Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot
Sulje

Raivio ja Saastamoinen FBT Porin tuoreimmat hankinnat

 
Raivio ja Saastamoinen FBT Porin tuoreimmat hankinnat


FBT Porin miesten 1.divisioonaan valmistautuvaan joukkueeseen on kiinnitetty uusia nimiä. Tamperelaiskaksikko, liigakokemusta omaava puolustaja Mikko Raivio, 33, ja joukkueen mukana jo Ruotsin harjoitusleirillä ollut maalivahti Jarkko Saastamoinen, 25, ovat allekirjoittaneet sopimuksen porilaisjoukkueen kanssa.

Kovaluinen, kokeneeseen kaartiin lukeutuva, puolustaja Mikko Raivio tuo FBT Porin puolustukseen jämäkkyyttä.

- Raivio tuo joukkueeseen tarvittavaa kovuutta ja kokemusta. Nuorten pelaajien tueksi varsinaista äijämäisyyttä ja tasapainottaa kokemuksellaan sopivasti suhteellisen nuorta joukkuettamme, FBT Porin päävalmentaja Ismo Läntinen vahvistaa.

- Raivio kuului Nokian KrP:n Salibandyliigaan nousseen joukkueen runkomiehistöön. Häntä voidaankin jopa luonnehtia täsmä hankintana, jonka vahvuudet ei niinkään näy pistepörssissä, mutta otteissa kentällä ja pukuhuoneessa kyllä. Löytyy kovaluiselta puolustajalta toki kaksi liigamaaliakin, Läntinen hehkuttaa.

Aiemmin viime viikolla seura tiedotti Viron maajoukkuemaalivahdin, Jarkko Saastamoisen liittymisestä joukkueen leirivahvuuteen. Pohjois-Ruotsiin suuntautuneen leirin aikana Saastamoinen vakuutti joukkueen valmennuksen ja sopimus syntyi melko nopeasti.

- Maalivahtiosastolle saimme nyt erittäin nälkäisen kaverin, jolla on kokemusta jopa kansainvälisiltä kentiltä. Saastamoinen osoitti harjoitusleirillä, nk. tryout – jaksonsa aikana, tarpeellisuutensa joukkueessamme. Kaikesta näki, että kaveri on pelannut enemmänkin kansainvälisiä pelejä, hyvin varman oloinen kaveri. Lisäksi isokokoiseksi maalivahdiksi hän liikkuu todella hyvin, Läntinen luonnehtii.

- Seurassamme on tällä hetkellä hyvä maalivahtivalmennustiimi, joka saa samalla uuden motivoituneen tulokkaan. Paketti on kaikelta osin hyvin molempia tyydyttävä. Saastamoinen on oman kehityksensä kannalta nyt oikeassa paikassa, Läntinen uskoo.

Joukkueen viimeiset palaset alkavat nyt olla kohdallaan, ja joukkue on nyt lähes valmis. Molemmat tuoreet vahvistukset tuovat tarvittavaa leveyttä, jo ennalta vahvaan ryhmään, rankan ja pitkän kauden ajaksi.

- Saimme nyt kertaheitolla molemmista aimo annoksen jämäkkyyttä puolustukseemme. Nyt voidaan sanoa, että meillä on koossa se porukka, jolla voimme lähteä sarjan avaukseen. Eihän joukkue tietenkään koskaan valmis ole, matkan varrella kun voi sattua mitä vain. Ja totta kai kokoajan pitää kuitenkin olla hereillä, jos löytyisi kavereita, jotka omilla vahvuuksillaan selkeästi vahvistaisivat nykyistä joukkuettamme, Läntinen päättää.

FBT Porin tiedotteesta / UrheiluPori.com


Takaisin edelliselle sivulle


FBT Pori - logo

FBT Pori - 2009-2010 Miesten edustusjoukkue

Pelaajat kaudella 2009-2010

Ottelut kaudella 2009-2010

Seuran tiedot - Seuran kotisivut


Mikko Raivio

4.6.1976
Tiedot

JarkkoSaastamoinen

Jarkko Saastamoinen

27.7.1983
Tiedot


Karhujen otteluohjelma selvillä

Karhujen otteluohjelma selvillä

Salibandyliiga käynnistyy syyskuun 16. päivä kuuden ottelun voimin. Avauskierroksella porilaisjoukkue matkaa vieraskentälle EräViikinkien vieraaksi. Karhujen toistaiseksi viimeisin Salibandyliigan runkosarjan ottelu on maaliskuulta 2012 juuri vieraskentällä Tapanilan Erää vastaan.

Lue lisää
Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Tatu Ruohonen palaa Karhuihin

Karhujen liigajoukkue on solminut vuoden sopimuksen puolustaja Tatu Ruohosen kanssa. Viimeiset neljä kautta Ruohonen on edustanut Salibandyliigassa pelannutta Rauman SalBaa.

Lue lisää
Karhuille kolme uutta pelaaja

Karhuille kolme uutta pelaaja

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut pelaajasopimukset kolmen uuden pelaajan kanssa. Porilaisjoukkueen riveihin siirtyvät maalivahti Roope Mutka sekä puolustajat Roni Tuomela ja Joonas Poutanen.

Lue lisää
Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Karhuille seitsemän jatkosopimusta

Divarin mestaruuden voittanut Karhut on solminut jatkosopimukset seitsemän junioripelaajansa kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä tulevalla kaudella nähdään hyökkääjät Eero Harjula, Petteri Santi, Janne Kuusiluoto ja Elias Kauppi sekä puolustajat Atte Ståhle, Jankke Virtala ja Paavo Kankaanpää.

Lue lisää
Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Karhujen pisterohmut jatkavat joukkueessa

Salibandyliigaan noussut Karhut on solminut jatkosopimukset joukkueen pistekärkien kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkavat vuoden sopimuksella kokeneet hyökkääjät Benjamin Lepola ja Ville Salonen.

Lue lisää
Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Aapo Tamminen jatkaa Karhujen takalinjoilla

Karhut on tehnyt jatkosopimukset takalinjoilla häärivien Aapo Tammisen ja Joni Halmisen kanssa. Porilaisjoukkueen riveissä jatkaa myös Suomen U19-maajoukkueringissä oleva hyökkääjä Aaro Ollikainen.

Lue lisää