Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Jussi Heikkinen try-out sopimuksella Ässiin

 
Jussi Heikkinen try-out sopimuksella Ässiin


Ässät on tehnyt try-out sopimuksen puolustaja Jussi Heikkisen kanssa. 29-vuotias Heikkinen siirtyy Ässiin Ruotsin Allsvenskania pelaavan Björklövenin joukkueesta. Allsvenskanin ohella Heikkiseltä löytyy kokemusta Vaasan Sportista, Pelicansista sekä Itävallan liigan Innsbruckista. Tehollisesti parhaan kautensa Heikkinen pelasi 2007 – 2008, jolloin hän teki Allsvenskanissa 27 pistettä 43 ottelussa.

- Saavun luottavaisin mielin Poriin. Uskon itseeni ja tulen varmasti ottamaan paikan joukkueesta.

- Pääsin Ruotsissa pelaamaan paljon ja sain sieltä lisää kokemusta. Vahvuuksiani ovat kiekollinen ja hyökkäävä pelaaminen. Ruotsissa pelattiin erittäin organisoitua kiekkoa ja myös puolustustaitoni kehittyivät sillä reissulla. Ainoa harmittava homma oli ranteen murtuminen joulukuussa 2008, minkä vuoksi viime kausi jäi vajaaksi, Jussi Heikkinen kertoi.

Jussi Heikkinen tulee Ässiin vuoden mittaisella sopimuksella, johon sisältyy elokuun loppuun asti kestävä koeaika. Heikkinen pelasi Ässien A-nuorissa kaudella 1999 – 2000 suorittaessaan asepalvelusta Säkylässä.

- Haluamme katsoa tämän kortin antamalla mahdollisuuden try-outtiin. Heikkisestä on meille iso apu, jos hän pystyy ottamaan paikan pelaavasta kokoonpanosta. Hän on kiekollinen puolustaja ja se rooli on niin vaativa ja vastuullinen, että haluamme katsoa pelaajan taidot ensin. Arvostan erittäin paljon sitä, että Heikkinen on valmis ottamaan tämän haasteen vastaan, Ässien pelaajakoordinaattori Pentti Matikainen kommentoi.

HC Ässät Oy:n tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


HC Ässät Pori Oy - logo

Ässät - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Jussi Heikkinen

29.3.1980 Vaasa
Tiedot


Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Ässien Pataviikko huipentui potkuihin

Jyrki Aho vapautettu päävalmentajan tehtävistä. Mikael Kotkaniemi nousee Ässien päävalmentajaksi kevääseen 2020 asti ulottuvalla sopimuksella.

Lue lisää
Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Jarno Kärki jatkaa Ässissä

Ässät ja hyökkääjä Jarno Kärki ovat sopineet kaksivuotisen jatkosopimuksen. Kärki on pelannut tällä kaudella Ässissä 21 ottelua tehoin 7+3 =10.

Lue lisää
Niko Peltola jatkaa Ässissä

Niko Peltola jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Niko Peltolan kanssa. Tällä kaudella puolustaja on pelannut Ässien paidassa 41 ottelua tehoin 1+8 =9.

Lue lisää
Juho Tommila jatkaa Ässissä

Juho Tommila jatkaa Ässissä

Ässät on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Juho Tommilan kanssa.

Lue lisää
Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Tuomas Huhtanen palaa tryout -sopimuksella Ässiin

Ässät on tehnyt kaksi viikkoa kestävän tryout -sopimuksen hyökkääjä Tuomas Huhtasen kanssa.

Lue lisää
Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Tehopuolustaja Tommi Taimi palaa Ässiin

Ässät on tehnyt kevääseen 2020 asti ulottuvan pelaajasopimuksen puolustaja Tommi Taimen kanssa.

Lue lisää