Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raivio ja Saastamoinen FBT Porin tuoreimmat hankinnat

 
Raivio ja Saastamoinen FBT Porin tuoreimmat hankinnat


FBT Porin miesten 1.divisioonaan valmistautuvaan joukkueeseen on kiinnitetty uusia nimiä. Tamperelaiskaksikko, liigakokemusta omaava puolustaja Mikko Raivio, 33, ja joukkueen mukana jo Ruotsin harjoitusleirillä ollut maalivahti Jarkko Saastamoinen, 25, ovat allekirjoittaneet sopimuksen porilaisjoukkueen kanssa.

Kovaluinen, kokeneeseen kaartiin lukeutuva, puolustaja Mikko Raivio tuo FBT Porin puolustukseen jämäkkyyttä.

- Raivio tuo joukkueeseen tarvittavaa kovuutta ja kokemusta. Nuorten pelaajien tueksi varsinaista äijämäisyyttä ja tasapainottaa kokemuksellaan sopivasti suhteellisen nuorta joukkuettamme, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen vahvistaa.

- Raivio kuului Nokian KrP:n Salibandyliigaan nousseen joukkueen runkomiehistöön. Häntä voidaankin jopa luonnehtia täsmä hankintana, jonka vahvuudet ei niinkään näy pistepörssissä, mutta otteissa kentällä ja pukuhuoneessa kyllä. Löytyy kovaluiselta puolustajalta toki kaksi liigamaaliakin, Läntinen hehkuttaa.

Aiemmin viime viikolla seura tiedotti Viron maajoukkuemaalivahdin, Jarkko Saastamoisen liittymisestä joukkueen leirivahvuuteen. Pohjois-Ruotsiin suuntautuneen leirin aikana Saastamoinen vakuutti joukkueen valmennuksen ja sopimus syntyi melko nopeasti.

- Maalivahtiosastolle saimme nyt erittäin nälkäisen kaverin, jolla on kokemusta jopa kansainvälisiltä kentiltä. Saastamoinen osoitti harjoitusleirillä, nk. tryout – jaksonsa aikana, tarpeellisuutensa joukkueessamme. Kaikesta näki, että kaveri on pelannut enemmänkin kansainvälisiä pelejä, hyvin varman oloinen kaveri. Lisäksi isokokoiseksi maalivahdiksi hän liikkuu todella hyvin, Läntinen luonnehtii.

- Seurassamme on tällä hetkellä hyvä maalivahtivalmennustiimi, joka saa samalla uuden motivoituneen tulokkaan. Paketti on kaikelta osin hyvin molempia tyydyttävä. Saastamoinen on oman kehityksensä kannalta nyt oikeassa paikassa, Läntinen uskoo.

Joukkueen viimeiset palaset alkavat nyt olla kohdallaan, ja joukkue on nyt lähes valmis. Molemmat tuoreet vahvistukset tuovat tarvittavaa leveyttä, jo ennalta vahvaan ryhmään, rankan ja pitkän kauden ajaksi.

- Saimme nyt kertaheitolla molemmista aimo annoksen jämäkkyyttä puolustukseemme. Nyt voidaan sanoa, että meillä on koossa se porukka, jolla voimme lähteä sarjan avaukseen. Eihän joukkue tietenkään koskaan valmis ole, matkan varrella kun voi sattua mitä vain. Ja totta kai kokoajan pitää kuitenkin olla hereillä, jos löytyisi kavereita, jotka omilla vahvuuksillaan selkeästi vahvistaisivat nykyistä joukkuettamme, Läntinen päättää.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Mikko Raivio

4.6.1976
Tiedot

JarkkoSaastamoinen

Jarkko Saastamoinen

27.7.1983
Tiedot


Karhujen matka Cupissa päättyi

Karhujen matka Cupissa päättyi

Salibandyliigassa pelaava Tampereen Koovee oli liian kova pala Karhuille. Porilaisjoukkueen taistelu Suomen Cupissa päättyi lopulta tamperelaisille kärsittyyn 7-4 -tappioon.

Lue lisää
Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhut kohtaa seuraavaksi sarjanousijan

Karhujen ottelut jatkuvat sunnuntai-iltana, kun Porin Urheilutalolle saapuu O2-Jyväskylä. Tuleva vierasjoukkue on monelle katsojalle uusi tuttavuus. Joukkue nousi viime kauden päätteeksi Divariin.

Lue lisää
Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Jani Kannosto on Karhujen seuraava päävalmentaja – valmennustiimi selvillä

Erinomaisen kauden salibandyn Divarissa pelannut Karhut on nimennyt ensi kauden päävalmentajansa. Edustusjoukkueen päävalmentajaksi siirtyy päättyneellä kaudella kakkosena toiminut Jani Kannosto. Kannoston sopimus on kaksivuotinen.

Lue lisää
Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Jari Hankkio on Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaaja

Salibandyliigan syyskuun Loiste-pelaajaksi on valittu yleisöäänestyksellä SPV:n hyökkääjä Jari Hankkio.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi jatkosopimusta

Divari-kauteen valmistautuva Karhut on solminut kaksi jatkosopimusta omien kasvattiensa kanssa.

Lue lisää
Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

Karhut on solminut kaksi tärkeää jatkosopimusta ensi kautta koskien. Joukkueen riveissä jatkavat kapteenina toiminut puolustaja Kalle Santanen sekä Divarin maalipörssin voittanut hyökkääjä Benjamin Lepola.

Lue lisää