Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori sai puolustukseensa tärkeän lenkin

 
FBT Porin puolustukseen tärkeä lenkki


FBT Pori sai puolustukseensa merkittävän vahvistuksen, kun joukkueen kokeneeseen kaartiin lukeutuva Teijo Vienola solmi joukkueen kanssa jatkosopimuksen.

Salibandyliigassa puolustajana edelliskaudella tehot 7+6 kirjannut Vienola liittyy joukkueen kokoonpanoon juuri sopivasti ennen Ruotsin Kalixiin suuntautuvaa harjoitusleiriä. FBT Pori matkaa harjoitusleirille juhannuksen jälkeisenä torstaina, matkan tarkoituksena on myös pelata harjoitusottelu paikallista salibandyseuraa vastaan.

- Vienola tuo omalla kokemuksellaan joukkueeseen urheilullista särmää. Teijo lukeutuu niihin pelaajiin, jotka hoitavat urheilijan velvollisuuden aina viimeisen päälle, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen lausuu tyytyväisenä.

- Pienenä, mutta hyvin sähäkkänä persoonana Teijo tuo puolustukseemme sen viimeisen silauksen. Lisäksi arvostan, että myös liigajoukkueiden kiinnostuksen kohteena ollut oikealta ampuva Vienola valitsi juuri FBT Porin. Teijo on, jos voidaan sanoa, juuri FBT Porin näköinen pelaaja. Pallollinen peli yksi Tepin vahvuuksista, lisäksi nopeutensa ja laukaisutaitonsa puolesta hän on lähes korvaamaton erikoistilannemies ja hyökkäyksen tukija. Nopeutensa ja ketteryytensä vuoksi hän on myös hyvä puolustuspäässä, Läntinen luettelee suojattinsa vahvuuksia.

- Lopulta ratkaisu jatkaa FBT Porissa oli hyvinkin selkeä, kun vielä siviilipuolen työtilanne ratkesi oli Porissa jatkaminen lopulta lähes itsestään selvyys, Lääkäriasema MediPorissa hieronta- ja fysioterapiapalveluitaan tarjoava Vienola toteaa.

- Pidän lisäksi Läntisen tuloa joukkueen valmennukseen hyvinkin merkittävä. Läntinen tuo kokemuksellaan joukkueeseen aimo annoksen urheilullisuutta. Lisäksi henkisen puolen valmennuksessa Läntinen on erinomainen. Joukkueen yhteishenki on tiivistynyt entisestään. Kaikin puolin ihailen hänen valmennustyyliään, Vienola toteaa.

- Porissa on näkemykseni mukaan muutenkin valmennusosaaminen ollut valtakunnallisestikin huippuluokkaa. Aiemmin joukkuetta luotsannutta Väreä luonnehtisin jopa valmentajaidolikseni. Sami löysi aina oikeat sanat, jolla pelaajista saatiin sen hetkinen paras teho irti. Nyt kuitenkin pidän myös Läntisen tuomista uusista tuulista, jotka ovat hyvin tervetulleita. Varmasti myös me niin sanotut kokeneemmat pelaajat löydämme ja pystymme nousemaan uudelle tasolle, Vienola päättää.

Vienola on edustanut myös Suomea nuorten salibandymaajoukkueessa kuuden ottelun verran, tehoin 3+2.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Divarin lokakuun kuukauden pelaajat ovat Eero Vanhatalo ja Saana Lenkkeri

Lokakuun kuukauden pelaajiksi on valittu Inssi-Divarissa Karhujen Eero Vanhatalo ja naisten Divarissa SBS Wirmon Saana Lenkkeri.

Lue lisää
Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhuille uusi sopimuspelaaja

Karhut on tehnyt loppukauden mittaisen sopimuksen puolustaja Paavo Kankaanpään kanssa.

Lue lisää
Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut ottaa lauantaina mittaa Limingan Niittomiehistä

Karhut lähtee lauantaina pohjoisiin LNM:n vieraaksi. Liminkalaiset esittivät marraskuussa vahvoja otteita Porissa, vieden tiukan väännön ja pisteet mukanaan lukemin 3-4.

Lue lisää
Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Arvid Vonk jatkaa Karhuissa

Viime kaudella Karhuissa 23 ottelussa pelannut Arvid Vonk on solminut vuoden jatkosopimuksen Karhujen kanssa. Vonk on tärkeä palanen Karhujen joukkuetta myös ensi kaudella.

Lue lisää
Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Roni Tuomela ja Karhut jatkosopimukseen

Viimeisimpinä pelaajina vuoden jatkosopimuksen on kirjoittanut Salibandyliigakokemustakin omaava Karhujen kasvatti Roni Tuomela.

Lue lisää
Karhuille kaksi jatkosopimusta

Karhuille kaksi jatkosopimusta

Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella jatkavat Heikki Vanhatalo ja Henry Stenfors.

Lue lisää