Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

FBT Pori sai puolustukseensa tärkeän lenkin

 
FBT Porin puolustukseen tärkeä lenkki


FBT Pori sai puolustukseensa merkittävän vahvistuksen, kun joukkueen kokeneeseen kaartiin lukeutuva Teijo Vienola solmi joukkueen kanssa jatkosopimuksen.

Salibandyliigassa puolustajana edelliskaudella tehot 7+6 kirjannut Vienola liittyy joukkueen kokoonpanoon juuri sopivasti ennen Ruotsin Kalixiin suuntautuvaa harjoitusleiriä. FBT Pori matkaa harjoitusleirille juhannuksen jälkeisenä torstaina, matkan tarkoituksena on myös pelata harjoitusottelu paikallista salibandyseuraa vastaan.

- Vienola tuo omalla kokemuksellaan joukkueeseen urheilullista särmää. Teijo lukeutuu niihin pelaajiin, jotka hoitavat urheilijan velvollisuuden aina viimeisen päälle, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen lausuu tyytyväisenä.

- Pienenä, mutta hyvin sähäkkänä persoonana Teijo tuo puolustukseemme sen viimeisen silauksen. Lisäksi arvostan, että myös liigajoukkueiden kiinnostuksen kohteena ollut oikealta ampuva Vienola valitsi juuri FBT Porin. Teijo on, jos voidaan sanoa, juuri FBT Porin näköinen pelaaja. Pallollinen peli yksi Tepin vahvuuksista, lisäksi nopeutensa ja laukaisutaitonsa puolesta hän on lähes korvaamaton erikoistilannemies ja hyökkäyksen tukija. Nopeutensa ja ketteryytensä vuoksi hän on myös hyvä puolustuspäässä, Läntinen luettelee suojattinsa vahvuuksia.

- Lopulta ratkaisu jatkaa FBT Porissa oli hyvinkin selkeä, kun vielä siviilipuolen työtilanne ratkesi oli Porissa jatkaminen lopulta lähes itsestään selvyys, Lääkäriasema MediPorissa hieronta- ja fysioterapiapalveluitaan tarjoava Vienola toteaa.

- Pidän lisäksi Läntisen tuloa joukkueen valmennukseen hyvinkin merkittävä. Läntinen tuo kokemuksellaan joukkueeseen aimo annoksen urheilullisuutta. Lisäksi henkisen puolen valmennuksessa Läntinen on erinomainen. Joukkueen yhteishenki on tiivistynyt entisestään. Kaikin puolin ihailen hänen valmennustyyliään, Vienola toteaa.

- Porissa on näkemykseni mukaan muutenkin valmennusosaaminen ollut valtakunnallisestikin huippuluokkaa. Aiemmin joukkuetta luotsannutta Väreä luonnehtisin jopa valmentajaidolikseni. Sami löysi aina oikeat sanat, jolla pelaajista saatiin sen hetkinen paras teho irti. Nyt kuitenkin pidän myös Läntisen tuomista uusista tuulista, jotka ovat hyvin tervetulleita. Varmasti myös me niin sanotut kokeneemmat pelaajat löydämme ja pystymme nousemaan uudelle tasolle, Vienola päättää.

Vienola on edustanut myös Suomea nuorten salibandymaajoukkueessa kuuden ottelun verran, tehoin 3+2.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


TeijoVienola

Teijo Vienola

11.5.1983
Tiedot


Divarin finaalisarja alkaa lauantaina Loviisassa

Divarin finaalisarja alkaa lauantaina Loviisassa

Divari-kausi on edennyt kauden huipennukseen, kun jäljellä on enää kaksi joukkuetta. Finaalisarjassa kohtaavat runkosarjan kolmonen Loviisan TOR ja kuudenneksi sijoittunut Karhut. Kahden perinteikkään seuran kohtaamisessa pelataan mestaruuden lisäksi myös noususta Salibandyliigaan.

Lue lisää
Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää