Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raivio ja Saastamoinen FBT Porin tuoreimmat hankinnat

 
Raivio ja Saastamoinen FBT Porin tuoreimmat hankinnat


FBT Porin miesten 1.divisioonaan valmistautuvaan joukkueeseen on kiinnitetty uusia nimiä. Tamperelaiskaksikko, liigakokemusta omaava puolustaja Mikko Raivio, 33, ja joukkueen mukana jo Ruotsin harjoitusleirillä ollut maalivahti Jarkko Saastamoinen, 25, ovat allekirjoittaneet sopimuksen porilaisjoukkueen kanssa.

Kovaluinen, kokeneeseen kaartiin lukeutuva, puolustaja Mikko Raivio tuo FBT Porin puolustukseen jämäkkyyttä.

- Raivio tuo joukkueeseen tarvittavaa kovuutta ja kokemusta. Nuorten pelaajien tueksi varsinaista äijämäisyyttä ja tasapainottaa kokemuksellaan sopivasti suhteellisen nuorta joukkuettamme, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen vahvistaa.

- Raivio kuului Nokian KrP:n Salibandyliigaan nousseen joukkueen runkomiehistöön. Häntä voidaankin jopa luonnehtia täsmä hankintana, jonka vahvuudet ei niinkään näy pistepörssissä, mutta otteissa kentällä ja pukuhuoneessa kyllä. Löytyy kovaluiselta puolustajalta toki kaksi liigamaaliakin, Läntinen hehkuttaa.

Aiemmin viime viikolla seura tiedotti Viron maajoukkuemaalivahdin, Jarkko Saastamoisen liittymisestä joukkueen leirivahvuuteen. Pohjois-Ruotsiin suuntautuneen leirin aikana Saastamoinen vakuutti joukkueen valmennuksen ja sopimus syntyi melko nopeasti.

- Maalivahtiosastolle saimme nyt erittäin nälkäisen kaverin, jolla on kokemusta jopa kansainvälisiltä kentiltä. Saastamoinen osoitti harjoitusleirillä, nk. tryout – jaksonsa aikana, tarpeellisuutensa joukkueessamme. Kaikesta näki, että kaveri on pelannut enemmänkin kansainvälisiä pelejä, hyvin varman oloinen kaveri. Lisäksi isokokoiseksi maalivahdiksi hän liikkuu todella hyvin, Läntinen luonnehtii.

- Seurassamme on tällä hetkellä hyvä maalivahtivalmennustiimi, joka saa samalla uuden motivoituneen tulokkaan. Paketti on kaikelta osin hyvin molempia tyydyttävä. Saastamoinen on oman kehityksensä kannalta nyt oikeassa paikassa, Läntinen uskoo.

Joukkueen viimeiset palaset alkavat nyt olla kohdallaan, ja joukkue on nyt lähes valmis. Molemmat tuoreet vahvistukset tuovat tarvittavaa leveyttä, jo ennalta vahvaan ryhmään, rankan ja pitkän kauden ajaksi.

- Saimme nyt kertaheitolla molemmista aimo annoksen jämäkkyyttä puolustukseemme. Nyt voidaan sanoa, että meillä on koossa se porukka, jolla voimme lähteä sarjan avaukseen. Eihän joukkue tietenkään koskaan valmis ole, matkan varrella kun voi sattua mitä vain. Ja totta kai kokoajan pitää kuitenkin olla hereillä, jos löytyisi kavereita, jotka omilla vahvuuksillaan selkeästi vahvistaisivat nykyistä joukkuettamme, Läntinen päättää.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Mikko Raivio

4.6.1976
Tiedot

JarkkoSaastamoinen

Jarkko Saastamoinen

27.7.1983
Tiedot


Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Jani Kannosto vapautettu Karhujen päävalmentajan tehtävästä

Karhujen edustusjoukkueen päävalmentajana toiminut Jani Kannosto on vapautettu tänään maanantaina tehtävästään. Divarijoukkueen uudeksi päävalmentajaksi loppukauden mittaisella sopimuksella on nimitetty Pekka Nylund.

Lue lisää
NST haki helpot pisteet Porista

NST haki helpot pisteet Porista

Karhujen vuoden 2018 ensimmäinen viikonloppu sai ikävän päätöksen, kun sunnuntaina vieraana käynyt NST vei pisteet mennessään Lappeenrantaan.

Lue lisää
Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Karhujen tuplaviikonloppu päättyy NST:n kanssa

Porilaisjoukkueen taistot Divarissa jatkuvat sunnuntaina, kun Porin Urheilutalon pihalle kaartaa linja-auto Lappeenrannasta. Sarjassa kuudentena majaileva NST saapuu Karhujen vieraaksi.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Karhujen vuosi alkoi karvaalla jatkoaikatappiolla

Divarin kevätkausi pyörähti käyntiin loppiaisena, kun Porin Urheilutalolla kohtasivat Karhut ja Joensuun Josba. Kauden avauskohtaamisen tavoin myös toisesta mittelöstä muodostui tiukka. Ottelun ratkaisu nähtiin yhdeksän sekuntia ennen jatkoajan päätöstä.

Lue lisää
Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Karhujen vuosi alkaa kotiotteluilla

Miesten Divari palaa joulutauolta Loppiaisena, kun päivän ainoassa pelissä Karhut saa kotikentälleen vastaansa Joensuun Josban.

Lue lisää
Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Markus Hautaoja jatkaa Karhuissa kaudella 2018-19

Salibandyn Divarissa pelaava Karhut on solminut ensimmäisen jatkosopimuksen ensi kaudeksi. Joulutauon aikana nimensä sopimuspaperiin laittoi hyökkääjä Markus Hautaoja.

Lue lisää