatiosta, jota hyökkääjä on edustanut koko uransa ajan.

Lue lisää