Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori sai puolustukseensa tärkeän lenkin

 
FBT Porin puolustukseen tärkeä lenkki


FBT Pori sai puolustukseensa merkittävän vahvistuksen, kun joukkueen kokeneeseen kaartiin lukeutuva Teijo Vienola solmi joukkueen kanssa jatkosopimuksen.

Salibandyliigassa puolustajana edelliskaudella tehot 7+6 kirjannut Vienola liittyy joukkueen kokoonpanoon juuri sopivasti ennen Ruotsin Kalixiin suuntautuvaa harjoitusleiriä. FBT Pori matkaa harjoitusleirille juhannuksen jälkeisenä torstaina, matkan tarkoituksena on myös pelata harjoitusottelu paikallista salibandyseuraa vastaan.

- Vienola tuo omalla kokemuksellaan joukkueeseen urheilullista särmää. Teijo lukeutuu niihin pelaajiin, jotka hoitavat urheilijan velvollisuuden aina viimeisen päälle, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen lausuu tyytyväisenä.

- Pienenä, mutta hyvin sähäkkänä persoonana Teijo tuo puolustukseemme sen viimeisen silauksen. Lisäksi arvostan, että myös liigajoukkueiden kiinnostuksen kohteena ollut oikealta ampuva Vienola valitsi juuri FBT Porin. Teijo on, jos voidaan sanoa, juuri FBT Porin näköinen pelaaja. Pallollinen peli yksi Tepin vahvuuksista, lisäksi nopeutensa ja laukaisutaitonsa puolesta hän on lähes korvaamaton erikoistilannemies ja hyökkäyksen tukija. Nopeutensa ja ketteryytensä vuoksi hän on myös hyvä puolustuspäässä, Läntinen luettelee suojattinsa vahvuuksia.

- Lopulta ratkaisu jatkaa FBT Porissa oli hyvinkin selkeä, kun vielä siviilipuolen työtilanne ratkesi oli Porissa jatkaminen lopulta lähes itsestään selvyys, Lääkäriasema MediPorissa hieronta- ja fysioterapiapalveluitaan tarjoava Vienola toteaa.

- Pidän lisäksi Läntisen tuloa joukkueen valmennukseen hyvinkin merkittävä. Läntinen tuo kokemuksellaan joukkueeseen aimo annoksen urheilullisuutta. Lisäksi henkisen puolen valmennuksessa Läntinen on erinomainen. Joukkueen yhteishenki on tiivistynyt entisestään. Kaikin puolin ihailen hänen valmennustyyliään, Vienola toteaa.

- Porissa on näkemykseni mukaan muutenkin valmennusosaaminen ollut valtakunnallisestikin huippuluokkaa. Aiemmin joukkuetta luotsannutta Väreä luonnehtisin jopa valmentajaidolikseni. Sami löysi aina oikeat sanat, jolla pelaajista saatiin sen hetkinen paras teho irti. Nyt kuitenkin pidän myös Läntisen tuomista uusista tuulista, jotka ovat hyvin tervetulleita. Varmasti myös me niin sanotut kokeneemmat pelaajat löydämme ja pystymme nousemaan uudelle tasolle, Vienola päättää.

Vienola on edustanut myös Suomea nuorten salibandymaajoukkueessa kuuden ottelun verran, tehoin 3+2.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää