Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori sai puolustukseensa tärkeän lenkin

 
FBT Porin puolustukseen tärkeä lenkki


FBT Pori sai puolustukseensa merkittävän vahvistuksen, kun joukkueen kokeneeseen kaartiin lukeutuva Teijo Vienola solmi joukkueen kanssa jatkosopimuksen.

Salibandyliigassa puolustajana edelliskaudella tehot 7+6 kirjannut Vienola liittyy joukkueen kokoonpanoon juuri sopivasti ennen Ruotsin Kalixiin suuntautuvaa harjoitusleiriä. FBT Pori matkaa harjoitusleirille juhannuksen jälkeisenä torstaina, matkan tarkoituksena on myös pelata harjoitusottelu paikallista salibandyseuraa vastaan.

- Vienola tuo omalla kokemuksellaan joukkueeseen urheilullista särmää. Teijo lukeutuu niihin pelaajiin, jotka hoitavat urheilijan velvollisuuden aina viimeisen päälle, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen lausuu tyytyväisenä.

- Pienenä, mutta hyvin sähäkkänä persoonana Teijo tuo puolustukseemme sen viimeisen silauksen. Lisäksi arvostan, että myös liigajoukkueiden kiinnostuksen kohteena ollut oikealta ampuva Vienola valitsi juuri FBT Porin. Teijo on, jos voidaan sanoa, juuri FBT Porin näköinen pelaaja. Pallollinen peli yksi Tepin vahvuuksista, lisäksi nopeutensa ja laukaisutaitonsa puolesta hän on lähes korvaamaton erikoistilannemies ja hyökkäyksen tukija. Nopeutensa ja ketteryytensä vuoksi hän on myös hyvä puolustuspäässä, Läntinen luettelee suojattinsa vahvuuksia.

- Lopulta ratkaisu jatkaa FBT Porissa oli hyvinkin selkeä, kun vielä siviilipuolen työtilanne ratkesi oli Porissa jatkaminen lopulta lähes itsestään selvyys, Lääkäriasema MediPorissa hieronta- ja fysioterapiapalveluitaan tarjoava Vienola toteaa.

- Pidän lisäksi Läntisen tuloa joukkueen valmennukseen hyvinkin merkittävä. Läntinen tuo kokemuksellaan joukkueeseen aimo annoksen urheilullisuutta. Lisäksi henkisen puolen valmennuksessa Läntinen on erinomainen. Joukkueen yhteishenki on tiivistynyt entisestään. Kaikin puolin ihailen hänen valmennustyyliään, Vienola toteaa.

- Porissa on näkemykseni mukaan muutenkin valmennusosaaminen ollut valtakunnallisestikin huippuluokkaa. Aiemmin joukkuetta luotsannutta Väreä luonnehtisin jopa valmentajaidolikseni. Sami löysi aina oikeat sanat, jolla pelaajista saatiin sen hetkinen paras teho irti. Nyt kuitenkin pidän myös Läntisen tuomista uusista tuulista, jotka ovat hyvin tervetulleita. Varmasti myös me niin sanotut kokeneemmat pelaajat löydämme ja pystymme nousemaan uudelle tasolle, Vienola päättää.

Vienola on edustanut myös Suomea nuorten salibandymaajoukkueessa kuuden ottelun verran, tehoin 3+2.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Karhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää